mandag 16. mai 2011

Lyst på den franske duften av Durance?

Dette innlegget ble publisert for noen dager siden, men grunnet tekniske problemer hos Google, så ble det først problemer med å legge igjen kommentarer på innlegget og deretter forsvant hele innlegget. Vi legger det ut på nytt nå, men alle som kommenterte på det innlegget som forsvant, trenger ikke å legge igjen ny kommentar - vi har kontroll på deres bidrag. På grunn av disse tekniske problemene, lar vi dette innlegget ligge en uke til nå og setter siste frist for å bli med; søndag 22. mai 2011

Finnes det noe bedre enn duften av Provance hjemme i ditt eget hus eller i din egen leilighet?

Denne typiske, franske duften gir en ekstra piff på husvasken, synes vi, og hos oss lukter det på et vis ekstra rent og huset oppleves som ekstra hyggelig etter at vi har fått svinset over med Durance husvask. Mange av våre kunder trekker frem nettopp det at produktene til Durance dufter så godt, som noe av grunnen til at de kommer tilbake igjen og igjen for å kjøpe disse produktene.

Durance leverer produkter til både husvask, oppvask og klesvask - og de har ulike duftserier, slik at om man ikke liker eksempelvis lavendel, så kan man finne både mer duftrike og mer nøytrale valgmuligheter.

Har du prøvd noen av Durance sine produkter?Produktene er basert på gamle tradisjonelle oppskrifter og med deilige dufter fra Provance i Frankrike. Takket være Durance sin egen parfymemaker i Grasse, Provence, får man ekte franske dufter i produktene. Men ikke nok med at det dufter deilig og skaper den gode, franske følelsen; disse produktene er også 95% naturlige og de er 95% biologisk nedbrytbare. Noe å ta med seg i disse miljøfokustider?

Duftene som er med på å skape den franske følelsen er lavendel, grapefrukt og salvie i husvaskproduktene, mens oppvaskmidlene dufter av mint og verbena.For deg som elsker klær som bærer duften av sommereng og fransk sommer - dog uten den utpregede såpeduften, vil vi anbefale både klesvask- og tøymyknerproduktene fra Durance. De er begge like naturlige og miljøvennlige som husvaskmidlene og duftene lager den franske følelsen for deg med lavendel og lindeblomst.Vi hører stadig kunder som bruker Durance sine vaskeprodukter til både det ene og det andre, med strålende resultater. Noen bruker husvask i vannet når de skal vaske vinduer og opplever rene vinduer helt uten skjolder. Noen sier at barna deres ikke lenger har eksem og tørr hud, etter at de byttet over til Durance sine klesvaskprodukter. Kunder sier også at problemet med møll har forsvunnet, ettersom produktene til Durance hjelper mot denslags også. Men nå vil vi gjerne høre hva DU synes;

Vil du dele et godt rengjøringstips eller en god, 
alternativ bruk av Duranceprodukter med oss?

Vi har fått med de utrolig flinke og hyggelige jentene i Durance på en liten, enkel give-away til våre lesere, så nå håper vi at så mange som mulig vil være med! Vi gjør som følger;
 • Legg igjen en kommentar på dette blogginnlegget - del gjerne din erfaring med disse produktene, gode rengjøringstips eller alternativ bruk av rengjøringsprodukter generelt, men alle kommentarer er med uansett innhold.

 • Vi trekker ut 3 heldige vinnere som får 1 stk Husvask / Tøymykner (valgfritt) + et duftlys fra Durance som en liten vårgave i posten! 

 • NB! Du må minimum registrere ditt navn og din epostadresse om du ikke har blogg selv, slik at vi klarer å skille dere 'anonyme' fra hverandre, og du må oppgi om du ønsker Husvask eller Tøymykner i kommentaren din.


Ekstra bonus;

Durance har sagt at om veldig mange har lyst til å være med på denne give-awayen, så dobler de premien og vi får dermed mulighet til å trekke ut SEKS slike pakker med Husvask/Tøymykner + duftlys til heldige vinnere. Så - om du deler denne give-awayen med dine venner på enten facebook, bloggen din eller på andre måter, så kan du være med på å øke antall premier til det doble!

Om du vil låne et bilde herfra til å informere videre, så lån gjerne dette;...og link til dette innlegget på bildet.


Håper dere synes dette er en kul greie å være med på!
Lykke til alle sammen!
Pin It

143 kommentarer:

 1. Ønsker husvask =) Stina dalen, stina@dalenfoto.no

  SvarSlett
 2. Jeg elsker Durance-produkter. Ønsker å vinne Tøymykner :-)
  Anja Moen, anja@visitme.no

  SvarSlett
 3. Og jeg ønsker tøymykner!!!! Jeg bruker ikke det ellers, da lukten på vanlige tøymykner gjør at jeg får astma-anfall. Og det gjør det ikke med durance:DDDDD Samtidig så er Lavendel beroligende. Skal kjøpe tøymykner, bare for å vaske sengetøyet i. Ingenting er vell bedre enn å gå ålegge seg i sengetøy som dufter Lavendel:DDDD Klem Grethe http//:duften av roser, eller grethekristinegundersen@gmail.com

  SvarSlett
 4. Har prøvd både husvask, tøymykner og duftlys. Synes det et helt fantastiske produkter som gir en behagelig lukt, den er ikke for markant som noen kan være. Om jeg er heldig og vinner ønsker jeg meg tøymykner:)

  linda_heskestad@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg elsker produktene fra Durance! Bruker tøymykneren med lavendel på alt av håndklær å sengeklær, blir plutselig litt mere lukus i hverdagen! :)

  Har også duftlys med vanilje i stua å får stadig spørsmål om hva som lukter så godt!

