fredag 3. september 2010

Siste nytt direkte fra India!

Våre innkjøpere har akkurat vært i India, blant annet for å sjekket vareprøver og forberede kommende sesonger. De dro videre til messe i Paris direkte fra India, men de var så greie at de sendte meg noen bilder og en rask oppsummering i noen ledige minutter - og det tenkte jeg dele med dere.Aller først kommer noen bilder fra produksjonen som det jobbes med akkurat nå. Innkjøperne har blant annet plukket garn som de broderer puter og gardiner med. Dette vil være for varer som kommer i butikken neste høst. Innkjøperne har da bestemt en egen fargepalett som skal brukes og har instruert på hva slags mønster de ønsker seg.
Helt til slutt i denne omgang må jeg også dele med dere et bilde av to av våre nydelige innkjøpere. Dette er Christine til høyre og Ida til venstre. De ønskes velkommen ved å bli malt i pannen, for å åpne sinnet, og så har de fått en blomsterkrans rundt halsen. En fin velkomst det, ikke sant?


Nå er som sagt disse jentene i Paris og hvem vet - kanskje de tar noen fine bilder til meg derfra også? Uansett kommer det nok til å komme mer om deres turer til India på denne bloggen etterhvert, men det neste innlegget som kommer nå, blir nok med en ny presentasjon av en leverandør fra Gave- og Interiørmessen.

Håper dere følger med videre!

Til info;
Bildene på denne bloggen varierer noe i kvalitet. Dette er fordi bildene som presenterer av og til tas med mobiltelefon, da det er det eneste tilgjengelige. Bildene i dette innlegget er tatt med iPhone og sendt per mms og lagt direkte inn i innlegget uten redigerer. Helt uten filter, direkte fra India med andre ord, håper dere liker det! Pin It

7 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Åhh så spennende. Gleder meg til alt kommer i butikken.

  SvarSlett
 3. hei Astrid.

  Sitter i Tromsø og finner ikke en forhandler av Tine K her oppe.

  Jeg leter etter
  sorte lysestaker 4 forskjellige(for vanlige stearinlys)
  taklampe med 'rynket' skjerm XL i mauve
  se bilde på denne bloggen
  http://heltenkelthosmig.blogspot.com/2010/09/solig-mandag-i-koket.html

  boxhynde ca 50x50 stripet grå 4 stk
  se bilde på denne bloggen http://thehouseontheisland.blogspot.com/

  har dere dette i butikkene og kan man få det sendt til Tromsø ?

  Har forsøkt hver eneste nettbutikk som kanskje kan ha men ingen svarer på henvendelser !!!!!
  er visst ikke interessert i kunder!?!

  på forhånd takk

  SvarSlett
 4. Spennende! Har nettopp flyttet hjem til sørlandet og til min glede oppdager jeg at dere har åpnet i butikk i Kristiansand:) Jippi, nå skal jeg endelig få besøkt en ekte home&cottage butikk:)

  Ha en fin kveld.
  Klem fra mor i fjasevashuset

  SvarSlett