mandag 2. august 2010

Vi har en vinner!

Etter avstemming med poeng fra bloggen og fra fagjuryen til Home&Cottage, har vi nå kåret en vinner. Bloggens stemmer ble omgjort til poeng (1-10) og fagjuryen fra Home&Cottage har avgitt sine poeng (1-10), så hvert bidrag kunne få maks 20 poeng. Vinneren endte opp med 15 poeng og det var en veldig jevn avstemming totalt sett.

Det var jevnt i toppen - takk for alle fine bidrag og GRATULERER til alle som har deltatt!

På en delt 2. plass, bare 1 poeng bak vinneren, finner vi bidragene fra 
Inga-Lill Bulut og Kristin Fausa Island;


Inga-Lill Bulut

Kristin Fausa Island


...og vinneren av årets sommerkonkurranse er... 

Bidraget fra Ingunn i Døsset;

Ingunn i Døsset

Gratulerer!

Send meg din adresse (epost), så skal vi få sendt over baderomspakken til deg så fort som mulig. Håper du blir fornøyd med håndklærne fra Himla og de deilige produktene fra Durance!

Takk til alle 29 som har deltatt med sine bidrag, til alle som har bidratt ved å stemme og til alle som har engasjert seg i konkurransen med kommentarer og engasjement.

Et liten kommentar fra Home&Cottage - Astrid, konkurransearrangøren; 
Det at noen beskylder og blir beskyldt for urent spill, at jeg ser meg nødt til å stenge vårt kommentarfelt pga personbeskyldninger begge veier, synes jeg er veldig synd. Det gjør det vanskeligere for meg å få med Home&Cottage på flere konkurranser i tiden fremover. Vårt ønske med dette, var å ha en uformell og uhøytidelig konkurranse. Det kan vi godt tenke oss å fortsette med med ujevne mellomrom. I så fall, er mitt ønske at vi kan ha en sportslig og god tone alle konkurrenter (og stemmegivere) imellom.  Pin It

14 kommentarer:

 1. Er det mulig? Kan man ikke avstå fra denslags småligheter?

  SvarSlett
 2. Først, gratulerer så mye til vinnerene. Flotte bilder!.

  Ang kommentarene som jeg først oppdaget i dag; dette er bare trist.
  I dagens nettverden kan ikke en deltager i en slik konkurranse beskyldes for juks på bakgrunn av at en venn i sin iver, legger ut en oppfordring om å stemme på et nettsted. (Huff, lurer på hvordan denne stakkars vennen har det i dag. Må føles helt forferdelig grusomt å hjelpesløst måtte se på at venninnen din blir hetset og sjikanert fordi du ville hjelpe til!.)

  På den andre siden, denne typen sjikane og verbal kloakk på nett og da enda mer så i konkurranser, er ikke noe nytt under solen.

  Dette ble belyst da et stort firma hadde en konkurranse der det ble sendt inn bilder av barn.
  Heller ikke der gikk de fri for personangrep og sjikane som gikk så langt at det ble omtalt i media.

  Denne typen nett-mobbing er bare trist
  - og jeg er sikker på at det er ekstra trist for firmaet som ville lage en konkurranse som skulle gjenspeile sommer og gode følelser rundt sitt firmanavn.

  For ikke å snakke om de som vant konkurransen! Håper de tar imot vinner-tittel, og premier med en god følelse og god samvittighet, og ikke lar småligheter ødelegge gleden.

  God sommer alle sammen, og husk på å oppføre deg på nett, slik du ville la din mor se deg oppføre deg mot en venn.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til vinnerene - fine bilder!
  Uansett skulle jeg likt og sett den hele og fulle resultatlisten?

  SvarSlett
 4. Hei Astrid:)

  Takk for koselig hilsen hos meg her om dagen:)

  Jeg leste de "stygge" kommentarene i går kveld, når du hadde stengt kommentarfeltet ( som jeg har ALL forståelse for...)
  Folk kan bli så "stygge" i munnen på nett og der de kan skjule seg bak noe, at det er skremmende!

  Legger deg/dere til på lista mi jeg:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 5. Herlighet, så sykt! Her virker det som man går over lik for å vinne. Hvor barnslig går det an å bli. Skal man vinne på en god løsning, eller på verving fra hele slekta? Liker ikke denne typen konkurranse jeg, for den er ikke fair!
  Håper dere fortsetter med konkurranser hvor alle kan delta på samme nivå. Det gir spenning i hverdagen for mange, meg inkludert ;-)

  SvarSlett
 6. Well - aller først vil jeg gerne have lov at sige Gratulerer/tillykke - til vinderne af konkurrencen. Vinderbilledet af "Fiske-dåserne" i kompositionen med havet som baggrund - var en af mine absolutte favoritter - så et STORT tillykke herfra!