  Ønsker å vinne mere tøymykner!

  Kjersti
  sivertsen89@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Jeg har brukt tøymykneren for en stund siden. Lukter kjempegodt! Hadde vært gøy å prøve husvasken også. Anna Asserlind, an-asser@online.no

  SvarSlett
 7. Har hørt om produktene, men aldri prøvd dem.. så dette er jo en perfekt mulighet! Tøymykneren med lavendel høres jo helt himmelsk ut! :)

  marteaf@gmail.com

  SvarSlett
 8. Hei :) Jeg har desverre ikke fått prøvd noen av produktene deres enda, men de ser helt fantastiske ut og jeg vil veldig gjerne teste ut husvasken deres dersom jeg vinner!

  Mvh Silje Wethal-Hansen, silje.wethal-hansen@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Er storbrukar av Durance:)))
  Ønsker tøymykner om eg skulle være den heldige.

  Mvh
  Jannemor
  jannehatteberg@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Å disse har jeg hørt så mye positivt om, men jeg visste ikke at Home and Cottage førte serien. Jeg vil også ha et velduftende hjem og slenger meg på i "kampen" om husvask.

  SvarSlett
 11. Har ikke prøvd produktene deres men prøver de gjerne :o) Har hørt så mye positivt om de, og at de lukter såååå godt så ønsker tøymykner om jeg vinner give-awayen jeg ;)
  Jeanette, s9_25@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Jeg elsker durance!! Siden min datter har astma har jeg begynt å vaske både hus og klær med durance,ogf det er kjempe lenge siden hun har hatt noe som helst antydning til tung pust. Så for astmapersoner,vil jeg virkelig anbefale å prøve. Jeg ønsker meg gjerne husvask viss jeg skulle være så heldig å vinne!! Mvh marita malmgren. Maritam@live.no

  SvarSlett
 13. Ønsker gjerne å gjøre klesvasken til en duft av fransk natur :O) Love Durance.
  trude.kjelby@gmail.com

  SvarSlett
 14. Jeg liker godt produktene til Durance. Har brukt gulvvask med lavendelduft. Hvis jeg skulle være så heldig, så ønsker jeg å vinne tøymykner. :-)
  Hilsen Inger3408@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg er veldig opptatt av å minimere bruken av kjemiske tilsetningstoffer i det vi omgir oss med. Dette ser ut til å være et supert produkt. Prøver mer enn gjerne tøymykneren fra Durance om jeg får muligheten :-)
  ida-elisabeth@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Nydelige dufter! Jeg har husvask, tøymykner, oppvaskmiddel og håndsåpe. Helt herlig! Siden jeg akkurat har fylt opp lageret spiller det ingen rolle hva jeg eventuelt skulle vinne. Duftlys trenger jeg, for det har jeg brent opp, og ikke kjøpt nytt ;)

  SvarSlett
 17. Jeg elsker virkelig lukten av Durance! Vi har brukt klesvaskemiddelet lenge, og dere må for all del huske å få med at den dreper midd!! Ett must for sengetøyvasken her i huset! Jeg ante ikke at husvasken var så bra, den skal prøves! Så hvis jeg er en heldig vinner, vil jeg gjerne ha denne:)
  XOXO, Kristin Bråthen
  kristinbrathen@hotmail.no

  SvarSlett
 18. Jeg har prøvd å slutte med Durance tøymykner (fordi jeg kjøpte vaskemagneter som gjorde at en ikke trengte vaskemiddel). Men jeg klarer ikke slutte... Og når jeg nå leser at det er temmelig miljøvennlig også, så er det ikke engang noen grunn til å prøve å la være;)
  Ingen tøymykner er som Durance. Gulvvasken er også kjempefin. Min mann som har fått hull i alle dongeribuksene sine fordi han ligger på knærne og vasker gulv - ja han fikk faktisk en flaske Durance gulvvask av meg til 30 årsdagen (i tillegg til litt annet, da;) )
  Mitt beste vasketips er altså å la mannen vaske!

  SvarSlett
 19. Dette er flotte produkter! Og vaskemiddelet dreper midd i sengetøy på lav temperatur - helt glimrende :-) Jeg ønsker gjerne tøymykner! Hilsen Hanne Arnly, hanne.arnly@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Jeg elsker tøymykneren med lavendel....for en følelse man får av å legge seg i nyvaskede sengeklær med den nydelige duften:) Jeg deler med mine venner på fb,og skulle jeg vinne,ønsker jeg og teste ut husvask :) jinninn(a)hotmail.com

  SvarSlett
 21. Jeg bruker "linen water lavendel til å friske opp rommet ved å spraye lett på puter, tepper og gardiner...til med gulvteppet får en dusj;)
  Får stadig kommentarer om hva som lukter så godt:)
  Hvis jeg skal ønske meg noe kunne jeg tenke meg vaskemiddelet:)

  Jannicke1986@hotmail.com
  www.presioushome.blogspot.com

  SvarSlett
 22. Jeg bruker både ullvaskemiddelet ,linen water og gulvvake middelet til Durance. Noen ganger bruker jeg Linen water på gulvene for å få den gode lavendel lukten i huset. Sprayer det på gulvet å tørker av med fuktig klut. :-)
  Tone

  SvarSlett
 23. Jeg vil gjerne være med på give-away!

