fredag 27. mai 2011

Spa, mat og flinke folk ♥

Onsdag denne uken arrangerte innkjøperne våre, i samarbeid med tre av våre leverandører, en sosial kveld for våre butikksjefer og spaansvarlige. Alle ble invitert hjem til en av leverandørene våre, Heyerdahl Handel, hvor Caroline bor sammen med familien sin. Et helt fantastisk hus - perfekt for en anledning som dette, og vi var veldig fornøyd med å kunne samle alle sammen i et så inspirerende hus!


De andre leverandørene våre som var der er M. Willumsen AS og Terrigeno. Disse navnene kjenner dere kanskje ikke til ved første øyekast, men til sammen representerer disse tre leverandører merkevarer som Renée Voltaire, EOS, Pukka, Voluspa, Durance med flere. En perfekt blanding av leverandører for en kveld som skulle handle om å mat og spa!


 De flinke arrangørene av denne kvelden; 
f.v.: Monica, Christine, Lene, Caroline og Marianne

Vi ble delt inn i tre grupper som gikk innom ulike stasjoner gjennom kvelden;

Det ble en strålende kveld med god mat, mye ny lærdom, nye vennskap og forhåpentligvis massevis av inspirasjon til våre butikkansatte som du som kunde i våre butikker merker!

Klarer ikke helt velge hvilke bilder vi skal dele med dere blogglesere, så lager heller et lite bildebonanza her på bloggen denne fredag ettermiddag. Kanskje dere finner litt inspirasjon i bildene frem mot helgen? Først ut er;

Renée Voltaire


En fantastisk maskin som lagde lange, lange tråder av f.eks. squash og gulrot.
Denne forelsket vi oss i og ser for oss mange morsomme middager med fornøyde barn!


 En god pesto forsiktig massert inn i strimlene av squash og gulrot = hjemmelaget, rå 'pasta'!
Nydelig!


Det var veldig gøy å få prøve ut noen av Renée Voltaire sine oppskrifter og å få høre mer om tankegangen rundt hennes matfilosofi. Vi tenkte dele med dere blogglesere noen oppskrifter og tips etterhvert - hva tror dere om det? Følg gjerne bloggen til Renée, der kommer det mye fint!


Durance (og noen andre produkter)Verdens vakreste fotbad?
Brukes nok ikke oftest til det, men vakkert er det uansett!
 
 En deilig goodiebag til alle sammen!
Helgevasken går som en lek, huset dufter deilig og hendene og
kroppen er ikke plaget med for lite fukt og smøring. Nydelig!


Pukka (og noen andre produkter)


 Vi fikk smake flere forskjellige Pukka teer i tillegg til en aloe vera juice fra Pukka.
Aloe Vera er noe av det beste vi kan tilføre kroppen vår, lærte vi, og selv en spiseskje eller
to hver dag er nok for å gi kroppen et godt hjelpemiddel for å sørge for en balansert kropp.

Vi var så heldige at vi fikk møte Amanda fra Pukka Herbs i London!
Hun fortalte om tankene bak Pukka, hvordan det startet, hvordan de forsker frem
nye smaker, hvor viktig etisk handel er for de og hvor mye antioksidanter det er i Pukka teen
- så her er det bare å fortsette å drikke Pukka te!

Marianne Willumsen forteller om noen av de andre produktene hun har også,
som EOS (Lip Balm, Body Lotion, Hand Lotion m.fl., Voluspa lys og flere såper)


Innkjøperne hadde laget quiz til alle deltakerne, så spørsmål skulle svares og svar måtte finnes. Noen av deltakerne (les: Innkjøpssjef Hanne) viste frem sitt konkurranseinnstinkt og sørget for at hennes lag vant en liten premie for flest riktige svar. Takk, Hanne!

Hanne er dypt konsentrert...


Det var gøy å se så mange butikkansatte fra Home&Cottage samlet på et arrangement som dette. Noen hadde møtt hverandre mange ganger før, mens noen hadde ikke møtt noen andre før. Det var for eksempel veldig hyggelig å få hilse på de som skal jobbe i butikken vår i Sarpsborg - de hadde vi ikke hilst på før og de hadde naturlig nok stor nytte av så mye relevant informasjon, intensivt fordelt ut over en kveld. (Ikke lenge igjen til åpningen i Sarpsborg nå - cirka en måneds tid bare. Vi gleder oss!)Det ble tid for sosialt samvær, spising av maten vi hadde laget (og litt ekstra) og smugtitting rundt i det fantastiske huset vi var i! I tillegg ble det en tur opp i tårnet på huset, hvor det ventet deltakerne enda en liten overraskelse - og ikke minst; en helt fantastisk utsikt over Drammen! Og så, da alle var på vei ned trappen for å avslutte kvelden, si takk for seg og legge på tur hjemover, stod vi som en slags propp nederst i trappen og nektet folk å gå. Proppen medførte at folk måtte stå lenger og lenger opp i trappen og dermed oppnådde vi akkurat det vi ønsket; 

Et fellesbilde av alle deltakerne og leverandørene våre! 
En fantastisk gjeng med fine, flinke og fantastiske folk ♥


Takk for en utrolig inspirerende og givende kveld alle sammen! 
Og; en spesiell takk til vakre Caroline (både på innsiden og utenpå),
for at hun lånte ut sitt hus og sitt hjerterom til alle sammen!
Ønsker alle våre blogglesere en helt strålende fredag og helg! Pin It

7 kommentarer:

 1. fantastisk bra kveld!

  SvarSlett
 2. Fint arrangement da! Hvor far jeg kjopt den kule gronnsakskutteren?

  SvarSlett
 3. Til dere som måtte lure på grønnsakskutteren, så har vi satt igang jakten på hvor hvor man får tak i denne. Vi oppdaterer i kommentarfeltet når vi har funnet ut av det. Ha en strålende dag alle sammen.

  SvarSlett
 4. Jakten på den flotte grønnsakskutteren er avsluttet. Vi har fått nyss om at de finnes hos Røtter på St Hanshaugen og Den gode jord på Bjølsen, så for dere som er på jakt, ta gjerne en tur dit!

  SvarSlett
 5. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit body massage near me

  SvarSlett