onsdag 4. mai 2011

Sommersesongen er igang!

Ny sommersesong i nær fremtid og nye katalog fra Home&Cottage fyllt av deilig vår- og sommervarer! Blir det bedre?

Katalogen kommer ut i disse dager og ettersom vi går varme dager i møte, både i form av tidlig vår og for ikke å snakke om den lange og varme sommeren vi forhåpentligvis går i møte, har vi satset på mye utemøbler og utemiljø denne gangen. Vi vet at flere av dere har etterlyst en mer rendyrket utemøbelkatalog og nå håper vi dere får akkurat det dere ønsker dere med katalogen under;

Klikk på katalogen for å åpne den i bladfunksjon


Likevel - det er ikke bare utemøblene som får oppmerksomheten denne gangen. Vi har med en god del som forhåpentligvis kan hjelpe dere skape god stemning både inne og ute, på hytta og i hjemmet. Koselige telysholdere, flott bestikk, lykter i forskjellige fasonger og former, potter og urner, tepper og puter. Alt som skaper den gode stemningen!

Og en liten ting til; 
Når man trekker inn for natten og kveldene har blitt varmere, er det greit å kunne bytte over til en sommerdyne. Vi selger sommerdundyner til 50% på hele sortimentet, og har du ikke sengeteppe pr dags dato, kan du nå får kjøpt et sengeteppe på 160 x 240 cm med 30% rabatt. Koselig både inne og ute og en god natts søvn - det er oppskriften for energigivende og fin sommer, eller hva?


En liten kuriositet helt til slutt;
Legger dere merke til at bildene av utemøblene er tatt inne? Vi har rett og slett besøkt det fantastiske drivhuset til vår leverandør av tekstilblomster, Roggens. Er det ikke fantastisk og morsomt at de har et helt drivhus fyllt av tekstilblomster? Det falt vi pladask for og vi syntes det skapte de riktige rammene for denne katalogen - men nå er lurer vi på hva du synes! Del gjerne i kommentarfeltet under!


Hva er gleder DU deg mest til i forhold til
den deilige sesongen vi går inn i nå? 
Pin It

9 kommentarer:

 1. Vil bare si TUSEN takk for det flotte sengeteppet jeg vant hos dere!! Skal blogge om det snart, for det skal på hytta og jeg må jo ta bilder der!!
  klem♥

  SvarSlett
 2. Dere har MYE lekkert,men skulle ønske at flere av hagemøblene dere er på lager i nærheten. I fjor måtte jeg vente leeenge ...på de.

  SvarSlett
 3. Skulle ønske en butikk i Nord-Norge :)
  Selv Bohus fører ikke hagemøbler nord for Namsos:((

  SvarSlett
 4. Hei

  Dere hadde en stige tidligere, det er bildet av den i stor størrelse i hvitt i bladet deres før dette. Denne stigen var i brunt å mindre utgave trodde jeg å ha sett på butikken deres i Kristiansand. De er tomme der e det mulig å få tak i andre steder.

  SvarSlett
 5. Så mye fint! Skulle ønske dere sendte katalogen i posten opp til Hamar og ;-) Koser meg med å sitte å bla i slike og drømme meg litt bort...
  Klem Elin

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg til late sommerdager i parken med gode venner

  Kirsti

  SvarSlett
 7. Myotherapy, also known as massage therapy, is the art of manipulating and kneading a person's soft-tissues or muscles in order to improve their health or well being.Visit full body massage near me

  SvarSlett
 8. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india Visit body to body massage centres near me

  SvarSlett