  Elsker lavendelhusvask,da er det gøy å vaske!

  elindelbekk@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Jeg ELSKER Durance og bruker bare det. Er utrolig fornøyd med alle produktene. Jeg har allergi mot for mye parfyme i såper, men Durance sin håndsåpe med Lavendel etterfulgt av håndkremen, reagerer jeg ikke på og de virkelig pleier hendene. Klør heller ikke av dusj såpen som også gir en herlig ren følelse. Vask&skyllemiddel fra Durance er de eneste jeg bruker, og den beste følelsen må vel være når man legger seg i rent sengetøy som dufter lavendel:) Jeg bruker det også på hundteppene, siden de også fjerner Midd og mine hunder klør ikke av det, som de kan gjøre av andre midler. Jeg har et lite tips, og det gjelder hvis man har en hannhund. Jeg bruker Durance gulv vask og det er det eneste som tar flekker på gulvet, forårsaket av en hannhund med forhuds katarr, og jeg har prøvd ALT, men dette er det eneste som fungerer:) Gir også forskjellige Durance produkter i gaver til venninder, og det faller alltid i smak, og det er en fin måte så folk får prøvd de herlige produktene:) Så en stor takk for at disse herlige produktene er så lett tilgjengelige:) Jeg er en stor fan:)

  Mvh Mariann
  Jdorganza@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Hei. Elsker disse giveaway ene deres :-) Jeg har forsøkt duftlys av Durance. Nydelig lukt, og akkurat passe mye lukt - ikke for sterk! Jeg ønsker meg husvasken :-) mvh. Unni Kjelen - unnik75@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Durance vaskemiddel og tøymykner er fast invetar hos meg. JEg har også prøvd ett par håndsåper. Nydelige dufter!!! Jeg elsker den friske duften produktene har. Siden jeg snart flytter inn i ny leilighet kunne jeg tenke meg å prøve ut husvaskproduktet :)

  Guro
  gurorw@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Dette må jeg va med på. Ønsker meg tøymykner da mannen har psoriassis og jenta mi har atopiskt eksem har prøvt alle tøymykner på marknaden men ikke Durance. Og husvasken lukter helt underbaaart!

  SvarSlett
 28. Heisann!!

  jeg blir mer enn gjerne med på denne.Har ikke prøvd disse produktene,men vil gjerne prøve.Jeg er en grønnsåpe dame,og hadde hatt godt av å få ett dytt bak,og prøvd noe nytt:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 29. :) Jeg har prøvd håndsåpe og lys fra Durance, men aldri husvask eller klesvask!! Håper jeg vinner!!
  :) Marte

  SvarSlett
 30. Har aldri prøvd dette før,men vil veldig gjerne ha et hus som lukter lavendel m.m
  Så bra at det finnes noe annet så jeg kan bytte ut den trauste grønnsåpa :O)
  Forandring fryder :O)
  Ha en strålende dag :O))
  Hilsen Hege :O)

  SvarSlett
 31. Fikk ikke lagt inn med blogg men prøver igjen. Hilsen Hege :O)

  SvarSlett
 32. Jeg glede meg til å vaske huset etter har brukt Durance. Så deilig luft :)

  SvarSlett
 33. Jeg har ikke prøvd disse produktene, men det var ikke vanskelig å få lyst til å prøve de. Har nevnt dere i bloggen min og. :-)

  SvarSlett
 34. Hei,
  Har aldri prøvd Durance sine produkter, men hørt mye om det.
  Om jeg skulle vinne ønsker jeg gjerne tøymykner:o)
  - Kamilla
  krossland@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Jeg forguuuuuder Durance! Jeg får migrene av alle sterke lukter, men Durance sine produkter, spes Lime Blossom-luktene, gir meg ingen hodepine <3 Elsker tøymykneren og bruker den til ALT! Treningstøy, gardiner, håndklær, silke, ull og bunadskjorten min;))Strykevannet bruker jeg også med samme lukten. Til husvasken bruker jeg Durance husvask med grapefrukt/salvie...mmmm..himmelsk..Hender jeg vasker huset flere ganger i uka pga lukten!! På kroppen bruker jeg Durance med vaniljelukt!! Får masse fukt av den og mange komplimenter om at jeg lukter godt;))
  Utrolig hvor glad jeg blir av deilige og sarte lukter, som IKKE gir meg migrene <3
  -Therese Gurrik-Mjøen

  SvarSlett
 36. tgurrik-mjoen@hotmail.no

  SvarSlett
 37. Har blitt så veldig glad i tøymykneren med lavendelduft. Når tørketromlen går, eller klærne henger til tørk på stativet, blir det en så fantastisk duft i huset at skuldrene senker seg. Det virker nesten som terapi på meg.

  Linker gjerne på bloggen min, slik at andre også kan få øynene opp for disse fantastisk produktene. Bruker bård husvask og tøymykner, men det går visst mer tøymykner enn husvask, lurer på om det har noe med hvor mye jeg gjør av hver oppgave.
  Jorunn

  SvarSlett
 38. Jeg bare elsker alle produkter fra Durance<3 Og vil gjerne vinne flott premie! ingabrauter@hotmail.com

  SvarSlett
 39. LOVELY ♥ Elsker Durance og har prøvd litt av alt;)) Hvis jeg skulle være så heldig og vinne ville jeg gjerne hatt tøymykneren med lavendel... bare elsker den!

