onsdag 15. juni 2011

Bli med på 'hyttetur' til en av våre innkjøpere!

Vår innkjøper Christine Fikseaunet og hennes skjønne familie har åpnet hytten sin for interiørmagasinet Bonytt og deres lesere. Magasinet er i butikk nå og der vil du få se den vakre, familieeide hytta allerede på førstesiden, i tillegg til hele 9 sider inne i interiørmagasinet.

Har du lyst til å se hytta til en av våre innkjøpere? 
Vi deler naturligvis noen bilder her! 

Hytta er i Helgeroa utenfor Stavern, og har vært i Christines familie siden før hun ble født. Hun har selv tilbrakt ferier og lange sommerkvelder på denne hytta, og nå er det hennes tur til å gi sine barn og sin nærmest familie den samme gleden. Det Christine også trekker frem som spesielt hyggelig ved denne hytta og dette stedet, er at situasjonen for naboene rundt er forholdsvis den samme som for Christine. De har vokst opp der som barn selv, har nå overtatt hyttene og overfører tradisjonene videre til sine barn. Det betyr at det er veldig mange venner i nabohyttene og disse vennene har barn som Christines barn nå får vokse opp sammen med. Det er klart at det skaper en trygghet og harmoni som er helt unik!


Allerede da Christine var 14 år, arvet hun hytten av sin mormor. Christine og mannen har gjort noen endringer på hytta siden den tid, og har naturligvis satt sitt preg på den - men mye av det gamle er vel bevart. Hytta er plassert kun en steinkast fra sjøen og ligger helt idyllisk til. Her har Christine, mannen og deres to sønner på 11 og 6 år et strålende sted for mye hygge og ferieliv i årene som kommer.


Hytta i Helgeroa er naturligvis også preget av at Christine jobber hardt og dedikert for  Home&Cottage. Hytta er innredet lyst og luftig, og mange elementer er hentet fra vårt sortiment. Duse grånyanser, original tømmer er beholdt flere steder og varmer opp både kroker, vegger og tak med sin brytning. Interiøret ellers gir en god følelse av komfort og mykeverdier, i form av gode store møbler. En god blanding av gammelt, nytt, nygammelt, rimelig og mer kostbart. I intervjuet forteller Christine at hun har handlet interiør og møbler både i Frankrike, på Mauritsius og på ferier rundt om i verden, i tillegg til møbler og interiør hun har funnet i Norge, selvfølgelig.Her og der ser vi maritime elementer i hytta. Det maritime er ikke kun plassert der fordi det skal skape en god stemning på hytta, for det maritime er viktig del av hyttelivet for familien til Christine. Nede ved sjøen har de både båt og fiskeutstyr klart. Christine sier at "En del av sommerlykken er når vi drar teinen full av krabber etter en super dag på sjøen, koker disse i skinnet av solnedgangen og nyter maten med en deilig iskald hvitvin til!" Og hun avslutter med: "Åh, jeg kjenner jeg gleder meg til tiden fremover!"Vi elsker hytta til Christine! Hva synes du?
Ta en titt på Bonytt, så får du se mange flere bilder og kan lese hele intervjuet.

Har DU et eget fristed hvor du og dine
finner deres egen ro og lykke? Kilde: 
Bildene er tatt til Bonytt av fotograf Anne Manglerud. Teksten i Bonytt er av Siv Kerstin Bakke.


Pin It

14 kommentarer:

 1. Nå er jo jeg den lykkelige eier av boken: "Interiør-designernes egne hjem" kjøpt hos home & cottage, så disse bildene har jeg sett før:DDDD Og boka er jeg fremdeles veldig glad i!!! klemz Grethe / hjertedamasblogg.com

  SvarSlett
 2. Ja, jeg så det i Bonytt! Kjempefin hytte med masse herlige detaljer. Hadde absolutt ikke hatt noe imot å ha et slikt sted :)
  klem Nina

  SvarSlett
 3. vi har et deilig sted i Cha-Am i Thailand.Hit drar vi hver vinter....
  Rolig atmosfære,lukten av jasminblomstrene og salttvannsbris.
  Gresshoppene som synger i palmene og småfroskene ute i skyllekaret er fantastiske inntrykk..
  Så dette er "hytta" vår.
  Pyntet med buddaer og drived med røffe silkeputer.Friske orkideer i alle rom.bambusmatter og bugnende fruktfat

  Klemmeklem Monica

  SvarSlett
 4. Hvem hat tatt bildene?????

  SvarSlett
 5. Takk for fine ord og gode kommentarer!

  Anonym;
  Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på at kildehenvisningen vår hadde falt ut - den er på plass igjen nå, tusen takk!

  SvarSlett
 6. Her ser det herlig ut,,,,skjønner veldig godt at Christine og familien koser seg her.
  Vi har hytta ikke så langt unna,,,,på Rakke som er bare 2 km fra Stavern sentrum,,,,,der bor vi i ca 3 mnd om sommeren,,,,ellers bor vi i Larvik om vinteren så avstanden til jobb blir ikke stort lenger om vi bor på hytta.
  PS det heter i Helgeroa,,,,ikke på.
  Måtte bare si det,,,,
  Ha en fin sommer vidre.
  Anne

  SvarSlett