torsdag 5. mai 2011

Har du et favoritt utemøbel?

Vi har endelig entret den tiden av året hvor vi dagene er lyse og lange, vi kler oss lettere og oppholder oss mer ute. Og utetiden deler vi gjerne opp i både til å gjøre klar vårhagen og til å nyte livet med frisk luft i lungene, enten det er på en fortauskafé eller er i skog og mark.

I forrige innlegg visste vi frem den siste katalogen vår som var spekket med mange fine hagemøbler og koselige utemiljø, nettopp for å gi dere inspirasjon til å skape dere de aller beste miljøene for å kose dere mest mulig ute i sesongen vi nå er i. Og - takk for alle de fine kommentarene vi har fått for denne katalogen! Det skal meldes rett tilbake til de flinke folkene som jobbet masse med å lage den!

Men - katalogen vi har ute nå har naturligvis ikke plass til alle produktene våre og en av våre personlige favoritter er utelatt, så det møbelet tenkte vi dele med dere her på bloggen i stedet! Enten det er å ta med i bilen når man skal til stranda i sommer eller det er for å ha den lett tilgjengelig hjemme, sånn at man kan flytte rundt på terrasser eller i hagen for å følge sola gjennom dagen;

Vi elsker vår Baden-Baden stol!

Baden-Baden stolen
trinnløs regulerbar med låsefunksjon for ønsket sitte-/liggestilling
kun kr 399,- hos Home&Cottage

Baden-Baden stolen er en sikker vinner hos mange møbelprodusenter og det er kanskje en grunn til at den er så populær? Denne type stol har eksistert i en årrekke og har en stil og funksjonalitet som gjør at enhver generasjon kjøper disse. Det kan være fordi den har en lang rygg og full benstøtte, eller fordi man med et enkelt grep på armelenen kan legge seg godt til rette i horisontal stilling.

Populær er den i hvert fall!

Har du en favorittstol til å nyte late soldager i?

Pin It

2 kommentarer:

  1. We provide the best service in city and offer a wide range of packages so that there is something perfect set of modern and traditional therapies bunch is waiting for you.Visit body massage near me

    SvarSlett