  Mitt tips; Jeg har en gammel hund, som lukter HUND! Spesielt i gangen, der han ligger hver gang vi er ute! Jeg løser problemet med en liten skål med husvask stående på hyllen i gangen, da lukter det herlig når vi kommer inn døren, hihi!

  Jeg linker i min bloggroll, så da trekker jeg 2 lodd - jippiii;)

  Klem Line

  SvarSlett
 40. Ja :) Elsker tøymykneren, så skulle gjerne ha prøvd husvasken og :D Hilsen Grete

  SvarSlett
 41. Jeg vil gjerne være med:)Kunne tenke meg tøymykner.Linker give awayen fra bloggen min.

  -Jeanette-

  SvarSlett
 42. Hei.
  Jeg bruker å fylle en spray flaske med 50/50 Durance huskvask og vann. Denne flasken har jeg på kjøkkenet og sprayer på benken når jeg skal tørke den ren. Da blir det raskt en deilig dukft i rommet. Jeg ønsker meg skyllemiddel som jeg bruker til sengetøy, gardiner og duker. Deilig svak duft : )
  Lykke til og håper til blir kontaktet .
  Klem Be

  SvarSlett
 43. Har husvask og bruker den. Kjempebra, og den lukter helt fantastisk. Dette anbefales på det varmeste:) Jeg skulle gjerne hatt tøymykneren :)
  ingerhelenp@gmail.com

  SvarSlett
 44. Har bare prøvd håndsåpe fra Durance, vil gjerne prøve flere produkter, og siden eg må velge her, velger eg tøymykner. Elsker Lavendelduft.

  Linker fra bloggen min Klem.

  SvarSlett
 45. Hei.
  Så herlig! Jeg elsker Durance sine duftelys. De er helt fantastiske, og det dufter i hele leiligheten! Og det utnyttes maksimalt. Hele lyset brinner opp! Har også romspray som er supert å spraye med like før du får gjester :)
  Har aldri prøvd vaskemiddel eller husvask, men har veldig lyst. Det som har stoppet meg der er vel økonomien.
  Hvis jeg skulle være så heldig å bli trukket ut, vil jeg gjerne prøve husvasken :)
  Linker også.
  Klem Anita

  SvarSlett
 46. Åh, jeg satser på vinnerlykke! Jeg elsker Durance-produktene... Bruker lavendel tøymykner på alle håndklær og sengetøy - da lukter det sååå herlig! For ikke å snakke om duftlysene (vanilje om vinteren, rose eller cotton flower om sommeren), deilig og avslappende pillow spray, og grønnsåpe med lavendel. Setter ofte på en kjele med litt vann og grønnsåpe på svak varme for god lukt hvis jeg ikke har tid til å vaske gulvene. Litt juks, men gir samme deilige luft!
  Har akkurat kjøpt ny tøymykner, så hvis jeg er en heldig utvalgt, ønsker jeg meg husvask. Krysser fingrene nå.... ;o)

  SvarSlett
 47. Klart jeg vil være med på dette! Jeg har til nå ikke fått prøvd noen av disse produktene, så dette hadde virkelig vært en gylden sjanse. Og skulle jeg ikke vinne, så vil jeg helt sikkert kjøpe dette vaskemidlet så snart som mulig.
  Ellers er det det samme om det blir tøymykner eller husvaskemidlet som kommer i min postkasse (smiler).
  Hilsen Berit
  berit.k@kabeltv.as

  SvarSlett
 48. Åh, disse har jeg hørt mye om! Har forelpøig bare prøvd duftlysene, men vil gjerne prøve tøymykner!

  - Christina (christina@faerden.com)

  SvarSlett
 49. Hei. Jeg elsker duften av disse produktene, så kunne gjerne tenkt meg litt mere tøymykner:-) Hilsen rigmor_hatlem@hotmail.com

  SvarSlett
 50. Hei.

  Jeg har veldig lyst å prøve tøymykneren:) Jeg har lavendelsåpen på kjøkkenet og den lukter nydelig..
  Jeg legger også link til Give awayen på bloggen min..
  Håper jeg er den heldige denne gangen:)

  Klæmklæm Cecilie

  SvarSlett
 51. Deilige produkter, ALLTID!! Setter pris på tøymyker eller husvask :)
  Hilsen Catherine

  catherine.gude@gmail.com

  SvarSlett
 52. Hei.
  Herlige produkter. Jeg har brukt husvasken lenge nå og kommer ikke til å bytte den ut:) Det lukter så godt etter vasking og jeg synes lukten sitter lenger enn annen såpe.

  Jeg kunne nå tenke meg å prøve tøymykner:)
  Jeg skal lenke til dere fra bloggen min.

  Klem Vivian

  SvarSlett
 53. Elsker Durance produktene :) Ønsker meg veldig en husvask :) Marianne Dalviken.
  m.dalviken@hotmail.com

  SvarSlett
 54. elsker duften av nyvasket :) vil gjerne ,få husvask..

  SvarSlett
 55. Har aldri prøvd Durance men er veldig fristet. Ønsker husvask om jeg er heldig:)
  Kari-Anne

  SvarSlett
 56. Wow, denne giveawayen vil jeg gjerne være med på. Jeg ELSKER Durance sine produkter og har både lys og tøymykner som lukter helt himmelsk, kan absolutt anbefales :-) Jeg vil gjerne ha tøymykner hvis jeg vinner (er nemlig snart tom). Deler også linken på bloggen min.

