torsdag 29. juli 2010

Topp 10 --- sommerkonkurransen 2010

Da har dere valgt ut 10 av bidragene som finalister til årets sommerkonkurranse!

Stemmer gitt via bloggen og via 'liker' i facebookalbumet er lagt sammen og totalsummen har avgjort om man har kommet seg på topp 10-listen eller ikke. Noen har kommet videre med mange stemmer på blogg, få på facebook og visa versa, mens andre har kommet seg videre ved å ha et jevnt ok tall på både blogg og facebook.

Dere har nå valgt ut 10 finalister!!

Finalistene presenteres under i vilkårlig rekkefølge ift oppnådd poengsum;

Grete Overdevest

Inga-Lill Bulut

Ingunn i Døsset

Jane Flohr

Monica Karijord

Kristine Mjøs

Therese Skolem

Richard Hatleskog

Kristin Fausa Island

Lene Enggrav

Så - til avstemming med dere! 

Denne gangen ønsker vi kun stemmer inn via pollen i høyremargen på bloggen her. Dere kan stemme helt frem til og med søndag kveld og dere kan som sist stemme på flere av deltakerene, men dere kan kun stemme én gang hver. Søndag kveld rangerer jeg deltakerne etter deres stemmegivning, altså hver av finalistene får poeng fra 1 til 10, hvor 10 poeng gis til den som har fått flest stemmer. 

Deretter gir Home&Cottage sine poeng, også de gir poeng fra 1 til 10 - hvor 10 poeng gis til det bidraget Home&Cottage liker best. 

Den finalisten som får flest poeng (max 20 poeng totalt mulig) kåres som vinner av årets uhøytidelige sommerkonkurranse og får baderomspakken vår! 

Lykke til alle sammen -
det er veldig fine bilder dere har å velge i,
så nå håper jeg dere ser godt på bildene og velger ut det dere liker aller, aller best! Til info;
Vi har fått noen tilbakemeldinger på hvordan avstemmingen kunne gjøres bedre i denne konkurransen og noen av dere ønsket også at vi endret reglene - men det kan man ikke gjøre midt i en avstemming. Vi har notert oss tilbakemeldingene og om vi arrangerer en slik konkurranse igjen, så vil vi ta deres tilbakemeldinger i betraktning.


Pin It

22 kommentarer:

 1. i've voted for Monica Karijord

  SvarSlett
 2. delt linken på facebook siden min og oppfordrer alle til å stemme på MOnica Karijord... lønner seg med mange gode venner...

  SvarSlett
 3. Helt klart alle andre end Monica Karijord, hvis familie og venner kører en usædvanlig usympatisk og aggressiv kampagne for at høste stemmer... :(

  SvarSlett
 4. I've voted for Monica Karijord

  SvarSlett
 5. Monica Karijord
  :-)

  SvarSlett
 6. Til informasjon folkens; Stemmer må avgis i pollen til høyre i bloggen her, ikke i kommentarfeltet, for at de skal være gjeldende.

  Siste dagen for avstemming er igang på bloggen! Stem på de / det bildet du liker best, så gjøres stemmene deres om til poeng når vi ser hvilke bilder dere liker best (1-10 poeng, 10 er best)! Deretter kommer fagjuryen fra Home&Cottage med sine poeng (1-10 poeng) - og så ser vi totalt hvem som kåres til vinner!

  SvarSlett
 7. Bildet som leder er IKKE fint. Så mange fine å velge i, også leder dette...? Her må det være noe som ikke stemmer.

  SvarSlett
 8. Stemte på monica karijord pga link på facebook

  SvarSlett
 9. Monica Karijord sitt bilde er jo klart det beste. Flere av de andre, spesielt Lene Enggrav sitt er jo så "overdrevet"!

  SvarSlett
 10. Her er mange gode billeder - langt de fleste, såvel kompositorisk og atmosfære-mæssigt, meget bedre end det af pigen i hængekøjen. Når netop Monica Karijord, trods det får så mange stemmer kan det kun skyldes EN ting - nemlig en agressiv og usmagelig stemme-hvervnings-kampagne, som f.eks. får hele Face-book-grupper som "The Julekalender" og "Bjergkøbing Grandprix" til at sende opfordringer til samtlige medlemmer om at støtte Monica Karijord:
  ********Citat********
  ""Kære alle - Vi har modtaget en mail fra en lille sød norsk prinsesse, som elsker The Julekalender af hele hjertet. Hun fortæller i mailen, at hun er med i en billedekonkurrence og at det ville redde hendes liv hvis hun vandt. Støt hende herinde, ved at stemme på Monica Karijord: http://bit.ly/d7rLZN - Skriv i kommentarfeltet herunder, at du har stemt på Monica Karijord - SÅ ER DU MED I LODTRÆKNINGEN om The Julekalender på dvd ♥""
  ********Citat slut********

  Det her er ikke en billedkonkurrence - det er en konkurrence i usmagelighed - føj for satan!

