torsdag 15. juli 2010

Nyttig tips til deilige sommerdager!

Vi i Home&Cottage er nok kjent mest for vårt interiør og våre møbler, men i dag skal jeg gi dere et godt tips som ikke har noen ting med hverken interiør eller møbler å gjøre. I dag skal dere nemlig få et tips om noe dere kan lage til deres nære og kjære, som er sunt, godt og leskende i sommervarmen - høres ikke det ut som noe verdt å tipse om?

Personlig er jeg både en kaffe- og teperson og jeg liker å teste nye ting, så jeg har selv testet flere av teene fra Terre d'Oc tidligere. Noen av disse har endt opp som noen av mine absolutte tefavoritter. Jeg tenkte vise dere flere av disse når vi nærmet oss høst og kjøligere tider. Men nå i sommervarmen er det klart det er tid for å teste isteen deres!


Teene jeg testet var (info fra deres nettside);
EGYPTIAN hibiscus - A hot or iced tea glass of roselle, a tanguy red drink made from red hibiscus flowers is often offered to guests as a sign of hospitality in Egypt. This Egyptian-style tangy and slightly fruity iced green tea has a similar taste and is delicious thist-quenching.
BRAZILIAN red fruit - In Brazil, maté is a popular drink always ready to welcome friends or travellers. Maté also know as South American green tea, has a strong taste and blends well with the aroma of red fruit for a healthy, refreshing drinks. 

Teen er økologisk, ikke tilsatt noen tilsetningsstoffer, sukker eller andre ting - så den er et ypperlig alternativ til mye av det vi og våre nære og kjære drikker hver dag. Måten jeg gjør det på, er som følger;


 • Blander 1 liter vann med ca 5 teskjeer med teblader
 • Setter det i kjøleskapet i minst 4-5 timer, aller helst over natten
 • Siler ut tebladene og setter det tilbake i kjøleskapet 

Enkelt og greit, ikke sant?

Serveres som det er eller med noen isbiter i på ekstra varme dager! Om man ønsker en litt søtere variant, kan man røre ut litt sukker i drikken mens man har tebladene i - det er smak og behag naturligvis.


Akkurat nå har jeg to varianter i kjøleskapet mitt - ventende på tørste struper i morgen. Av disse to er nok den røde min favoritt. Har du smakt noen av disse?

Hva er din favorittdrikk i sommer? 

En liten reminder helt til slutt;
Har du lyst til å være med i sommerkonkurransen vår? Ta et bilde av et eller flere produkter du har kjøpt eller fått fra Home&Cottage og enten send det til min epost, last det opp på facebook eller skriv en kommentar under sommerkonkurranseinnlegget om at du har lagt det ut på din egen blogg. Jeg oppdaterer albumet på facebook med alle nye bidrag jeg registrerer. Siste frist for deltakelse er 23. juli, så heng på! Pin It

5 kommentarer:

 1. Så spennende ut! Har ikke prøvd den, men må kanskje nå.. :-) Ha en fin sommerhelg! Klem

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Jeg så i et norsk interiør blad (Vakre hjem) her forleden, og så noen bokser dere hadde på en annonse hvor det var tavle på den ene siden, og boksene fantes i liten, medium og stor. Er det mulig å bestille disse? - Jeg bor milevis unna nærmeste butikk...

  Vil gjerne ha svar på hildemdahlseng@hotmail.com :-) På forhånd takk!

  SvarSlett
 3. Jeg er godt i gang å prøve de ulike drikkene, mmmmm:) Var forøvrig på en skikkelig shopperunde i butikken deres i Skien i går, det er balsam for sjelen. Har skrevet litt om skattene jeg fant i bloggen min, men mer kommer..Var ikke plass til alt i ett innlegg:) Takk for fantastisk butikk, og fortsatt god sommer:)
  Klæmklæm C

  SvarSlett
 4. its look very nice, so you can also like my profile :)
  follow me ;http://barbabietolaa.blogspot.com/

  SvarSlett