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 57. Jeg er gjerne med, og drømmer om å vinne husvask ♥ Har prøvd Durance-duftlys tidligere og var kjempefornøyd! Har delt på facebook!

  Hilde :)

  SvarSlett
 58. Jeg har hørt mye fint om produktene, men har enda til gode å få prøve! Ønsker å prøve husvask!

  Hilsen Egat :)

  SvarSlett
 59. Å, min deilige tøymykner ble nettopp tom, så jeg er gjerne med i trekningen om en ny flaske:)
  Det er bare skjønt å legge seg i nyvasket sengetøy med duft av lavendel:)

  SvarSlett
 60. Jeg har tøymykneren og er veldig fornøyd med den. Så da hadde de vært gøy å prøve husvasken.

  SvarSlett
 61. Vill gjerne prøve lykken og ønsker meg husvask:-)

  Mvh helena.bjorkedal@gmail.com

  SvarSlett
 62. Jeg har aldri prøvd disse produktene, men har veldig lyst! HVis jeg blir den heldige vinner så ønsker jeg meg tøymykner.

  SvarSlett
 63. Jeg har ennå til gode å prøve disse produktene, men hvem vet... Har en venninne som er hekta, og som skryter uhemmet ;-)
  x-fingre og tær og håper de havner i min postkasse

  SvarSlett
 64. Jeg er en av dem som får hodepine av veldig mange dufter, det går rykter om at disse skal være bra for oss som reagerer slik. Prøver hva som helst for å teste - hadde vært artig med litt lukt for en gangs skyld - herlig...særlig om man vant en test =)
  Hilsen kristin
  kristin.flaatten@sf-nett.no

  SvarSlett
 65. Hei!

  Sitter nå med duftlys fra Durance- "Clean Cotton" duftende i stua...nydelige dufter som brenner lenge;) Husvask/tøymykner har jeg enda tilgode og prøve...så JA jeg vil gjerne være med på konkurransen;)

  Lene,Fredrikstad

  SvarSlett
 66. Åh, dei luktar SÅ godt! Eg vil gjerne vere med i trekninga :)

  SvarSlett
 67. Nydelig duft, har prøvd strykevannet, gulvvasken,duftlyset, håndsåpe lavendel og hånd lotion lavendel. Elsker disse produktene, ingenting lukter så nydelig som Durance.

  Mvh

  Ellinor M Askildsen Oslo

  SvarSlett
 68. Ja!! Jeg bruker mange produkter fra durance, men husvasken vil jeg gjerne teste!! Elsker produktene med lavendelduft!

  SvarSlett
 69. Jeg prøver igjen;)Vil veldig gjerne være med,linker fra meg også:)

  SvarSlett
 70. Da prøver jeg igjen! :) Har aldri prøvd produktene til Durance, men dette er jo en ypperlig anledning? :)

  Tøykmykner med lavendelukt høres jo kjempedeilig ut!

  SvarSlett
 71. Til vask av sengetøy er
  Durance lavendel et must.
  Lukter nydelig!!
  Anbefales.
  Jeg prøver lykken og håper på å få
  teste de andre produktene

  SvarSlett
 72. Jeg har bare prøvd håndsåpen fra Durance. Men den gir rene myke hender og dufter nydelig lavendel!

  Jeg blir gjerne med i konkurransen deres og ønsker meg husvask, viss jeg blir den heldige vinneren :)

  SvarSlett
 73. Ahh, veldig glad i produktene fra Durance! Blir med på trekningen og håper på lykkedag!!! Hilsen Nesodd- jente:)

  SvarSlett
 74. Dette har jeg lyst til å prøve! Nå går det i vanlig grønnsåpe til gulvvasken, så om det kan dufte lavendel eller noe annet godt så vil jeg veldig gjerne prøve det :-)
  Om jeg er så heldig å vinne så ønsker jeg å prøve husvasken!
  Hilsen Elin Rypdal
  elin.jensb@c2i.net

  SvarSlett
 75. Hurra for en flott premie!!!
  Jeg vil være med og jeg har delt info om give away på min facebook og på min blogg Koselig :) Hilsen Mette

  SvarSlett
 76. Heisann:)
  Duranceproduktene har jeg hørt utrolig mye skryt av,men dessverre aldri kommet så langt at jeg har prøvd dem selv.Jeg er STORFORBRUKER på vaskemiddel,sidenjeg har tre afghanske mynder som drar med seg litt av hvert inni huset.Deror synes jeg det har vært litt råflott å kjøpe Durance....kanskje skal jeg få sjansen nå???:)))
  tove:)

  SvarSlett
 77. Camilla Thorstensen16. mai 2011 kl. 07:49

  Hei! Jeg vil være med :)
  Vil gjerne prøve husvasken om jeg skulle være så heldig å vinne!

  Hilsen Camilla
  camilla.st@ebnett.no

  SvarSlett
 78. Heisann! Dette MÅ jeg være med på..! :))

  Jeg har ei flaske med tøymykner som jeg bruker på sengetøy og håndduker for å få den deilige duften av lavendel.

  Når gulvvasken skal tas, så henter jeg frem allround-vasken med lavendellukt og bruker denne i vannet. Det lukter sååå herlig i huset etterpå! :))

  Denne skal jeg dele på bloggen.

