onsdag 18. mai 2011

Ja, vi elsker!

Dagen etter den store dagen - 17. mai.
Både barn og voksne er godslitne og alle er forhåpentligvis svært fornøyd med strålende vær og fantastisk feiring av Norges nasjonaldag. Vi kjenner fremdeles smaken etter den siste isen i munnen og er godt fornøyd med at hageselskapet i går var akkuratt så hyggelig som vi ønsket.

Roen har senket seg, korpsmusikken har stilnet, russen har pakket bort russedressen og fløytene til barna er lagt på et forsvarlig sted. Et sted man ønsker å finne (eller ikke finne?) igjen neste år.

Ja, vi elsker denne dagen - ja, vi elsker dette landet!

Vi elsker virkelig samværet og fellesfølelense denne dagen byr på, og vi håper det samme gjelder for alle dere. Vi dekker det fineste bordet, med den nydeligste, hvite duken - pyntet med nasjonale farger i rødt, hvitt og blått. Forresten; vi er helt overbevist om at lesere av Home&Cottage-bloggen dekke de aller, aller fineste 17. mai-bordene og om dere vil dele bilder av bordene deres med oss, så bruk gjerne vår facebookside til det - vi ser gjerne på bordene deres!

Ja, på 17. mai er virkelig alt lov og det at barnas nye klær antakelig fikk sine tradisjonelle is- og ketchupflekker får bare stå sin prøve. Duken som engang var hvit på bordet, har fått kledelige flekker av grillmat og god drikke, men hva så?

I dag begynner hverdagen igjen, og heldigvis vet vi at dere har både moderne og gamle "husmortips" på lager for å få bort flekkene. Vi vet dere sitter på mange gode tips, som dere har fått inn i deres generasjon fra forrige generasjon - eller som dere kanskje har lært dere på egen hånd?


Vil du dele ditt beste flekkfjerningstips? 

Vårt forrige innlegg handlet om de deilige produktene til Durance, og vi ser at mange der har delt gode tips og triks i kommentarfeltet. Kanskje du finner noe lurt der? Og husk; om du legger igjen en kommentar på innlegget om Durance, så er du med i trekningen av flotte produkter fra Durance. Konkurransen er åpen for kommentarer til og med søndag 22. mai.


Vi håper dere hadde en strålende 17. mai feiring i går
- gratulerer med nasjonaldagen!


Pin It

13 kommentarer:

 1. Hvordan fjerne jeg en flekk, kirsebærgele m.bær på kjolen min av 100%viskos???
  Hilsen Marit

  SvarSlett
 2. Vanish tar virkelig det meste! Jeg har hatt mange fester hvor både det ene og det andre har blitt sølt, og vips så er det borte etter en runde med vanish! Spray først på litt med sprayflasken, la det virke i 5-10 min og kjør deretter en runde med vanlig vanish vaskemiddel i vaskemaskinen! Har tatt baylisflekker, ketchup og rødvin på flere typer stoff for min del :-)

  SvarSlett
 3. Zalo og vanish tar alt bortsett fra babybæsj på hvitt. Da må jeg ty til klor.

  tone.felde@gmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg sverger til Nylonvask! Smører godt med Nylonvask på flekken og skyller med lunket vann så inn i vaskemaskinen med mitt vanlige vaskepulver og flekkene forsvinner, til og med teflekkene jeg fikk på min hvite løper forsvant med en gang.
  (Nylonvask tar også babybæsj på hvitt)

  Caroline Mysen

  SvarSlett
 5. Jeg bruker BioTex og det har til nå fjernet alt. Bukser som er fulle av grønske, duker som er fulle av sjokolade hender osv. Spray på flekken, la det virke 5-10 min, så i maskin med vanlig vaskemiddel osv :)

  SvarSlett
 6. Grønnsåpe(den faste typen)i vaskemaskinen,så vips er stearinflekken borte.

  SvarSlett
 7. Zalo og sitronsåpe fjerner alt...

  SvarSlett
 8. Sølte rødvin på den hvite duken nyttårsaften.. Tenkte å teste ut kjerringrådet om å bruke salt og vann siden vi satt rundt matbordet og saltet stod på bordet rett foran meg..

  Salt over flekken og helte på litt vann.. når saltet var tørt tok jeg vekk saltet og gjorde det om igjen, flekken ble helt borte og duken hvit.. :o)

  SvarSlett
 9. Hei mine brødre og søstre ...
  Hvordan går det? Jeg leste bare publikasjonen din og bestemte meg for å gi deg en
  råd, hvis du vil få et investeringslån, vil jeg at du skal være veldig
  oppmerksomhet til de som hevder at de er långivere, de fleste er
  Ikke ekte og sannferdig, alt de vil, er pengene dine, og du vil aldri være
  motta noe fra dem, må du være veldig forsiktig, min venn og
  Grunnen til at jeg forteller deg det er fordi jeg falt så mye offer
  og jeg mistet mer enn $ 32 500 for disse hooligans og jeg
  å love aldri å retort utlåner til en pastor her inne
  statene har sendt meg til et finansselskap. Jeg var i stand til å få et lån
  godkjent, og mottatt en overføring på $ 700 000 fra Marty Philips Foundation.
  Trenger du mer informasjon om dette selskapet? Kontakt:
  reliancetrustcompanies420@hotmail.com, og du kan bare fortelle dem at Mary Bush
  du rettet mot dem.

  SvarSlett
 10. Izspa is best place known for female to male body massage and body to body massage,Thai massage service in Bangalore.Our motto is giving 100% satisfaction to our customers.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 11. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit b to b spa near me

  SvarSlett
 12. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin. That is most likely the motivation behind why body spa is so well known among ladies.Visit body to body spa near me

  SvarSlett