tirsdag 20. april 2010

Presentasjon; Tine K Home - leverandør

Nå er mange av vårnyhetene fra Tine K Home på plass i butikkene våre og jeg tenkte i den forbindelse å vise dere litt fra "behind the scene" i forbindelse med at våre flinke innkjøpere plukket ut disse varene. Våre innkjøpere drar på mange messer i inn- og utland, men de drar også direke til leverandørene sine og deres showrooms.


Tine K gjorde virkelig sitt for å skape rett stemning da hun skulle presentere vårnyhetene sine; Hun inviterte til visning i sin mors vidunderlige blomsterbutikk, I Rosens Navn, i Charlottenlund. Atmosfæren var harmonisk og fin, butikken var full av fantastiske blomster og Tine K sine siste vårnyheter - en perfekt setting!Tine K hadde laget ulike 'miljøer' for produktene sine, sortert etter fargenyanser og hva som gikk fint sammen. På bildene over her, er eksempelvis bastbagen med peace&love-merket, de fine keramikkskålene og -koppene, i tillegg til flere av putene, noen av varene som våre innkjøpere har plukket ut og som derfor er i butikkene våre nå. Fra bildene over her så er eksempelvis spisebrikkene, skåler, servietter, lampene og boksputene noe av det innkjøperne våre har plukket ut for oss. Og apropos 'boksputer'; Dette er puter laget som de gamle, franske madrasseputene og de er virkelig helt fantastiske å ha på en sittebenk, som puter til utemøbler eller den slags. 

Og; Om det er noen av dere som skulle ønske å skape like hyggelig stemning som dere ser på det nederste av de to bildene rett over her, så har vi nå både oliventrær, olivenbukser og urteplanter - i naturtro utførelse, men med null behov for vanning!, i butikkene våre. 


Her ser dere Tine K med noen norske innkjøpere rundt seg, alle smilende blide og fornøyde. Christine og Hanne, to av våre innkjøpere, klarte ikke å stoppe og smile selv flere dager etter at de var kommet hjem til Norge igjen. Rett og slett fordi de hadde hatt det  hyggelig hos Tine K i Danmark! 

------

Hjemmet til TineK har blitt godt dokumentert i ulike blader og magasiner den siste tiden og om du vil ta en liten titt for se hvordan hun har det hjemme, så anbefaler jeg TineK sin egen hjemmeside; www.TineKHome.dk - der finner dere de ulike artiklene og forsidene hun har vært på! 

------

Så hva synes dere, fine lesere - er TineK-produktene noe for deres hjem eller kjører dere en helt annen stil? Om dere legger igjen en kommentar på dette innlegget her og sier noe om hva slags stil dere liker best, favorittmerker eller andre tips og hint om hva dere liker, så kan det hende jeg kan snekre sammen et innlegg som passer akkurat din stil og ditt hus helt perfekt! 

Ønsker dere en strålende dag og håper dere gir lyd fra dere!


Pin It

12 kommentarer:

 1. Om jeg liker Tine K ??
  Ja gjett om jeg gjør.. Såå mye lekkert !!!!

  ja nå skulle dere vært her nede i sør.. jeg skal innrede en hel stue for en venninne som skal ha ALT nytt, absolutt ALT !!! Og hun har ikke tid til å vente til dere er på plass hehe.Når man først har bestemt seg, ja da nytter det ikke å si noe ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Mye flott her.. absolutt min smak
  Kommer dere ikke til Kristiansand nå? Synes jeg har hørt noe om det..
  Lykke til videre iallfall.
  Må være super gøy å være på innkjøp

  SvarSlett
 3. Jeg synes hun lager mye vakkert! LIker kanskje tektilene best...har noen stripete puter på kjøkkenet kjøpt på Vinterbro. De er så vakre...
  er veldig glad i den franske, shabby/industrielle stilen og noen ganger kan tingene fra Tine K homme bli litt for "søte" om du skjønner. men som sagt,veldig mye "i min gate også"
  Glad klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Akk, Tine k har så mye fint!
  var forresten på H&C igår, men hadde bare tid og øye for den lykten jeg hadde tenkt meg ut på forhånd!
  Gleder emg til den nye vårkatalogen komemr ut,som du skrev om i innleget under- ser sli frem mot vår og sommer!

  klem ellemell

  SvarSlett
 5. Mye fint her, ja. Liker spesielt godt tekstilene til Tine K, har et stripete vattert teppe og puter i gråstriper og er super fornøyd med det...gleder meg til dere er å finne her jeg holder til!

  SvarSlett
 6. Kari; Gratulerer med jobb for en venninne - det blir nok garantert bra, med eller uten hjelp fra Home&Cottage!

  Cosmos; Joda, rett rundt hjørnet nå - kommer til Sørlandsparken 10. juni, så det er bare halvannen måned til!

  Guttemamma; En gladklem tilbake, takk for tilbakemeldingen din! Det er jo det som er så fint, man kan like noe fra hver enkelt leverandør, man må jo ikke like alt like godt :)

  Ellemell; Håper du blir fornøyd med lykten din da! Må ta en titt innom bloggen din nå, for å se om den er blogget om, så jeg kan se hvilken du valgte :)

  Almas Hus; Vi er heldige sånn, det er mange som ønsker oss til sine hjemlige trakter - og jeg lover å holde dere oppdatert om evt nye butikker via bloggen her! Frem til det, så håper jeg du nyter dine TineK-produkter ...og våren vi har foran oss!

  SvarSlett
 7. Elsker Tine K! Og særlig telysglassene! Liker også bildene dere har hos H&C,ønsker meg veldig bildet med Eiffeltårnet jeg da;) har et fra New York fra før! Har ikke klart å finne leverandør av dem...vet du om det finnes en nettside, Astrid?

  på forhånd takk:o)

  SvarSlett
 8. Hei.

  Kjøpte tidligere 2 pledd av merket lama av dere, men disse ble utrolig nuppete og stygge kort tid etter. Var på H&C igår og fikk nye. Men nå har vi allerede fått 2 stk nye av svigers, så derfor blir disse overflødige. På kvitteringen står det at jeg har 14 dagers åpent kjøp, har jeg også dette på pledd? Totalen er 1998,- så er jo en del penger det er snakk om, og skulle gjerne hatt disse tilbake.

  På forhånd takk :)

  SvarSlett
 9. Tine K, jo takk tar gjerne hele kolleksjonen inn i stua. (:
  Gleder meg til dere åpner i kristiansand.

  SvarSlett
 10. Så hyggelig å se at det er flere av oss som elsker TineK sine varer!!

  Ella; Jeg svarte deg under et annet innlegg nettopp, men siden du ikke har egen blogg, så svarer jeg her også, sånn at jeg er sikker på at du ser det :) Ta kontakt med meg på astrid.valen.utvik@homeandcottage.no så skal jeg undersøke hva vi kan gjøre for deg!

  Ønsker dere alle en strålende kveld!

  SvarSlett
 11. Ella; Da har jeg undersøkt, så bare ta med deg pleddene, kvitteringen og dra til nærmeste butikk, så får du pengene dine igjen. God helg!

  SvarSlett