  Ha en flott dag.
  Klem
  :)

  SvarSlett
 79. Har prøvd tøymykner og er kjempe fornøyd med den! Vil gjerne ha husvask.

  tone.felde@gmail.com

  SvarSlett
 80. Vil også gjerne være med på dette. Har prøvd noen av produktene og de dufter deilig.

  Inga-Lill

  brendali@online.no

  SvarSlett
 81. Har veldig lyst å være med, og ønsker meg husvask!

  cathrissico

  c-than@online.no

  SvarSlett
 82. Prøver lykken, og ønsker meg husvask :)

  Mette
  mette.irgens.olstad@gmail.com

  SvarSlett
 83. Jeg bruker Durance såpe i dusjen, har vaskemiddel og tøymykner, og skal kjøpe oppvaskmiddelet bare Zalo'en et tom. Har funnet ny butikk i Larvik som selger Durance, så er det lettere å få tak i. Har akkurat planlagt å gi bort Durance i bryllupsgave. God idé, ikke sant?

  Her er et tips: Jeg har matter på badet som kan vaskes i vaskemaskinen, og de vasker jeg ganske ofte. Da bruker jeg skyllemiddelet fra Durance, og da dufter det deilig lavendel på det nyvaskede badet med rene matter. Deilig følelse...

  SvarSlett
 84. Har prøvd mange av produktene og kan anbefale dem på det sterkeste. Husvasken er unik, men aller mest har jeg hatt glede av lavendelproduktene. Har brukt dem bevisst iforbindelse med søvnvansker pga smerter. Ga vaskemiddel/skyllemiddel til en bekjent med et barn som ikke ville sove med topp resultat. Anbefales;)) Siden tøymykneren er den jeg bruker mest av ønsker jeg meg fælt denne;))

  SvarSlett
 85. Jeg bare elsker disse duftlysene. Duften Amber-honey er min favoritt, men skulle gjerne ha fått testet ut de andre produktene :)
  Lager gjerne en liten blest om de på min blogg...

  SvarSlett
 86. Har prøvd flere duftlys, og de er bare en klaaaar favoritt:) Lukter nydelig, enten på badet eller i stua. Har prøvd oppvaskmiddelet også, fungerer veldig fint, også er det jo sååå dekorativt! Supre saker altså, hååper jeg vinner! Linker på bloggen min også.

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 87. Lukter helt fantastisk! ønsker meg husvasken
  Hilde. Baardsen@ lyse.net

  SvarSlett
 88. Har klesvask og tøymykner og det dufter deilig. Bruker det til vask av sengetøy, dyner og puter.

  Duftlys har jeg enda ikke prøvd og heller ikke husvask.

  Linker på bloggen min også.

  SvarSlett
 89. Vil gjerne være ed å vinne :-) Har aldri prøvd produktene før, så dette er en bra mulighet :) Produktene ser jo så delikate ut, og lukter jo aldeles nydelig!

  Alexandra Holm

  alexandra.holm@hotmail.no

  SvarSlett
 90. Jeg har blitt avhengig av tøymykner i lavendel. Passer på å bruke det når min samboers klær blir vasket, da lukter han ekstra godt! (ikke sikkert han er like glad for det som meg... men da kan han jo kanskje begynne å vaske sine egne klær...? :)

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 91. Jeg vil gjerne være med, hilsen Eli

  SvarSlett
 92. Disse er bare helt fantastiske!

  Hell litt lavendelsåpe i sluken
  (dusjen, vasken..)

  og lukten sprer seg rundt om i huset.
  <3 L O V E L Y

  SvarSlett
 93. Jeg har prøvd tøymykneren til Durance, og sengetøyet blir så godt og lukter fantatsisk.

  Klem Eva

  SvarSlett
 94. Elsker Durance, og har etterhvert fått øynene opp for andre dufter i tillegg til Lavender.
  Synes duften fra vaskemidlet og tøymykner forsvinner om man putter klærne i tørketrommel og det er jo litt dumt. Men nå er det vår og snart sommer, så da kan klærne henge til tørk ute og dufte deilig.
  Vårhilsen Yvonne

  SvarSlett
 95. Elsker duften av Durance produktene:)) Har delt på facebook og vil GJERNE være med i trekningen
  Hilsen Kristin
  kristtoe@online.no

  SvarSlett
 96. Bare må kommentere den <3 Provance. De beste duftene som finnes!

  SvarSlett
 97. Terese Sjøgren16. mai 2011 kl. 12:34

  Vil gjerne være med på trekning, og deler på facebook:-)

  SvarSlett
 98. Jeg har lenge hatt lyst til å teste noen av Durance sine produkter. Må bortom hylla og snuse litt på lysene hver gang jeg er et sted som selger de. Herlig! Jeg vil veldig gjerne prøve husvasken, om jeg skulle være så heldig :)
  Madeleine, mulsness@hotmail.com

  SvarSlett
 99. Hei! Jeg har slike duftpinner fra Durance på badet med vanilje duft og den er bare så hærlig! Hadde vært supert å prøvd lavendel tøymykner på våre sengklær i egyptisk bomull :)

  SvarSlett
 100. :) håper jeg vinner! vil gjerne prøve!!har hørt så mye bra om produktene!!!!:)

  SvarSlett
 101. ps:husvaske vil jeg gjerne prøve om jeg vinner! (jasanne04@hotmail.com) :)!!! *spennende*

  SvarSlett
 102. Har ikke prøvd disse jeg, har veldig lyst så slenger meg på her :)

  SvarSlett
 103. Er helt avhengig av Durance sitt koppvaskmiddel. Den lukter så godt, og er så mild at jeg bruker den til alt fra håndsåpe, koppvask til å fjerne vanskelige flekker på plagg. Den er også ypperlig å bruke til å få ren glassplater på bord! Superfornøyd! (kirstiso@hotmail.com) Jeg har prøvd det meste herfra, og vil gjerne prøve tøymykneren igjen :)

  SvarSlett
 104. Har delt og "linka" ;)

  "-Finnes det noe bedre enn duften av Provance hjemme i ditt eget hus eller i din egen leilighet?" .....Nei! Jeg elsker feks. mitt "clean cotton"-duftlys...som snart er tomt ;) Òg <3 Badesalt/scrub!! Så er gjerne med i trekninga!

