lørdag 2. juli 2011

Fantastiske GLANSdagen ♥

For akkurat en uke siden møttes interiørinteresserte bloggere fra alle kanter av landet. De flinke, skjønne jentene i NIB (Ann Helen, Solveig og Julie) hadde lagt ned enorm innsats for å skape en rosa dag fyllt av magi, fine drømmer og inspirerende innhold for interiørbloggere av alle slag - det var tid for GLANSdagen på Gamle Logen i Oslo!

Vi hadde invitert med oss en av våre lesere, som ble søte Ida med bloggen IdasREdesign, i tillegg til at flinke og skjønne Therese, en av Home&Cottage sine flinke dekoratører og butikkplanleggere, ville være med på festkvelden! Veldig koselig å hilse på Ida som er helt på starten av sin karriere innenfor interiørverden og å kunne ta med Therese inn i en bloggverden hun ikke rekker å se veldig mye til i hverdagen. Håper begge to koste seg like mye som jeg gjorde!
Dagen var delt i to. Først ut var del en (link til NIBs bilder fra del en) med bloggerhjørne med inspirerende bloggere som Emmeline, Den Gode Feen, Kasparas Regnbue, Fryd+Design og Anettes Hus. Så fortsatte denne økten med fargeinspirasjon og trendseminar med Jotun og trendanalytiker og fargesjef Lisbeth Larsen i spissen, før denne delen av arrangementet avsluttet med en veldig hyggelig shoppinglunsj hos House of Oslo (de har fått egen blogg her).Del to var en festaften av dimensjoner (link til NIBs bilder fra festen)! Det var deilig tapas, godt drikke, finpyntede jenter av alle slag, humorinnslag av Sigrid Bonde Tusvik og musikalsk innslag av Mariann Aas Hansen. Og ikke minst; et storslått awardshow for å hedre blogger som hedres bør! En fantastisk aften fra start til slutt.

Home&Cottage-bloggen var faktisk en av de nominerte i klassen interiørbutikkblogg, noe vi er veldig, veldig stolte av! Vinneren i den kategorien ble søte Linda med den utrolig fine nettbutikkbloggen Hviit og det kunne ikke vært mer fortjent!Vinnerne i alle kategoriene ble; 

Gratulerer til alle vinnerne! 

Helt til slutt må vi trekke frem fantastiske Emmeline, eller Cecilie som hun egentlig heter. Ikke nok med at hun satt i bloggerpanelet og endte opp med å vinne to av kveldens priser. Hun hadde i tillegg tatt på seg å holde et kåseri som underholdningsbidrag i løpet av kvelden. Og gjett om hun klarte å underholde... En fantastisk ærlighet, brodd til våre egne bloggvennerekker og nydelig fluesoppkostyme gjorde at vi lo så vi trillet. Du ble festens dronning, Cecilie - gratulerer!


Vi storkoste oss denne kvelden og må igjen takke de flinke jentene i NIB for en strålende dag fra ende til annen! Vi gleder oss allerede til neste år! Vi vil også takke alle de flinke, skjønne og imøtekommende interiørbloggerne vi hilste på i løpet av denne dagen! Interiørbloggere er virkelig et hyggelig folkeslag!

God helg alle sammen! 


Pin It

3 kommentarer:

  1. For en herlig kveld dette var...dette var et koselig gjensyn!

    SvarSlett
  2. With a focus on a comprehensive curriculum, Dubai Medical College prepares students for the dynamic healthcare landscape. The faculty comprises seasoned professionals, and the college boasts modern facilities that facilitate advanced learning.

    SvarSlett