lørdag 11. september 2010

La oss presentere; Lys og lykter

Det er ikke til å komme bort fra; høsten har sneket seg på og sommeren er i beste fall på hell. Vi kjenner kalde drag i lufta, hagene våre skifter farge og det er strengt tatt litt vel kaldt å gå med skjønne ballerinasko til jobben.

Men la oss nå ta høsten for det den er god for, dere!

Høsten betyr kosekvelder under deilig pledd, varm og god te i store, fine kopper og godt lesestoff eller et kjekt håndarbeid. Og for ikke å snakke om stearinlys og fine lykter som lyser opp for oss i mørke høstkvelder.Vi får ofte spørsmål om hva produktene vi viser på bloggen eller på vår facebookside koster. Nå har vi tenkt til å innføre en forhåpentligvis regelmessig sak på bloggen vår; "La oss presentere..." I denne spalten har vi tenkt til å presenterer noen utvalgte produkter, plukket rundt et slags tema, fra en av de seneste fotoshootene vi har hatt og som akkurat har kommet til butikkene våre (eller er rett rundt hjørnet). Disse produktene blir presentert med navn og pris - og så håper vi på deres tilbakemeldinger naturligvis!

Høres det interessant ut?

Meld gjerne fra om det er spesielle ting dere ønsker at vi skal presentere, det være seg et tema, et produkt, en stemning, en stilart eller noe helt annet. Legg igjen en kommentar så får vi det helt sikkert til!

God høst, fine blogglesere! 
Vi setter stor pris på at dere stikker innom bloggen vår! Pin It

4 kommentarer:

 1. hei.
  så kjekt det var med pris på tingene,
  mange fine lykter her,
  ønsker dere en fin helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Veldig veldig bra. Jeg synes at hvis man først skal vise frem varer som dere fører så burde det være navn og pris der slik at jeg kan løpe til butikken og finne det ;P. hehe.
  Ønsker dere en fin helg! Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Bara undrar om varför inte H&C finns i Sverige?

  SvarSlett
 4. Fantastisk mye fint som vanlig:)
  Koser meg så i butikkene deres.... Skreiv litt om siste shopping i bloggen her om dagen:)

  http://sundfarbilder.blogspot.com/2010/09/home-cottage-shopping.html

  Ha en kjempefin høst så lenge:)

  Klæm Cecilie

  SvarSlett