fredag 20. mai 2011

Innkjøperne inviterte til fest!

Innkjøpsteamet til Home&Cottage inviterte i dag alle på hovedkontoret og noen andre gjester til formiddagsfest - og da vi skjønte vi var blant de heldig utvalgte gjestene, spurte vi pent om vi kunne få ta noen bilder fra festen og dele med dere blogglesere. Og det fikk vi - hurra!Innkjøpsjentene ønsket å vise resten av Home&Cottage-gjengen hvor mye de setter pris på å jobbe med dekoratørene, økonomi- og regnskapsjentene, IT, reklamesjefen og alle de andre - og trommet derfor sammen til en koselig fredagsfest for alle sammen. En vel så viktig årsak til festen var også det faktum at innkjøpsjentene var sprekkferdige av stolthet over å kunne vise frem sine tanker, ideer og valg for innkjøpsretningen Home&Cottage skal gå videre med fra sommeren 2012 og utover! Og bare så det er sagt med en gang;

For noen spennende, inspirerende og lovende planer! 


Vi gleder oss til å se fargene, tekstilene, trykkene og stemningene i butikkene fra sommeren 2012 og utover - og ikke minst gleder vi oss til å dele dette med dere fine lesere! Vi kan dessverre ikke vise dere bilder av de inspirerende moodboardsene innkjøpsjentene har laget enda, ettersom det vil være å gi våre "forretningshemmeligheter" direkte til våre konkurrenter - men bare vent; straks vi får lov til å gi dere noen drypp av det som kommer, lover vi å gjøre det! Enn så lenge byr vi på noen stemningsbilder fra denne fredagsfesten og håper det gir dere et inntrykk av hva denne strålende fine gjengen av mennesker vi jobber med kan tromme sammen på kun kort tid.

Hanne ønsker oss velkommen ♥


Innkjøpsteamet til Home&Cottage er en godt sammnesatt gjeng av flinke folk som har ulike faglige ansvarsområder når det gjelder innkjøp for Home&Cottage, men det vi fikk avdekket i dag, var at denne gjengen også viser seg å være ideelle partyfiksere. De trommet sammen deilig tapasbord, godt drikke, ga ut fine premier og ikke minst; pyntet kontorlokalene til det ugjenkjennelige. Kanskje en karriere på si for dere, fine innkjøpsjenter?

Kanskje dette bildet kan inspirere til å bytte ut fredagstacoen med fredagstapas? Det smakte nydelig!
 
Nå er det fredagskos, tid for tacomiddag og tv-underholdning i de tusen hjem. Helgen står for døren og vi håper dere får brukt den på akkurat den måten dere ønsker, med de menneskene dere helst vil være sammen med! 

Er det noen av dere som har noen fine helgeplaner? 


En liten gla'sak helt til slutt - GIVE AWAY;
Søndag 22. mai er siste frist for å legge igjen en kommentar på Durance-innlegget for å være med i trekningen av Husvask/Tøymykner + duftlys fra Durance. Om man lurer på hvordan disse produktene er, anbefaler vi også at dere leser de andre kommentarene som har kommet inn - for dere er det virkelig mange fine anbefalinger og gullkorn! Og så til gla'saken; Durance har nå sagt at siden så mange har lagt igjen så mange fine ord om produktene deres, dobler de antall premier! Det vil si at vi ikke skal trekke 3, men hele 6 premier til heldige vinnere - så her er det bare å skynde seg over og legge igjen en kommentar!

Klikk på bildet for å komme rett til innlegget for å kommentere

God helg!


Pin It

10 kommentarer:

 1. Debe tener en cuenta que no todos los bolsos baratos disponibles en el mercado están hechos con material de la mejor calidad. Ciertos fabricantes se comprometen con la calidad de los productos, para ofrecerlos a precios bajos. (etiquetas: Bolsos Michael Kors,Bolsos Michael Kors Baratos,Bolsos Michael Kors Outlet)

  Dessa grossister kommer också att erbjuda dig ett brett utbud av alternativ att välja mellan, med avseende på färg, storlek, material och design. Dessutom kan du även få dem skräddarsydda, genom att komma med en handväskedesign på egen hand. (Taggar: Väska Michael Kors,MK Väska,Michael Kors Rea)

  Si vous vous assurez que les sacs à main bon marché que vous achetez sont fabriqués par un fabricant réputé, à partir de matériaux de la meilleure qualité, vous pouvez être certain qu’ils dureront longtemps. Les femmes dans le monde d'aujourd'hui ont besoin de transporter beaucoup de choses avec elles, où qu'elles aillent. (Mots clés: Sac Longchamp Pas Cher,Sac Longchamp Solde,Sac Longchamp Pas Cher)

  SvarSlett
 2. A body back rub will get inspiration, causing you to have a decent outlook on yourself; it additionally hugely affects great well being.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 3. Visit our spa today if you're looking for the best and most ideal spa in Bangalore.Visit b to b spa near me

  SvarSlett
 4. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress.Visit female to male spa near me

  SvarSlett
 5. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit female to male spa near me

  SvarSlett