torsdag 3. mars 2011

Flere bilder fra TineK sin nyeste kolleksjon!

For en liten stund siden viste vi frem bilder som våre innkjøpere hadde tatt med sitt mobilkamera da de var på besøk i forbindelse med TineK Home sin lansering av ny kolleksjon. Vi kom i skade for å nevne at bildene var fra Tines hjem, men vi håper vi har såpass årvåkne lesere at dere skjønte at dette måtte være feil. Tine bor naturligvis ikke i et lager, som denne kolleksjonen ble vist i.

Som en liten kompensasjon til Tine selv - og naturligvis til dere lesere som vi villedet på det groveste ;), så legger vi ut mange inspirerende, vårlige og deilige bilder fra TineK Home sin egen presentasjon av kolleksjonen. Altså pressebilder. Nyt de luftige, rene og fargerike bildene - det gjør vi!


TineK har et fint sitat på facebooksiden sin;
"Design is my life, and the smallest every day actions at home, as well as food, shapes, colors, flowers and trips abroad are a source of inspiration to me."
Hvem slår seg ned i denne sofaen sammen med oss?
Med den fantastiske krukken ved siden av, i tillegg til en åre, vannekanne og en haug med deilige puter?

Her finner du alle innleggene vi har skrevet tidligere på denne bloggen om TineK.

Vi synes Tine og de flinke folkene som jobber for henne alltid klarer å inspirere og glede oss med de fine bildene av hver nye kolleksjon. Endel av varene er nok allerede i våre butikker og mye er på vei inn.

Fikk du vårfølelsen av å se disse bildene? 
Pin It

5 kommentarer:

 1. Herlig stemningsfulle bilder!!Fikk ivertfall lyst til å besøke butikken deres i løpet av helgen:)

  Ha en fin helg!!

  klem Linda:)

  SvarSlett
 2. vasene på bilde 3 og krukkene på bilde 4 syntes jeg var knallfine.:-) ellers blir jeg glad når jeg ikke blir så begistret for det andre.:-))) mindre fristelser..:-))

  en god helg til dere og takk for titten.:-)

  SvarSlett
 3. Tine K har såå mye fint! Skal H & C ta inn flere av lampene/skjermene som fins i kolleksjonen? De er så fine og spesielle og det er relativt få interiørbutikker som fører dem. Jeg har spurt i et par av H & C sine butikker, men ingen har kunnet gi noe svar på om det blir tatt inn i sortimentet. Vet at noen nettbutikker fører alle lampene og skjermene, men det hadde vært fint å kunne se de "live" for bla å kunne vurdère fargene og størrelsene.

  Mvh Tine K -fan;)

  SvarSlett
 4. Yet, not just this back rubs additionally discharge endorphins in your cerebrum that you cheerful and make it simpler for you talk and cooperate with your accomplice. Visit full body massage near me

  SvarSlett
 5. Safe and secure massage spa Bangalore, for female also therapies are there Indian Ayurveda massage to reduce stress.Visit full body massage near me

  SvarSlett