  Deltager IKKE!

  (For god ordens skyld - vil jeg lige påpege at jeg intet har med nogen af deltagerne at gøre, "opfordringen" på "The Julekalender" - var det der fik mig til at reagere!)

  SvarSlett
 11. Monika is nr. one -

  SvarSlett
 12. Monica har jukset.. kjempe lett og bruke proxy server.. anbefaler alle og jukse som henne nå.. -.-

  SvarSlett
 13. Oj det er noen som gjør alt for å vinne.. minner meg om tidligere i sommer som dattern min på 8 år sto med et badehådkle i hånden kry og glad i 3 sekunder hvorpå en kvinne river det ut av hånden hennes å sier det er mitt...dette var se og hørs sommer show i kragerø mye folk så damen snudde seg fort vekk fra undrende øyne .. Grådighet og store ego ... det er ikke rart at barn som vokser opp med voksne rollemodeller av dette kalibere får problemer i samfunnet ....trist..

  SvarSlett
 14. Tusen takk for kommentar :) Dere hadde såååå mye fint og jeg skulle ønske dere også hadde butikk i Trondheim :)

  SvarSlett
 15. Dette er en konkurranse som de fleste av oss lesere og interiørelskere liker. Mange bruker tid, ressurser og nøye planlegger sine bilder - og er redelige i eventuelle oppfordringer til venner og samtidig oppfordrer hyggelig til å stemme... Hvilket også er noe av poenget med slike konkurranser - finne vinneren ved hjelp av leserne.

  Men, denne Monica Karijord virker som hun har beveget seg langt utenfor kameralinser og langt forbi hva vanlig "oppfordringer" bør eller skal inneholde, synes jeg.

  1: Oppfordre gjerne dine venner på egen blogg, hjemmeside, send sms, e-post eller på f.eks egen Facebookside til å stemme på ditt bidrag/ditt bilde -Men, legg bort fjas om at dette redder ditt liv - eller la noen villedes til å tro at du elsker The Julekalender for å oppnå det du vil. Bruk andres nettsider og kommentarfelt med omhu!

  2: Erkjenn at noen kan være bedre til å ta bilder eller komponere bra interiørbilder enn deg.

  3: Vær glad for at store møbelkjeder som f.eks Home & Cottage, har slike konkurranser, og som i fremtiden ønsker å likestille alle innsendte bidrag, uten å skulle møte på tilfeller som ødelegger intensjonen bak konkurransen...

  4: Husk å lagre bildet med navn, slik at dersom noen skulle spørre om lov til å låne bildet ditt på sin interiørblogg (eller tenk om de bare "låner" uten å spørre?) så har du laget dine fingeravtrykk på dem. Dersom du klarer å legge inn en liten logo eller tekst direkte på bildet - gjør det;)

  5: Vær glad for at disse konkurransene finnes. Jeg liker å følge med på dem, og det gjør sikkert dere andre også.

  Håper forresten at Home & Cottage lager noen tydelige regler for fremtidige deltakere, slik at vi slipper tårevåte oppfordringer fra helt uante kanter om hvem som bør vinne...

  Det er bra at leserne følger med:) Heldigvis! Ønsker dere lykke til med konkurransen. Måtte den beste fotograf og stylist vinne;) Dette er spennende, det er dyktige finalister med!

  SvarSlett
 16. Altså alle kneb gælder. ALLE som har været med i denne konkurrence har jo bedt venner og familie om at stemme på deres. Nu er det jo ikke Monica selv som har bedt nogen om at gøre noget - hun har bare været utrolig heldig! Sådan er sådan noget nogen gange! Alle som er imod dette, er det på baggrund af jalouxi!

  Jeg synes personligt at Monicas billede er det sødeste og jeg håber hun vinder! <3

  SvarSlett
 17. Monicas billede er uden tvivl det bedste :-)

  SvarSlett
 18. Hej du - som ikke har røv i bukserne til at stå ved dig selv, men bliver ved at skrive indlæg efter indlæg som "Anonym":

  For det 1.

  Når det for alle andre end dig, er ÅBENLYST at hovedparten af de deltagende billeder er LANGT BEDRE end Monicas, og der så er "en Anonym person" der besked efter besked bliver ved at påstå at Monicas billede er langt det bedste. Så er vi andre kvikke nok til at regne ud at DU ER MONICA (eller hendes mor). Og selv om ordlyden i beskederne ændres en smule, er det klart at når en såkaldt "anonym" bliver ved at påstå at konkurrencens dårligste billede er det bedste - så skriger vi andres logik på at alle de anonyme indlæg kommer fra en og samme person, nemlig deltageren der mener at ALLE KNEB GÆLDER! ;-)

  For det 2.

