onsdag 1. juni 2011

Vi presenterer; Innkjøper Kristin Reinertsen

For kort tid siden ansatte Home&Cottage en ny innkjøper, Kristin Reinertsen. Hun har ansvar for innkjøp og produksjon av møbler, inkludert hagemøbler, og har dermed et forholdsvis stort ansvarsområde hos oss. Vi fikk lyst til å la dere bli litt bedre kjent med Kristin og har derfor tatt en prat med henne for å finne ut litt mer om hvem hun er og hva slags utvikling hun ser for seg videre med Home&Cottage.

Kristin Reinertsen (t.v) og Ida M. Sørensen (t.h). Eget innlegg om Ida kommer om kort tid

Så - hvem er Kristin?
Kristin tar med seg stor erfaring fra innkjøp og med ansvar for tekstil i Warnergruppen og hun har også vært agent for klesmerkene Lazuna (norske) og MiniStar (danske). Med en stor kjærlighet for kjededrift og ettersom hun likte de mulighetene som ligger i stordriftsfordeler, var ikke veien lang til Home&Cottage. Hun er genuint interessert i interør, møbler og hage - og følger med i magasiner og på blogger for å se hva som er essensen i det kundene våre eksponeres for.


Hva er Kristins planer fremover for Home&Cottage?
Hovedfokusen fremover er på møbler, som det skal jobbes masse med - med en sterk fokus på ulike tekstiler. Hun har lyst til å eksperimentere med uvanlige tekstiler på kjente møbler som sofa og annet, og hun har lyst til å øke utvalget vårt på farger, mønster og type tekstil som man kan velge fra til utvalgte møbler. En annen fanesak for Kristin er møbler hun kaller "innbydende møbler." Dette er store, gode og bekvemme møbler som formelig roper etter at vi skal sette oss eller legge oss i de. Hun kikker etter den riktige typen slike møbler, for enten å kjøpe inn eller få produsert selv.

Det er viktig for Kristin at Home&Cottage har møbler som både er tidløse og glimrende til flerbruk. Hun ønsker å se på en tendens av 'amerikanisering i møbler og stil' og med det mener hun store deilige møbler, med flerbruk og allsidig bruk som stikkord som går igjen når Kristin glødende forteller om sine videre planer.


Hva fokuseres det på nå?
Kristin har akkurat vært i Kina og Vietnam, og vil nå bruke tiden på å følge opp allerede påstartede prosjekter der. Hun er i full gang med å forberede sommeren 2012 og var blant annet i Vietnam for å se på blant annet hagemøbler. Hun har sendt mange spennende bilder tilbake til oss fra både Kina og Vietnam og de vil vi presentere i et eget innlegg - følg med videre for å se bilder derfra!

Vi ønsker Kristin velkommen til Home&Cottage med åpne armer og gleder oss til å se hva slags møbel- og hagekupp hun skal finne frem til for oss!

Har du noen ønsker, tips eller kommentarer til Kristin
i forhold til våre videre møbelkolleksjoner? 

Del i kommentarfeltet! 


Pin It

8 kommentarer:

 1. Spennende lesestoff!
  Jeg er spesielt begeistret over at Kristin ønsker litt "amerikanisering" på møbelfronten. Bigger is better, tenker jeg da. Og gleder meg til å se hva Home & Cottage sin visjon på det er.

  Samtidig er jeg en stor fan av det møbelsortimanget dere allerede har (shabby/industrielt/robust). Kunne selvfølgelig lagt inn et ønsket at det også var noen rimlige alternativer hos dere også ;).

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Spennende med ny innkjøper! MEN;

  Jeg håper virkelig at den mahognien og akasien dere bruker i møblene deres ikke stammer fra regnskogen. Det hadde vært fint om dere kunne bekrefte eller aller helst avkrefte dette. I tillegg var jeg innom butikken deres på alnabru i går og så til min store forskrekkelse puter i kaninpels! Jeg var overbevist om at dere var bevisste på alt av materialer og tekstiler dere bruker, men dette tyder jo på noe annet. Jeg anbefaler dere å kontakte Dyrevernalliansen og Regnskogfondet for å få ryddet opp i dette. Vil gjerne se dere på lister over butikker som ikke selger pels og butikker som ikke selger tre fra regnskogen. Jeg elsker stilen hos dere, men jeg vil gjerne kunne handle hos dere med god samvittighet. Slik som det er nå føler jeg ikke at jeg kan støtte dere ved å handle hos dere.

  SvarSlett
 3. Madelén;
  Takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

  Veien mot enebolig;
  Tusen takk for din tilbakemelding! Og det er med glede vi kan svare følgende, basert på informasjon fra øverste hold i Home&Cottage; Kaninpelsputen tok vi en vurdering på etter en tidligere kundehenvendelse vi mottok. Vi fant ut at vi var helt enige med kunden (og altså deg også!), så vi har avsluttet alle kjøp av kaninpels.

  Når det gjelder tresorter, så stammer ikke dette trevirket seg fra regnskogen og vi har selvsagt rapportert våre kjøp til Regnskogfondet.

  Ønsker dere begge en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at dere bryr dere :) Da har jeg fått gjenopprettet mitt gode inntrykk av hvordan dere driver business - nemlig med fokus på gode, etiske retningslinjer:)

  Hilsen Veien mot en enebolig (har endret navn på bloggen)

  SvarSlett
 5. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 6. This is a type of manual therapy that involves holding, moving and applying pressure on the muscles, tendons and ligaments.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 7. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin. That is most likely the motivation behind why body spa is so well known among ladies.Visit body to body spa near me

  SvarSlett