onsdag 9. mars 2011

Er DU den Philip er på jakt etter?

Vår butikksjef Philip i butikken vår i Sandefjord lurer på hvor akkurat du er....?


Ja, du, ja.

Du som klør i fingrende bare du går inn i en interiørbutikk og må holde ekstra hardt på lommeboka for å ikke kjøpe med deg absolutt alt du har lyst på. Du som liker å hjelpe kunder med å finne akkurat det de er ute etter, eller kanskje noe de rett og slett ikke visste de var ute etter? Du som har stor sans for røff estetikk, flotte møbler og som er glad i å hjelpe likesinnede med samme lyst og glød for dette som deg selv.

Philip tror nemlig at  du er vår nye ekstrahjelp.

Dersom du bor i Sandefjord eller omegn, er fleksibel og kan jobbe 1-2 kvelder i uken og annenhver helg er det supert. Alt i alt vil det bli omtrent 10 timer i uken. Philip har behov for deg i butikken i ferier også, så da kan man jo få jobbet noen timer ekstra.

Blogger du om og / eller elsker interiørmagasiner og -butikker? Eller du kanskje har utdannelse eller utdanner deg innenfor interiørfaget? Vi er veldig spent på hvem du er.

Syns du dette høres spennende og fristende ut?


Sende din CV og en forklaring på at du er akkurat den du som Philip er på jakt etter til: sandefjord@homeandcottage.no Pin It

5 kommentarer:

 1. Skulle gjerne arbeidet innen denne bransjen igjen, men syns det er litt langt å pendle. Kunne ikke det vært noe og fått en Home and Cottage butikk i Bø også ??? Ledige kjempefine lokaler på Bø senteret.

  SvarSlett
 2. Høres jo veldig spennende ut, men ble litt lang arb vei.. finner nok noen uten problemer

  SvarSlett
 3. Heldig den som får den jobben der ;). Hadde det ikke vært så "langt" (bor i Våle) så kunne jeg vurdert det :D. Lykke til med jakten!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Ja,det var nå man skulle bodd der nede.......hadde takket ja tvert !!!! Håper på en butikk i Bodø........litt langt til Mo i Rana,for å handle. Så bygg gjerne opp en til,her i nord..... :) Jeg stiller på dagen !!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 5. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit b to b spa near me

  SvarSlett