torsdag 9. september 2010

Presentasjon; Broste - leverandør

Det er på tide å vise dere enda mer av det fine vi fant da vi var på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm. Nå er det Broste som står for tur og det er hyggelig å kunne presentere de i et eget innlegg her på bloggen, for det er faktisk første gangen.

Broste hadde vært veldig flinke til å sette samme ulike 'miljø' / bord, hvor de presenterte varer som så lekre og innbydende ut sammen. Noen bord fikk oss i julestemning, andre fikk oss til sydligere strøk eller til å minnes kalde frostnetter. Ta en titt og klikk på bildene om du ønsker å se de større:Vi fant noen andre fine ting på deres stand som vi gjerne vil dele med dere, men jeg må samtidig understreke; bildene i dette innlegget viser Brostes stand på messen. De viser ikke hvilke varer Home&Cottage har kjøpt inn til sitt sortiment, så alle varene på disse bildene kan nok ikke forventes å finne i våre butikker. Men fortell oss gjerne hvilke favoritter dere har, så kanskje vi supplerer våre valg? 


 
 


Vi gjør som vi pleier; 
Fant du noen favoritter? Hva likte du best? Hva kommer aldri inn i ditt hjem? 
Del det med oss, vi venter spent på deres kommentarer!

Ønsker alle som er innom her en helt vidunderlig torsdagskveld!


Pin It

10 kommentarer:

 1. Hei...
  Så utrolig mye lekkert, falt spesielt for fatene med hullete kant og de lysgrå lanternene :)
  Likte ikke hjortelysa og de grå bollene med hank, men det er min mening da :)))
  Gleder meg til nyhetene kommer i butikk :))
  Klem Vigdis

  SvarSlett
 2. Masssse fint! Gleder meg også til nyhetene kommer i butikken ;)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Her var det veldig mye fint, men det er en ting jeg ikke kan fordra og det er de tjukke gullenglene. Jeg hater gullengler. Tenk på det.. de er av gull, ser ut som små nakne barn og er klart overvektig.
  Ellers var det mye som fristet;-)

  SvarSlett
 4. Mye lekkert her ja..jeg synes nå lysene som ser ut som trekubber var kjempekule. Liker ikke engler her heller, ikke noen form for engler da..Men hjerteformene, krukkene og det meste ellers var veldig fint.

  SvarSlett
 5. Mye fint, men gullenglene kommer aldri inn her.

  SvarSlett
 6. Vi har fått inn masse fint i butikken allerede :-)

  SvarSlett
 7. den lave lykten på siste bilde til venstre likte jeg godt.:-)

  SvarSlett
 8. Mye fint her! Gleder meg som en unge til åpnnga av butikken på Mo I Rana. Likte fatene med hull i kantene og de lyktene i grå farger veldig godt! Gull englene og lysene av hjort falt ikke i smak...

  SvarSlett
 9. Gullkjeruber, rose-lys og annet som ligner dilldall er IKKE pent, men grove/røffe og natur-fargede lys og lykter er tøft og det håper jeg dere tar inn! Gleder meg til å handle i butikken i Mo i Rana

  SvarSlett