  Hilsen Silje Pernille
  silje_pernille@hotmail.com

  SvarSlett
 105. veldig glad i disse duftene. Har dem både til husvask,tøyvask og hender

  SvarSlett
 106. Jeg har prøvd oppvaskmiddel, og kjøpte nettopp en ny flaske! Tar gjerne imot tøymykner :) Har duftlys, de varer lenge og dufter godt!

  SvarSlett
 107. Durrance lukter vidunderlig, men ikke bare det; vaskingen går unna så det suser da den virker som en rus mens man jobber.
  Bitte
  wbb@ebnett.no

  SvarSlett
 108. Ja!!
  Bruker vaskemiddelet og tøymykneren på spesielt sengetøy og håndklær. Herlig lukt! Hvis det passer sånn kombinerer jeg med tørking av sengetøy på hverandaen, og legger det på igjen samme kveld. Skikkelig hverdagsluksus!

  Vil gjerne prøve husvasken, men blir ikke lei meg for tøymykneren heller :)

  Sprer også det glade budskap på bloggen!

  SvarSlett
 109. Hei. Dette er produkter og dufter som man blir avhengige av!
  Ønsker meg tøymykner.

  Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 110. Veldig lyst å prøva ut desse produkta! Tøymyknar høyrest bra ut:)

  SvarSlett
 111. Åh, det hørtes supert ut! Ønsker meg tøymykner :-)

  SvarSlett
 112. Åh, det hørtes supert ut! Ønsker meg tøymykner :-)

  SvarSlett
 113. Durance produktene er bare så flotte,
  lavendel duften er som en drøm :)
  Jeg vil gjerne være med i trekningen.

  Hilsen Anja
  anja.madsen@online.no

  SvarSlett
 114. Hei fra Tyskland,

  Flaskene er virkelig vakker, men noen ganger jeg prøver meg lykken på avstand
  LG fra Köln
  Kerstin

  SvarSlett
 115. Herlig konkuranse! Elsker produktene fra Durance, og har også tipset leserene mine på facebooksiden til bloggen min om bla tøymykneren :)

  Elsker spesielt husvasken med lavendelduft(snart tom) , og velger gjerne en ny flaske med den om jeg skulle være så heldig å vinne :)

  Mitt tips er å blande litt av husvasksåpen fra Durance i en pen sprayflaske og fylle opp med vann. Ha den stående fremme på kjøkkenet, så er det superlettvindt å vaske fort over kjøkkenbenkene, stuebordet, vinduskarmene, en flekk på golvet mm. Spray på og tørk av ;) Og så lukter det jo så godt!

  Klem fra Lise

  SvarSlett
 116. Ps. Deler giveawayen på bloggen også, så da blir det 2 lykkelodd på meg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 117. Jeg vil gjerne være med og blir sjeleglad for en flaske husvask :-)

  Trude
  trude_hauge@yahoo.no

  SvarSlett
 118. Spennende, jeg ønsker husvask hvis jeg skulle være så heldig å vinne :)

  Nina
  ninalan@sfjbb.net

  SvarSlett
 119. Klart jeg er med, elske tøymykeren..

  SvarSlett
 120. Jeg er nok en av de få bloggerne som ennå IKKE har prøvd Durance... Men det er ikke fordi jeg ikke vil! Synes flaskene er så vakre, og liker at de har spennende navn... Så vil gjerne være med å konkurrere om noe fra dette merket!! Jeg linker på bloggen med det samme ;-)

  SvarSlett
 121. Hei jeg elsker Durance tøymykner,
  men skulle gjerne prøvd Husvasken også :)

  SvarSlett
 122. En ting som ikke er nevnt her er Marselle såpen til durance, den er et must for alle hageelskere.I tillegg er den det perfekte flekkfjerningsmiddel...passer alltid på å ha en hjemme og på hytta. I tillegg til husvask, klesvask, tøymykner og oppvask, har jeg også benyttet hudpleieserien og shampo/balsam. Spesielt hårkuren med oliven er jeg helt avhengig av, det er det eneste middlet som duger på mitt tørre slitte hår.Min mann derimot elsker masasjeoljen....duften er himmelsk.

  SvarSlett
 123. Jeg vil gjerne være med på trekningen!

  SvarSlett
 124. jeg vil gjerne være med på trekningen Hver gang jeg kjenner duften av disse produktene tenker jeg at søren og, dette må jeg kjøpe. Men hittil har det blitt med tanken.

  SvarSlett
 125. Jeg har faktisk adlri prøvd durance sine varer!- men har hørt veldig mye positivt! :)en ting er sikkert, og det er at de tar seg veldig godt ut på kjøkkenbenken - mye bedre enn zaloflasken hvertfall ;)
  Jeg blir gjerne med på konkurransen :)
  Klem Vilde

  SvarSlett
 126. Jeg har aldri prøvd produktene, men ser at det er veeeeldig mange som liker dem. Hadde ikke vært meg imot å prøve. Kanksje jeg blir hektet?

