mandag 21. mars 2011

Bli med på fotoshoot til vårkatalogen vår!

Nå har vi lyst til å ta deg med bakenfor Home&Cottage sitt "ytre", nemlig vise deg noen bilder fra den siste fotoshooten vår. Bilder skulle tas til vår neste katalog og katalogen vil være på vei hjem til dere via lokalavisene og ligge i våre butikker fra ca 13. april. Vi legger naturligvis også katalogen i sin helhet ut på denne bloggen, men foreløpig gi vi dere en liten sniktitt på noe av katalogene gjennom bildene i dette innlegget.Denne katalogen gir oss et hint av tidlig vår, så vi tenkte det kunne passe fint til det strålende været som i hvert fall store deler av Østlandet har vært så heldig å ha gjennom hele helgen og som også denne mandagen starter med! Det ligger vår i luften og vi elsker det!


Vi dro til Skien og brukte et fantastisk fint hus som lokasjon for den kommende katalogen. Fotografer og dekoratører satt alle kluter sving for å lage et skikkelig kvalitetsmagasin til dere. Noen tror kanskje at fotoshoot gjøres i et stort studio, med møbler og interieør som rigges opp for å få levert et så virkeligtro hjem som mulig - men slik gjør vi det ikke i Home&Cottage. Vi har funnet et fantastisk hus "på toppen av Skien" hvor det fleste rom ble benyttet. Huset har flere etasjer og fotograf og dekoratører jobbet på spreng med klokka for at sola ikke skal skinne for mye - eller forsvinner for fort. Riktig lys har alt å si i en slik sammenheng.


 Tor, Gunn, Therese og Per Stian har hektiske dager når det er fotoshoot og alle vet hva de skal gjøre, hvordan de skal bidra og hvordan de må ha det for at det skal bli akkurat med det uttrykket vi ønsker.


Det er lite som er overlatt til tilfeldighetene når vår dekoratører styler de ulike rommene for å vise frem varene på en best mulig måte. Fotografene og dekoratørene småløper fra sted til sted, hele tiden med et øye på sola og lyset, og med fokus på hvordan varene er plassert - for å ikke gå glipp av akkurat det magiske øyeblikket som kommer for å få nettopp bildet vi ønsker oss. Det er moro, hektisk - og fantastisk gøy å få være med på.
Som en liten kuriositet kan vi også fortelle at vi oppdaget skjulte talenter hos både en av dekoratørene og hos fotografen vår i løpet av denne fotoshooten. Om dere ser på bildene fra malekroken, er det fotografen som har malt og dekoratøren som har fargelagt bildene som står der. Da vi spurte om dette, kunne de andre fortelle at både fotograf og dekoratør var mer enn habile med både tegneblyant og malekost - og det er til og med fotografens velbrukte maleskrin og pensler som har fått lov til å være med på bildene for å gi bildene det genuine og ekte uttrykket vi ønsket oss.


Til dere som lurer på hvor bildene av hage- og utemøbler blir av, kan vi berolige dere med at de også kommer i denne katalogen, men den dagen av fotoshooten var ikke vi med på med vårt lille bloggspionkamera med på :) Men, vi har blitt informert om at våre hagemøbler kommer inn i våre butikker fra 10. april og utover, så det er bare å glede seg!

Dette var noen bilder fra vår fotoshoot og vi gleder oss til å se resten av bildene i katalogen når den blir ferdig. Da blir det bilder fra hage, stue, kjøkken og bad - så her er det bare å glede seg!

Ble du inspirert til å være kreativ av dette innlegget? 

Om det var kreativitet ift ommøblering, oppussing av ting du allerede har - eller kanskje til og med kreativitet i forhold til det å skape noe helt nytt, kanskje et lite kunstverk, hobbyprosjekt eller et stilleben, så hører vi gjerne fra deg! Legg igjen en link til oss i kommentarfeltet, så kommer vi gjerne inn på din blogg for å ta en titt!

Vi ønsker alle en strålende uke
- håper du får brukten slik du helst vil!

Pin It

8 kommentarer:

 1. Lekkert..gleder meg...pleier å være stas å få H&C katalogen...i høst ble det for mye industri (ungkkars rede) for min smak...Nå ser det ut til at litt av romantikken er tilbake.:-)

  takk for titten.)

  SvarSlett
 2. Merker jeg savner dekoratøryrket litt når jeg leser dette...

  Gleder meg til katalogen kommer! Kjenner jeg må en tur innom H&C igjen...er jo en hel uke siden sist;)

  SvarSlett
 3. Heisann!!

  Ja det er mye arbeid bak en slik brosjyre..'

  Gleder meg til den kommer:)

  klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til ny brosjyre kommer i posten!
  Alltid mye lekkert!! Dere er flinke!

  Ha en fin marsuke!
  Hilsen fra Helle

  SvarSlett
 5. Veldig artig å se litt bak scenen! Gleder meg til å se katalogen på nett siden jeg ikke får reklame ;).

  Selv kjenner jeg våren i årene så her om dagen sydde jeg mine egne gardiner (for første gang). Skal blogge om det om noen dager. Ellers så pusser jeg stadig opp noe eller lager ett eller annet. Er jo så morro å ha noe å henge fingrene i .

  Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Så artig og se....og så gøy en jobb:)
  Har stadig prosjekter på gang:)
  ha en fin fin vårdag..i dag skal det vist bli 12:)
  klemklem

  SvarSlett
 7. Visit our spa today if you're looking for the best and most ideal spa in Bangalore.Visit b to b spa near me

  SvarSlett
 8. Relax in isha b2b spa Bangalore's best Spa Centre. It has been providing services since many years in india, Visit full body spa in bangalore

  SvarSlett