mandag 14. februar 2011

Hete nyheter fra TineK!

Vi suger til oss deilig solstråler på østlandet om dagen og leter etter ørsmå tegn på vår.

At vinteren har vært lang i år skal vi ikke legge skjul på. Vi gleder oss til varmere og litt mildere tider, men i mellomtiden har vi varmet oss med en førpremiere på noen av vårens- og sommerens nyheter, nærmere bestemt fra TineK!


Våre innkjøpere ble invitert hjem til fantastiske Tine for å se på vår- og sommerkolleksjonen hennes. De rapporterer hjem om nok et hyggelig og inspirerende besøk hjemme hos Tine. De spurte pent om å få ta noen bilder for å få vise frem på bloggen til dere fine lesere - og det fikk de heldigvis lov til!

Her får dere altså se glimt av varer, fargevalg og nyheter fra vår- og sommerkolleksjonen til TineK, presentert i Tines eget hjem i Danmark. Mye av disse varene kommer i våre butikker i tiden fremover, så gled dere!

Bildene i dette innlegget er tatt med en av våre flinke innkjøperes mobiltelefon, så fargene kan se litt anderledes ut her enn de vil gjøre i virkeligheten. Vi priorterte å få tatt bilder og vist dere så fort som mulig, så da regner vi med at dere er overbærende med mobilkvaliteten på bildene. 
De ble servert deilig lunsj - yummy!

Kreativt og veldig enkelt å gjøre selv;
De hadde hengt kurver opp i taket, med enkle lyspærer i ledning i midten
- og med så mange på samme sted, så ble dette neste som en kunstinstallasjon!
Det var slutten på denne lille omvisningen og førpremieren på vårt varer som kommer fra TineK. Vi merker at det klør i fingrene og sparegrisen står på hylla og skjelver, for den vet nøyaktig hva som kommer til å skje når disse godsakene er i butikk...


Gleder du deg like mye som oss
til disse varene kommer inn i butikkene?Hva likte du aller, aller best her?

NB! 
Har du husket å registrerer mobilnummeret ditt i boksen øverst til høyre i bloggen vår (evt på vår facebookside)? Det anbefales på det varmeste, for da får du tilsendt en kupong som gjør at du i perioden 16. til 19. febraur, altså onsdag til lørdag denne uken, får 250 kr tilbake om du handler for over 1.000 kr. Og - vi planlegger flere spennende kampanjer til våre mobilkampanjekunder, så det er absolutt å anbefale å legge inn mobilnummeret sitt der :)
 
Pin It

12 kommentarer:

 1. Fantastisk mye fint:) Likte spesielt det kinesisk inspirerte palasset.. Når kommer den i butikk, og hva er prisen på herligheten?

  Gleder meg!!

  SvarSlett
 2. Masse flotte varer, ja gleder meg enormt til å finne godsakene i butikkene deres..

  SvarSlett
 3. Masse lekkert! Gleder meg til å se hva dere tar inn. Synes som vanlig at TineK er en ener på puter og lysestaker/lykter.

  Kari :-)

  SvarSlett
 4. Mye flott her ja
  Likte veldig godt de blå og hvit stripete putene
  Gleder meg til det nye kommer i butikken

  SvarSlett
 5. Hei!

  Såå mye flott!
  Men jeg bor o trøndelag, langt unna Deres butikker...er det ikke snart på tide at dere starter nettbutikk??? Det hadde vært norja -:)

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 6. Faktisk for en sjelden gangs skyld..falt ikke dette i smak hos meg..penger spart.:-)))

  SvarSlett
 7. Jeg er bare 14 år, men jeg elsker varene :) Jeg ønsker meg et hus fylt med dem! :)

  SvarSlett
 8. Our centre has all the best equipment and highly trained staff, which makes it a complete solution to your body spa and massage needs. Visit full body massage near me

  SvarSlett
 9. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin.Visit nuru massage

  SvarSlett
 10. "Hot News from TineK!" suggests exciting and current updates from TineK, arousing curiosity. Whether it's product launches, innovations, or noteworthy events, this headline implies that there's something dynamic and attention-worthy happening. It encourages readers to delve into the latest developments and stay abreast of TineK's impactful initiatives. This blog is a goldmine of information. Your blog packs a punch in just a few sentences. Your words are like gems. Thank you for sharing this! A quick, delightful read that left me inspired.family lawyer cost

  SvarSlett