  Marte

  SvarSlett
 127. Klart jeg vil være med!! Bruker litt forskjellige av duftlysene, blir en skikkelig god duft i huset. Husvasken er jeg avhengig av til gulvvasken, lukter herlig! Og selvfølgelig lavendel vaskemiddelet og tøymykneren til sengetøyet, lukter helt himmelsk!! Tøymykneren min er snart tom igjen, så det ønsker jeg meg dersom jeg skulle være en av de heldige!

  Hilsen Kine
  cinema1212@hotmail.com

  SvarSlett
 128. Ønsker meg nyvasket sengetøy med lavendel-duft <3

  Hilsen Heidi
  ladyheidis@googlemail.com

  SvarSlett
 129. Så fine premier, jeg blir gjerne med på trekningen! Er kjempeglad i produktene fra Durance. Husvask, bodylotion og såpene brukes fast her i huset og tøymykneren med lavendelduft gjør at det blir en nytelse å henge opp nyvasket tøy!

  Mona

  SvarSlett
 130. Ah, for en lekker premie da! Jeg har vært så heldig å finne Durance sine drømmende dufter, men husvask har jeg ikke prøvd, så denne er på min ønskeliste =)
  Jeg bruker tøymykneren, det er en sånn deilig Lavendel duft i hele huset når jeg tørker tøy (ja, jeg har nok av tørkemuligheter ute, men denne fantastiske duften gjør at jeg velger innetørking). Det har rett og slett blitt TRIVELIG på vaskerommet da denne Lavendel duften flyttet inn, og ingen sak å ta "brette tøy dansen" i denne drømmende lukt. =)
  Så tusen takk for denne vinnermuligheten!

  SvarSlett
 131. Lavendel!? Oooh, ja det vil jeg gjerne være med å vinne! :-)

  Da må jeg jo nesten fortelle en lavendelhistorie: I 2008 gikk mannen min ned på kne og fridde - på den vakre øya Hvar i Kroatia der de dyrker masse lavende, som hele øya dufter av. I 2010 bar jeg selvfølgelig lavendel i brudebuketten, så jeg forbinder definitivt den blomsten med lykke og romantikk. <3 Håper jeg får prøvd Durance-produktene så hele huset kan dufte lavendel!

  SvarSlett
 132. Durance er de beste produktene som finnes innen for vask av hus samt klesvask.....mer er det ikke å si om det!!(Ingen over og ingen ved siden av)..
  Bruker masse av Durance produktene,både husvak,klesvask,oppvask og kroppsvask..
  Durance er utrolige koslige venninnegaver å gi bort også.Mine venninner fikk hjemmestrikket koppehåndkle+oppvaskklut samt Durance oppvaskmiddel til jul av meg....og det var stor glede:-)
  Så er jeg heldig å bli trekt ut ønsker jeg meg en husvask.
  Mvh May-Britt(mbeck66@online.no)

  SvarSlett
 133. Prøver lykken jeg også. Leter stadig etter nye produkter som er skånsomme nok for våre allergier/ømfindtlig hud og nese. Kunne tenkt meg å prøve både husvask og klesvask. Velger....hm...klesvask! Pick me! <3

  SvarSlett
 134. Hei!
  Jeg har aldri prøvd Durance, men har lest og hørt så utrolig mye positivt om produktene.
  Jeg har delt med mine venner på facebook. Tenk så koselig det hadde vært å vinne:)

  Tvi tvi!

  SvarSlett
 135. Hei! :)
  Jeg bruker håndsåpen, men har aldri prøvd vaskemidlene - slenger meg gjerne med på denne giveawayen!

  Krysser fingrene for meg! :)

  SvarSlett
 136. Lurt husmorstips!
  Mitt beste tips er å bruke litt Durance oppvaskmiddel (har bruk Mint-Verbena og det funker sikkert med Huskvask også)sammen med vann i en kjele. Sett kjelen på lav varme på komfyren så vips lukter det nydelig nyvasket hus!! Skikkelig husmortips fra en travel tobarnsmor;)

  Vil gjerne prøve tøymykner hvis jeg er så heldig:)

  Hilsen Marica Rastad
  marica_andersson@hotmail.com

  SvarSlett
 137. Är jättegärna med i utlottningen med en lott!

  nettan.klar@gmail.com

  SvarSlett
 138. Jeg elsker Durance produktene og jeg ønsker Tøymykner hvis jeg er så heldig å vinne<3

  Mvh Lene
  lenekittelsen@yahoo.no

  SvarSlett
 139. Jeg bruker husvasken, og ELSKER den!!! Kan gjerne tenke meg å forsøke tøymykneren:) durance produktene er helt fantastiske:)

  Monika
  Monikanaess@gmail.com

  SvarSlett
 140. Blir mer enn gjerne med på konkurransen, selv om det er i siste liten!
  Jeg har ingen erfaring med produktene, men alle som bruker dem skryter fælt, så klart det hadde vært gæy å vinne en tøymykner! ;-)

  SvarSlett
 141. Jeg vil ha - selg og spa! :D

  Vær så snill :)

  SvarSlett
 142. Har alltid hatt sansen for lavendel. En herlig duft.

  Mvh Ivar
  iv-hoeyl@online.no

  SvarSlett