mandag 6. juni 2011

Vi har gleden av å invitere til føråpning!

Beklager, men listen med plasser tilgjengelig for våre venner i sosiale medier er dessverre smekkfull. Du er hjertelig velkommen fredag 24. juni og hvilke som helst dager fremover etter det! 
Håper du tar turen innom!

Åpningen av butikken vår i Sarpsborg er rett rundt hjørnet og mange av våre flinke ansatte bygger nå butikk i racerfart for å få alt klart til den store åpningen i Sarpsborg, Østfold, 24. juni! Butikken ligger i Storbyen senter og prosjektleder Lene rapporterer om fin beliggenhet i et fint senter. Og som vanlig spør vi oss selv; klarer dekoratørgjengen og de andre medhjelperne virkelig å overgå seg selv igjen? Blir dette tidenes fineste Home&Cottage-butikk? Vi gleder oss til å se!

Men aller, aller først;
Vi har gleden av å invitere DEG som følger oss i sosiale medier (enten via blogg, facebook, twitter eller annet) på en føråpning av butikken vår! Dagen før åpningen er rett og slett St.Hansaften, men vi håper og tror at noen har lyst til å komme en tur på vår føråpningen likevel! Kanskje etter feiring på stranden med familie eller venner, eller kanskje du ikke er av typen som pleier å markere St.Hansaften som noe spesielt likevel? Eller kanskje du rett og slett bare har lyst til å komme på vår føråpning at du prioriterer dette denne kvelden? Uansett grunn; vi håper vi klarer å fylle butikken med de folkene vi liker aller best!

Lån gjerne dette bildet om du vil legge ut info om
dette arrangementet på din blogg eller din facebookprofil!


Torsdag 23. juni fra kl 19 - 21
Vi har liste med plass til 50 stykker,
her gjelder det å være først til mølla!

Du kan kun melde på deg selv i din epost, så om du ønsker å ha med deg noen venner eller kjente,
så må du tipse de om å sende inn mail og melde seg på. De 50 som får plass, blir invitert til et arrangement vi setter opp på vår facebookside, slik at dere kan kommunisere eventuelle spørsmål i forkant og se hvem som kommer via dette arrangementet / eventet. 

Bruk derfor epostadressen du benytter på facebook når du melder deg på!


Håper du har lyst til å komme! 
Pin It

5 kommentarer:

 1. Sukk, tenk om dere kunne åpnet en butikk i Bodø! :)
  Lykke til med åpningen :)

  SvarSlett
 2. Ekstra spennende synes jeg dette er, min datter blir assisternde butikksjef i denne butikken.

  Bente

  SvarSlett
 3. Hei
  Lykke til:) Jeg vil ha butikk i Sandvika. NÅ;)

  SvarSlett
 4. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin. That is most likely the motivation behind why body spa is so well known among ladies.Visit body to body spa near me

  SvarSlett