mandag 12. april 2010

Ombygging av butikken på Alnabru

For tiden gjennomføres det intensiv ombygging av butikken vår på Alnabru senter. Vi har gitt fra oss deler av lokalet og ønsker en hyggelig kafé velkommen til den delen av arealet vi gir fra oss. Da jeg var innom fredag i forrige uke, gikk det rykter om at det skulle bli en koselig kafè med fokus på økologisk og sunn mat, så her er det bare å glede seg!


Vil benytte anledningen her på bloggen til å beklage for ulempene det medfører våre kunder at vi holder på med denne ombyggingen! Samtidig vil jeg skynde meg å legge til at vi er helt overbevist om at det vil være vel verdt ventingen når vi er ferdige - butikken blir utrolig fin, om vi får lov til å si det selv! Dekoratørene og stylistene våre står på i et enormt tempo og vi satser på å ha nyinnredet butikk i slutten av denne uken.

Dette innlegget skulle vært krydret av bilder fra det herlige kaoset som eksisterer i butikken for tiden, men grunnet tekniske problemer blir det dessverre ingen slike bilder. Dere får heller hvile øynene på forsiden av det som blir den neste katalogen vår; rettet spesielt mot hagemøbler og andre vårlige varer.

Denne katalogen ferdigstilles i disse dager og vil etterhvert komme til en butikk nær deg, samt distribuert med aviser i områdene rundt hver butikk. Katalogen blir også lagt ut på våre hjemmesider, med bladfunksjon, slik at dere kan ta en titt på den på nett. Vi får stadige forespørsler om vi kan sende kataloger hjem til dere som bor utenfor områdene våre butikker ligger i - og aller først vil vi gjerne si at vi synes det er utrolig hyggelig at dere liker katalogene våre så godt at dere vil ha de hjem! Deretter må vi si at vi dessverre ikke har anledning til å distribuere katalogene våre i større grad enn vi gjør for øyeblikket, men om det endrer seg, så lover jeg å gi dere beskjed! Foreløpig håper jeg dere som ikke får den med avisen eller i posten, får nytte av å se den på web via vår hjemmeside (under Inspirasjon).

Jeg har planer om å avlegge butikken på Alnabru et nytt besøk denne uken, så forhåpentligvis har dere fine bilder fra en nyombygd, fin butikk i vente!


Forresten; 
Kanskje det er noe spesielt dere vil jeg skal ta nærmere i øyesyn med min kameralinse, når jeg først er på Alnabru? Legg igjen en kommentar her på bloggen, så skal jeg ta bilde av det du måtte ønske (så fremt vi har det inne) og er det noe spesielt du lurer på, så skal jeg forsøke å få svarene ut av våre flinke folk på Alnabru! Pin It

11 kommentarer:

 1. Hej.:) Er det hagemøbler i kurv/rotting på gang ?

  Gry

  SvarSlett
 2. Så gøy at dere skal åpne butikk i sørlandsparken i juni!!Gleder meg til å se den.

  SvarSlett
 3. Themla Louise; Ååå, gled deg - kan jeg bare si ;)

  Salige lavendel; Det synes vi også er gøy, håper du liker den! Bare noen få måneder igjen nå...

  SvarSlett
 4. Hvis du spør, kommer jeg gjerne med noen ønkser. Var nettopp inne på hjemmesiden deres og så i den siste brosjyren. Men dessverre var det ikke så mange hagemøbler avbildet. Som du skriver kommer det en egen hagemøbelkatalog om ikke så lenge, men kanskje du derfor kunne gitt oss en smakebit på hva som kommer. Ta gjerne bilder av noen hagemøbler og ta med prisen på dem og evt leveringstid. Håper dette ikke ble for mye å be om:)

  SvarSlett
 5. Hei... kommer det noen H&C butikk i Stavanger område snart..?? ...skulle veldig gjerne sett dere der!!! :)

  SvarSlett
 6. Fru Pedersen; Håper du har fått med deg bildene fra Alnabru-innlegget nå og sett på en god del hagemøbler der :) Og naturligvis var det ikke for mye å be om, det skulle da bare mangle!

  Louise; Vi har dessverre ikke noen konkrete planer om Stavanger foreløpig, men jeg skal si ifra her om det plutselig dukker opp noe! :)

  SvarSlett
 7. สล็อตออนไลน์ ยอดฮิตกับ PGSLOT เว็บน้องใหม่เแตกง่าย ปลอดภัย สะดวกเล่นได้ทุกที่ทุกเวลา รวยทางลัดได้ง่ายๆ สนุกจนลืมเวลาก็ PG SLOT ที่นี่ที่เดียว

  SvarSlett