mandag 20. september 2010

Mo i Rana, er dere klare?
Edit; 
Da er alle de 100 plassene til vår føråpning i Mo i Rana FULLBOOKET og det er  ikke lenger mulighet til å melde seg på. Dere andre som kunne tenke dere å komme, må smøre dere med tålmodighet til dagen etter; den offiselle åpningen av butikken er 30. september - velkommen da!

Til info: Alle som er påmeldt har mottatt en bekreftelse på mail om at de har fått plass. Andre som sender inn etter denne meldingen får dessverre ikke plass.

---------


Som dere ser av invitasjonen, åpner vi denne gangen opp for at ikke bare bloggvennene våre, men alle våre venner i sosiale medier kan få melde seg på. Vi håper dere har lyst til å komme og sender inn påmeldinger i fleng!

Bruk gjerne bildet over om du har egen blogg og har lyst til å invitere dine lesere til å melde seg på, det er i så fall fint at om du samtidig linker til vår blogg, sånn at vi kan ta en titt og oppdage din blogg i samme slengen!

Akkurat i disse dager samler våre flinke dekoratøre og stylister seg i Mo i Rana for igjen å bygge Home&Cottage sin fineste butikk! Det er målet hver gang og så langt har jeg blitt overrasket over hvor forskjellig, men på samme tid innenfor samme røde tråd og konsept, de klarer å få det til fra gang til gang!

Jeg håper at jeg kan snike til meg noen før-bilder av lokalet i Mo i Rana, sånn at dere blogglesere kan følge prosessen vår med å bygge vår nordligste butikk. Dette er spennende tider og stor stas for oss!

Sees vi 29. september? Jeg håper det! Pin It

4 kommentarer:

 1. Endelig!
  Påmeldings-forespørsel er avsendt!

  Har lagt ut annonsen på bloggen min i dag, og linket til dere :)

  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Å no anger eg på at eg fløtta heimantifra ... Det her bi knall.
  Men ka med butikk i Trondheim??

  SvarSlett
 3. Så flott, skal legge linken på bloggen min. Gleder meg til butikken kommer...klem

  SvarSlett
 4. Yeei!
  Jeg sendte forespørsel tidligere i dag med spørsmål om å få komme. Var jaggu så heldig at jeg fikk meldt på meg og ei venninne. Gledeross!

  ♥ ♥

  Legger link på bloggen min.

  SvarSlett