  Jeg skriver IKKE anonymt, og du skal være velkommen til at kontakte mig på Facebook, for at sikre dig at jeg er hvem jeg giver mig ud for. Jeg har skrevet det før, men du virker lidt tung i det, så jeg skal gerne gentage det for din skyld: Jeg hedder John Vinter. Jeg er dansker, bor i Danmark og har absolut ingen relation til hverken konkurrencen, eller nogen af dens deltagere. Den eneste grund til at jeg er havnet her, er på grund af din usmagelige hverve-kampagne! Så vi kan godt blive enige om at jalousi INTET har med dette at gøre ikke sandt!

  For det 3.

  Nu ved jeg ikke om DU er Monica, eller om Monica er din datter der figurerer som model på dit motiv - men du mener altså at ALLE KNEB GÆLDER! Det vil sige at hvilket billede der er bedst, er fuldstændig ligegyldigt - det det handler om er AT VINDE - uanset prisen? - Så er der jo ikke tale om en billede-konkurrence - men om en konkurrence i hvem der kan mobilisere flest stemmer. - Det er så DET du vil opdrage din datter til, kan jeg forstå - hun skal ikke øve sig og dygtiggøre sig for at blive bedre eller den bedste - hun skal bare tage alle kneb i brug og VINDE, uanset om hun er den bedste eller ej! :-S

  - Det svarer jo til at hvis din datter, skal deltage i en løbekonkurrence, som hun ikke er dygtige nok til at vinde, så hjælper du hende med at slå så mange af deltagerne som muligt ihjel inden løbet, så udleverer du knojern til hende, så hun lige kan slå de deltagere ned, som I ikke når at spænde ben for under løbet.

  Det ville være helt fint for dig ikke sandt? - Jeg mener; uanset om man er den bedste eller ej - handler det kun om AT VINDE - og alle kneb gælder - ikke sandt?

  Jeg har skrevet det før, men er nødt til at gentage det:
  Føj for helvede en indstilling at have!
  *********
  Man kan ikke lave reglerne om midt i en konkurrence, det er sandt - MEN man kan diskvallificere folk for umoralsk og usportslig opførsel! (Og DET burde ske her!)

  SvarSlett
 19. Øøøøøøøhhhhh John Vinter - jeg har lige været inde og se dit profilbillede på Facebook og du ligner en som ryger lidt for meget hash. Du ryger ÅBENBART nok hash til ikke at have forstået at alle deltagere er norske. Monica er norsk er skriver nok ikke specielt godt dansk, hvis du lige bruger den del af knolden du måske har tilbage.

  Jeg står personligt bag den besked som starter med beskeden "Altså alle kneb gælder. ALLE som har været med…" - ingen andre.

  Mit navn er Anders Rasmussen og jeg kommer fra Nykøbing Falster.

  Hvis du har så utroligt lav livskvalitet til at ville prøve at sætte Monica i dårligt lys, skal du være mere end velkommen. Jeg tror godt at det norske magasin har sans og føling nok til at kunne bedømme at der er tale om fair play. Desuden var Monica langt foran i forvejen.

  Jeg vil opfordre alle til at gå ind på John Vinters profil og se hvor slidt en type det er han er. Hvorfor han er indebrændt er hans egen sag, men det kan umuligt være en person man tager til efterretning i sådan en sag.

  Skam dig John Vinter!

  SvarSlett
 20. John Vinter

  Hvad tror du desuden homeandcottage.no holder konkurrence for. Idéen for dem er jo NETOP at de får 12 personer til at sidde helt gratis og reklamere for dem. Der er et motiv for alle. Hvis Monica tilfældigvis kender nogen som er interesseret i at hjælpe hende er det jo ikke noget hun kan gøre noget ved - men jeg tvivler på at det er noget homeandcottage.no er kede af. De har jo lige fået en fantastisk god reklame for deres magasin. Havde du måske hørt om det før?

  Jeg mener Monica er den fortjente vinder. Og ligesom dig kender jeg hende heller ikke - jeg har bare set dine latterlige kommentarer og ønsker ikke at nogen skal sættes i dårligt lys, bare fordi du sidder i Danmark et sted og keder dig SÅ meget at du vil ødelægge noget for andre.

  Føj hvor er du en led satan!

  Og ja, det er stadig Anders Rasmussen fra Nykøbing Falster

  SvarSlett
 21. Jeg stenger herved dette kommentarfeltet nå.

  SvarSlett