  Dernæst vil jeg gerne undskylde hvis jeg har forarget nogle unødigt med mine indlæg på konkurrence-siden. Jeg mener hvert et ord jeg har skrevet, men vedstår gerne at indlægene kan virke en anelse grove i deres formulering - det undskylder jeg gerne for, og stiller mig gerne i skammekrogen for - et kvarters tid! ;-)

  Endvidere lover jeg at holde dette indlæg i en pæn og sober tone, så selv de sarteste kan læse med! ;-b
  Ydermere skal jeg nok afholde mig fra, at gisne om identitet, samt kommentere på at netop "en anonym" (her efter at konkurrencen er slut) skriver et langt indlæg udelukkende omhandlende bl.a. mine "frygtelige indlæg". (Men det er vel i orden at trække lidt på smilebåndet, og fnise blot en anelse, ikke? ;-D)

  Lad os lige huske på at den eneste grund til at jeg som dansker havnede ved en norsk konkurrencen - var p.g.a. en hvervekampagne, på et stor Facebook-gruppe jeg er medlem af (The Julekalender).
  Og den eneste grund til at jeg reagerede var at jeg via denne Facebook-gruppe jeg er medlem af (og som INTET har med konkurrencen at gøre) blev bedt om at gå til en norsk konkurrence og stemme på en bestemt deltager - trods det at jeg syntes at de fleste andre deltageres billeder var bedre!
  Ja undskyld - men min "helligbrøde" består dermed i at reagere på den slags forsøg på manipulation af min person - samt på en, i mine øjne, usmagelig måde at forsøge at vinde en konkurrence på.

  Til de (anonyme som andre) der her i tråden bruger en masse krudt på at forarges over "de nederdrægtige indlæg" de mener jeg skrev i konkurrence-tråden, vil jeg sige:

  Var det mig der brugte tarvelige, usympatiske og usportslige metoder for at vinde en konkurrence - eller var det blot mig der (måske i lidt grove vendinger) gjorde opmærksomt på at det skete?
  Jeg kan betragtes som (en lidt grovmundet udgave af) den lille dreng i "Kejserens nye klæder" - der stiller sig op, peger og siger: Ja men - han har jo ikke noget tøj på, han er jo splitter ragende nøgen - og man kan se hans penis! (Ja - ok så smuttede det alligevel med sproget - undskyld! ;-) )

  Der vil altid være et par gamle tanter, som vil forarges, og råbe: "Din uartige knægt, vil du så vare din mund!"
  De mere kvikke vil vide at fokus retteligt bør være der hvor problemet er - nemlig at nogen har forsøgt at snyde kejseren.
  ********************************************
  Jeg har absolut ingen intentioner om at gøre dette til en kampzone - og beder derfor om i respekt for Home&Cottage, at skulle nogen have behov for at skælde mig huden fuld, eller give mig det glatte lag (hvilket er ganske forståeligt, og de skal være velkomne ;-), så gør det venligst ved at sende mig en besked på min Facebook-profil og ikke her - Tak!

  Lad os i stedet forbeholde resten af denne tråd til at lykønske vinderne - og evt. komme med gode forslag til regler for fremtidige konkurrencer.
  Måske det kunne være en ide at fjerne muligheden for at skrive anonymt - i hvert fald på en sådan måde at sitet Home&Cottage skulle have viden om en gyldig email-adresse, før man kunne skrive anonymt?

  Nok engang stort tillykke til konkurrencens vindere!

  Venlig hilsen.
  John Vinter

  SvarSlett
 7. Gratulerer til vinneren! Det var mitt favorittbilde helt fra starten av.

  Kari :-)

  SvarSlett
 8. Hei.
  Tusen takk til alle dere som stemte på bildet mitt i konkurransen, veldig gledelig, og jeg er veldig stolt og fornøyd. Tusen tusen takk igjen.
  Ønsker alle en fin sommerkveld.

  SvarSlett
 9. En verdig vinner..tøft bilde.:-)

  SvarSlett
 10. Nå titter jeg litt tilbake her og ser det har vært litt meninger om dette...Sånn er det overalt i blogglandia og sikker på nett generelt :-) Derfor gleder det meg at det er et supert bilde som vinner denne gangen...har sett nok av andre "KONKURANSER" som vinneren nok har vervet "stem på meg" i bøtter og spann..det florer jo også på facebook. Men det er jo bare å la være...La oss alle stemme frem det vi liker best..ikke det naboen/venninden/kollegaen/tanten/niesen til ditt og datt ønsker...for da blir det ikke morro å følge konkuranser som dette.:) Men takk til Døsset for herlig bilde..Og synd for H&C som ønsker å ha en uhøytidelig konkuranse..men skjønner jo hva han over her mener..vår danske venn.:-) jaja...

  SvarSlett
 11. På godt norsk kaller vi det a casual way of living.. Veldig norsk...

  SvarSlett
 12. Takk for mange fornuftige meninger i denne 'debatten' og igjen, gratulerer til vinneren!

  God helg til dere alle!

  SvarSlett