torsdag 23. juni 2011

Vi presenterer; Innkjøper Ida Margrethe Sørensen

En viktig oppgave i Home&Cottage er å hele tiden ha de riktige varene i våre butikker, slik at du som kunde finner det du ønsker deg aller mest hos oss. Vi ønsker å ligge i forkant, for at du kan ligge i forkant av trender og ikke minst; få varer som går utenpå enhver trend - basisvarene vi alltid vil ha. Det er derfor nødvendig at vi i Home&Cottage har de riktige innkjøperne med oss, slik at vi får den rette og gode miksen av varer. For snart ett år siden erkjente vi at det var på tide å få en ansvarlig for tekstiler og tepper, og valget falt Ida Sørensen. Hun har ikke blitt presentert ordentlig på bloggen vår tidligere og vi benytter derfor sjansen til å gjøre dette nå.

Kristin til venstre, Ida til høyre


Hvem er så Ida Margrethe Sørensen? 
Hun begynte hos oss i august 2010 og har ansvar for alt av tekstiler, tepper og tilbehør til dette. Tidligere jobbet Ida med innkjøp av tekstiler for barneavdelingen på Cubus, noe hun gjorde i hele 10 år. God erfaring innen tekstilinnkjøp er det dermed liten tvil om at hun har.

Vi fikk Ida på vårt innkjøpsteam, takket være sjefen for innkjøpsavdelingen vår, Hanne Lønnestad. Hanne og Ida jobbet sammen tidligere og Hanne var raskt ute med å snakke varmt om Home&Cottage og hvor mye vi kunne har behov for Idas kompetanse. Ida elsker blogger og blader om interiør (akkurat som Kristin), og Ida har nok fått denne interessen inn med morsmelka. Hun har en mor med sans for møbler og tekstiler, som i mange år har jobbet som møbelselger på Vestkanttorget i Oslo. En fin møteplass for interiørinteresserte kunder og selgere, så her plukket sikkert Ida opp noen tips og god kunnskap om faget.

Hva er Idas planer for Home&Cottage fremover?
Design og enda større grad av egenproduksjon står i høysetet for Ida fremover. Ida plukket opp mange spennende materialer, mønstre og nye teknikker da hun var i Østen nettopp. Den romantiske stilen, med litt mer humor enn tidligere, skal nå også gi en smak av eksklusivitet. Det skjer også store ting på metervarefronten og dette kan vi ikke fortelle så mye om enda, men vi kommer tilbake til dette i løpet av sommeren. Enn så lenge kan vi si; gled dere, her blir det forandringer og mange nyheter!

På teppefronten er fokuset på flerbruk. Et teppe skal ikke bare være et teppe, men være like dekorativt på vegg om man ønsker det. Materialer og farger, form og stil - og ikke minst; blande forskjellige materialtyper. Vi ser allerede mange tepper med print, noe som har vært veldig populære varer hos oss.

Har du noen ønsker på tekstil- og teppefronten fremover?

Ida vil veldig gjerne ha deres ønsker og tilbakemeldinger, slik at hun kan tilpasse varene hun tar inn til å matche perfekt med det dere ønsker dere ...og det dere ikke engang vet at dere kommer til å ønske dere, så her er det bare å komme med ønsker og innspill!

Har du en teppefavoritt?
Del gjerne i kommentarfeltet!
Pin It

5 kommentarer: