tirsdag 21. september 2010

Byggingen av butikken vår i Mo i Rana er igang!

Et helt team av flinke medarbeidere er for tiden i Nord-Norge for å bygge butikken vår i Mo i Rana. Offisiell åpning vil være 30. september, men allerede på onsdag kveld (29. sept.) må alt være klart, for da arrangerer vi vår føråpning for venner i sosiale medier (arrangementet er nå fullbooket!).

Derfor var det med glede jeg i går mottok statusbilder og oppdatering i går fra prosjektansvarlig for byggingen, nemlig dekoratør og stylist Lene; "Vi har full kontroll!" Med erfaringen disse folkene har og med forberedelsene de har gjort, så er det heller ingen tvil; En splitter ny, fin butikk står klar i neste uke - og jeg må si jeg gleder meg til å ta en titt.

Aller først;
Ta en titt på disse mens-vi-bygger bildene og se om du klarer å skimte konturene av en ny butikk.
Og en viktig melding helt på slutten;
I går ettermiddag la vi ut invitasjonen til vår føråpning - og allerede nå er det rett før det er fulltegnet! Vi har maks 100 plasser til disposisjon og akkurat nå har vi bekreftet plass til 86 stykker. Derfor; om du har lyst til å komme, så må du henge i. Gå inn her og les mer info om hvordan du melder deg på.

Edit; 
Da er alle de 100 plassene til vår føråpning i Mo i Rana FULLBOOKET og det er  ikke lenger mulighet til å melde seg på. Dere andre som kunne tenke dere å komme, må smøre dere med tålmodighet til dagen etter; den offiselle åpningen av butikken er 30. september - velkommen da!

Til info: Alle som er påmeldt har mottatt en bekreftelse på mail om at de har fått plass. Andre som sender inn etter denne meldingen får dessverre ikke plass.


Jeg gleder meg til vi sees i Mo i Rana!
Pin It

6 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg også!
  Nå har jeg ventet i sju lange og sju breie på at butikken skal åpne, og nå endelig skjer det. Jeg er overlykkelig over å ha fått plass på føråpningen!!!

  Dette ser bra ut.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Jeg ser frem til DERE skal nå ÅPNE!!! Venta lenge på det!! Gleder meg masse

  SvarSlett
 3. Dette blir artig, endelig et slikt konsept på Mo, det trenger vi....velkommen

  SvarSlett
 4. Kommer kjørende fra Mosjøen for å være med på føråpningen. Er en av de heldige som fikk sikra meg plass :)

  Blir spennende å se, ja.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Kjempeflott at Mo har fått Home & Cottage, men hvorfor er det ingen butikk i Trondheim enda?? DET savner jeg, og håper det dukker opp en H&C her også :)

  SvarSlett