torsdag 30. juni 2011

Vi er endelig i Østfold!

Endelig;
Vi har åpnet vår første butikk i Østfold, nærmere bestemt på Storbyen senter i Sarpsborg!

Også denne gangen ønsket vi å samle venner fra sosiale medier til en føråpning dagen før offisiell åpning av butikken. Ettersom butikken åpnet fredag 24. juni, ble føråpningen på selveste St.hansaften, og vi var naturlig nok spent på hvor mange som ville komme på en slik kveld. Men; listen med påmeldte fylte seg raskt opp og vi endte til og med opp med å lete frem noen ekstra plasser fordi pågangen var så stor. Utrolig gøy! Det ble en føråpning det virkelig glødet av - takk til alle dere som kom og gjorde dette til den perfekte generalprøven for butikken, de ansatte og for kundene!Veldig mange har vært interessert i få vite hva som skjer bak det lukkede Home&Cottage-forhenget som har dekket alle vinduene inn til butikken. I køen stod spente, interiørinteresserte venner av Home&Cottage i sosiale medier (facebook, blogg m.m.), og denne kvelden var forbeholdt akkurat dere!
Vi bød på både sprudlende bobler i glasset, ferske bær og frukt, sjokolade og store mengder smågodt levert av CandyKing. Det ble holdt en fin tale til alle fremmøtte og de ulike hjelperne ble trukket frem i lyset for sin velfortjente heder og ære.

♥ Lene, Therese og Gunn ♥

Aller størst heder og ære for denne butikken fortjener helt klart våre flinke dekoratører / butikkplanleggere; Gunn, Lene og Therese. De har stått på som gale for å få alt klart til åpning - og etter forrige butikkåpning tror vi har sett tidenes fineste Home&Cottage-butikk og at nå går det ikke an å fornye seg mer, så klarer denne gjengen det likevel! Se for eksempel på det utrolig kule betonggulvet med kul skrift på!Flere av våre hyggelige og flinke leverandører hadde levert noen produkter til en goodiebag de påmeldte fikk og disse inneholdt både deilig te, såpe, kremer og annet. Forhåpentligvis noe for enhver smak og takk til Kate fra M. Willumsen og Monica fra Durance / Terrigeno for strålende innsats!

Kate og Monika

Samtlige av de inviterte fikk naturligvis handle så mye de ønsket - og vi bød på 20% på hele varesortimentet i butikken. Alle oppmøtte smilte og småpratet med både hverandre og de ansatte, og det er en helt spesiell stemning på disse føråpningen våre - vi storkoser oss!Tilbakemeldingene vi har fått, både i butikken og på vår facebookside etter den offisielle åpningen, sier at østfoldingene er godt fornøyd med å få Home&Cottage til Østfold, de liker hvordan butikken ser ut og de flinke ansatte får mye ros.

Takk for at dere ville komme på vår føråpning alle sammen
- dere ga oss en perfekt start på vårt Østfoldeventyr!Her er flere bilder fra butikken;


Nå gleder vi oss til fortsettelsen! 

Se den fine gjengen som tar imot deg i butikken vår!

Fant du noe fint på bildene fra vår nyeste butikk?
Vi vil gjerne vite hva dine favoritter er!Pin It

13 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med ny fin butikk! Vi nord for sinsenkrysset gleder oss masse til åpning av deres butikk i Trondheim. Da har jeg bla. lyst på den fine hvite puta med gullnagler på! Den som venter, venter ikke forgjeves :)

  Hilsen fra Chilli Charm

  SvarSlett
 2. Takk for en veldig fin før-åpning! Dere har en utrolig fin butikk som jeg liker veldig godt! Har masse hjemme som er kjøpt hos dere:)

  På bloggen min kan dere bla. se rekved-lampa fra Lama.. Superfin!:)

  Sommerhilsen fra Nina

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Kjempebra. Fikk katalogen hjem i posten.
  Er på jakt etter et smalt høyt skap til å ha på landstedet vårt. Kunne tenkt meg et som likner på Spring vitrineskap i antikk hvitt, men med bare en enkeltdør. Finnes det?
  Har tenkt meg til butikken i morra, men har ikke lyst til å gjøre en bomtur. Må kjøre litt for å komme dit;:OD)

  SvarSlett
 4. Paljettputa fra Senze of Joy - Den er lekker, men dyr :(

  SvarSlett
 5. betflix Our website has selected popular games that are trending from many famous camps around the world to come here. to entertain

  SvarSlett
 6. play slots with us Peace of mind, no worries with automatic deposit-withdrawal system. You can do it yourself via the web page. The system is designed to be fast. slot

  SvarSlett
 7. This is a very interesting blog. this content is written very well This is an amazing post, keep blogging.
  ดาวน์โหลด igoal

  SvarSlett
 8. IZSPA, is the heaven in form of spa we are best body massage service provider in Bangalore.We offer our customers massages like Female to Male,Body to Body Massage, Thai Massage and many more Visit full body massage near me

  SvarSlett
 9. Myotherapy, also known as massage therapy, is the art of manipulating and kneading a person's soft-tissues or muscles in order to improve their health or well being.Visit body massage spa near me

  SvarSlett
 10. Thanks a lot for sharing this information keep doing washington dc federal drug crime lawyer.

  SvarSlett
 11. Explore top multi state family law attorneys dedicated to resolving complex cases. Trust experienced lawyers for comprehensive legal support.

  SvarSlett
 12. Infinite Craft can be a relaxing and stress-relieving game. The repetitive tasks of mining, crafting, and building can be very calming, and the game's open-ended nature allows players to explore at their own pace.

  SvarSlett