lørdag 5. mars 2011

Deilige blomster og fint sengetøy. Rar kombinasjon?

Kalenderen viser at vi er over i mars og enkelte, optimistiske av oss, vil kalle denne måneden den første vårmåneden. Om vi ikke kan plante ting ut og kose oss i hagen helt enda, så tenkte vi spre litt vårglede til dere gjennom bilder av noen av de fantastiske tekstilblomstene fra Roggens.Tidligere denne uken la vi ut på en liten reise innom våre butikker i Vestfold, i tillegg til at vi fikk med oss fotoshooten til vår neste katalog - så nå har vi mye fint å vise dere på bloggen fremover!

Men - før vi starter presentasjonene av butikkene Herkules i Skien, DownTown i Porsgrunn, Sandefjord, Tønsberg og viser dere bilder fra fotoshooten vår, så vil vi altså vise dere mange fine og fargerike blomster. Det gir oss en deilig vårfølelse, selv om blomstene er laget i tekstil - og kanskje du sitter igjen litt våryr du også?

 
Og i tillegg til dette har vi en aldri så liten overraskelse til dere midt inn denne blomsterpresenteasjonen, ja - til dere som skulle være på jakt etter deilig sengetøy i hvert fall! Men først; flere blomster!


Fikk vi deg til å drømme om
vår, sol og deilige dager ute nå?

Nå - over til deilig sengetøy;
Da vi var i butikken vår i Tønsberg, møtte vi Hege, Home&Cottage sin Merchandiser. Hun har ansvar for at varene i butikken fremstilles på en god måte, at riktige varer trekkes frem, at vareflyten er som den bør og mange andre spennende oppgaver. Hege følger bloggen nøye og fortalte meg at hun hadde lyst til å lage en spesiell kampanje for dere som følger oss i sosiale medier. Og siden Hege er en effektiv dame; som tenkt, så gjort!


En fint oppredd seng, deilig sengeteppe og store, myke hotellputer i ryggen. Har dere det sånn hjemme hos dere når dere går fra huset på vei til jobb eller skole i hverdagene? Skulle veldig, veldig gjerne hatt det sånn, men det må nok være nyttårsforsett for år 2040 eller deromkring for min egen del. 


Om vi ikke kan hjelpe deg med å få nyoppredd seng til hverken hverdag eller helg, så kan vi i hvert fall hjelpe deg med å ha deilig, myke og gode sengesett du kan re sengen din med. Ett av sengesettene på bildet over har vi nå et fantastisk tilbud på - hvilket skulle du ønske det var?


Sengetøyet med små stjerner!

Avbildet vises sengetøyet med små, grå stjerner, men det finnes også med tilsvarende, beige stjerner.
Sengetøyet finnes i to lengder; 140 cm x 200 cm eller 140 cm x 220 cm og nå selger vi dette med

50 % rabatt!

Ordinær pris for sengetøyet er 229 kr for 200 cm lengde og 249 kr for 220 cm lengde - det betyr at det virkelig er mulig å sikre seg en mykt og fint sengesett til en rimelig penge! Vi skal ha dette sengetøyet inne i alle våre butikker for øyeblikket og om noen skulle bli utsolgt, har Hege lovet at det er mer på lager slik at det raskt kommer inn i butikkene våre igjen.


Helt til slutt vil vi ønske våre lesere en helt fantastisk helg! Vi håper hele landet opplever den samme strålende solen som vi ser for øyeblikket! Solen gir oss automatisk energi og ikke minst; et håp om snarlig vår!

God helg!
  Pin It

7 kommentarer:

 1. Nydelige blomster...Og det sengetøyet er virkelig å anbefale, vi har dette selv til våre barn. Sku gjerne hatt det selv og, men vi har dobbeldyne...Det sengetøyet er så mykt og deilig, og så flott å se på...klems

  SvarSlett
 2. Herlige blomster, og nydelig sengetøy!!!!! Må ha, bare må ha!!!! Klemz

  SvarSlett
 3. Lekkert, lekkert lekkert !!!!
  Hadde jeg bare hatt tid, skulle jeg ilt til butikken idag...Trenger nytt sengetøy til mitt nye hus ;)

  Klem, Kari

  SvarSlett
 4. Åh, - nå gleder jeg meg virkelig til sommer og sol, jah! :)

  Kjempefint sengeteppe! Hadde gjort seg med litt nytt... :o

  God helg, folkens! :))

  SvarSlett
 5. For et fantastisk sengetøy. Finnes det fortsatt (med grå stjerner)? Kunne virkelig tenke meg dette, men det er ingen Home and cottage butikker i nærheter her vi bor, kan det sendes mot forhåndsbetaling??

  hilsen Marita
  (marita-kristine@hotmail.com)

  SvarSlett
 6. One of the oldest healing practices is massage. Massage was used to treat many ailments by ancient peoples such as the Ancient Greeks and Egyptians, Chinese, and Chinese.Visit b to b spa near me

  SvarSlett
 7. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress, the massage will work it out for you.Visit massage near me

  SvarSlett