mandag 28. mars 2011

Kundekveld på CC Vest med hage- og blomsterfokus!

Torsdag var det duket for en kundekveld på senteret CC Vest i Oslo. Det betydde åpningstid fra kl 20 til kl 23 for folk som var registrert som kunder av senteret. Mange gode tilbud, spesielle overraskelser, moteoppvisning og mye annet gøy. Vårt bidrag til gode opplevelser denne kvelden bestod blant annet i 20 % rabatt på hele butikken, smaksprøver på nyheter fra Renée Voltaire og besøk av vår flinke leverandør av tekstilblomster, Roggens.


Vi stilte opp med både vanlig kamera og videokamera, og i dette innlegget deler vi først noen bilder fra butikken denne kvelden, og så vil vi komme med innlegg med en video av Hilde fra Roggens som gir oss noen pyntetips med de fine tekstilblomstene litt senere i uken.

På bildefronten har vi fokusert mest på tekstilblomster, hagemøbler og andre vårlige produkter - vi håper du finner noe som inspirerer på den ene eller andre måten!

En koselig sofakrok med mange deilige puter
Et lite utvalg av våre lamper
Renée Voltaire sin deilige Granola
En sniktitt på hagemøblene...
Et bugnende blomstertorv i butikkene nå - med tekstilblomster...
Kreativ måte å dekke til konfirmatbord, kanskje? Eller en koselig sommerfest?
Det er vel ikke bare vi som gleder oss til å sitte ute på svale sommerkvelder rundt et slikt bord?
Blomster som aldri visner
En sofakrok med kjente, kjære elementer

Fine farger!
Dus gammelrosa + sand/linfarge = uslåelig kombinasjon!
En kuvert per brett
Så enkelt, så fint!
Flere hagemøbler!


Det er veldig gøy å se Roggens i aksjon med tekstilblomster, ståltråd og andre virkemidler, og som dere kan se under; hun tar også i bruk naturens egne elementer for å skape vidunderlige fine oppsatser og små kunstverk. På bildet under har hun funnet kvister ute i naturen, satt det i en potte, fyllt med sand og så har hun dekorert dette med avklipte blomstergrener som hun har bundet på med ståltråd.

Vi falt pladask for denne varianten og kunne godt tenke oss en tilsvarende hjemme selv, så nå er det bare å komme seg ut i skogen for å finne passende grener. Veldig fint å ha noen dekorative elementer som ikke visner og må byttes ut etter noen dager, eller hva synes dere?Dette var vår absolutte favoritt
- hva er din? 
 
Pin It

15 kommentarer:

 1. Myyye fint her, som vanlig ;)
  Jeg likte godt hagemøblene og blomstene på det nederste bildet.. Borddekorasjonene var kjempelekker og gav meg en ide ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Mye herlige fake blomster!!!! Den rosen i skålen, så jo helt ekte ut:DDDD Klemz

  SvarSlett
 3. Så mange flotte bilder! Kunstige blomster er ikke hva det en gang var.

  Kari :-)

  SvarSlett
 4. Så masse fint!! Jeg elsket det siste bilde, sånn vil jeg ha!
  Hva koster den? =)

  SvarSlett
 5. Så uitrolig mye fint dere har Home and Cottage! Det blir ikke kundekveld i Bergen da ? ;)

  SvarSlett
 6. Så gøy at dere likte vårt hage- og blomsterinnlegg. Vi ønsket ha fokus på dette fordi vi er på vei inn i denne sesongen nå, og da er det moro å se at det også faller i smak hos flere. Vi har selv falt for de kunstige blomstene og kjøpt noen selv. Utrolig dekorativt og vakkert.
  Vedrørende prisen på blomstene på nederste bilde, så kommer vi tilbake til dere med denne. Kundekveldene annonserer vi på bloggen, så følg med med fremover så oppdaterer bloggen og Facebook med informasjon.
  Ha en strålende dag alle sammen!

  SvarSlett
 7. Masse lekkert her l ikte veldig godt føsrte og siste bilde,lekkre blomster

  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Jeg likte ideen om å bruke et brett per kuvert, den skal jeg jammen kopiere til selskabelig!

  SvarSlett
 9. Tror kanskje jeg ble følger nummer 500 :)

  Har forresten de kirsebærblomstene i rosa og de ser veldig ekte ut :)

  SvarSlett
 10. Så utrolig mye lekkert dere viser, jeg fikk lyst på ALT. Må nok ta meg en tur ned på butikken på Vinterbro igjen snart for å se på de nye vårvarene :-)

  Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min, blir spennende å se hvem som vinner de nydelige sengetøyene fra dere.

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 11. Herlige bilder! Håper dere kommer til Trondheim snart, der er behovet stort...kun en butikk i samme sjanger,og den trenger sårt til konkurranse.

  SvarSlett
 12. Takk for hyggelig tilbakemeldinger.
  Til alle dere som ønsker en Home&Cottage i deres by; Vi utvider med jevne mellomrom og når vi starter opp nye butikker rundt om vårt langstrakte land vil dette bli kommer til lagt ut på vår blogg og facebookside, så her er det bare å følge med.
  Vi ønsker dere samtidig en strålende helg!

  SvarSlett
 13. Tror jeg må ta turen og handle inn noen av disse nydelige blomstene!! :)
  Likte "Fine farger!" bildene kjempegodt!!
  I motsetning til hva jeg ser andre kommenterer likte jeg ikke ideen om bærebrett per kuvert - ble too much for min smak. Den artige ideen som plutselig ble litt upraktisk når man skal spise og kose seg ved bordet? Smakssak.. ;)
  Men likte tanken om en blomst til hver gjest - romantisk og vakkert!! :)
  Ha en fin uke alle sammen! :)

  SvarSlett
 14. Aside from loosened up muscles, your temper will likewise improve, hence furnishing you with an unwavering discernment. A decent outlook will hoist your temperament, assisting you with managing viably during upsetting circumstances. Visit massage spa near me

  SvarSlett
 15. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin. That is most likely the motivation behind why body spa is so well known among ladies.Visit b to b spa near me

  SvarSlett