mandag 26. april 2010

Presentasjon; Alnabrubutikken er ombygd og dette vil vi feire!

Endelig har jeg bilder og god dokumentasjon; Alnabrubutikken vår er ombygd og fremstår i fullstendig ny drakt. Det er bare å ta av seg hatten for arbeidet Lene, Gunn og Therese gjør - våre flink dekoratører og stylister, for med hjelp fra andre ansatte og litt eksterne, så har de forvandlet butikken fullstendig. Er det rart vi er stolte av disse jentene og det de får til?


NB - dette innlegget har mange bilder, men om du holder ut til litt lenger ned i innlegget, så vanker det en mulighet for en liten hverdagsglede - i hvert fall om du bor på det sentrale østlandet. 


Alle bildene kan klikkes på for å fås opp i større størrelse.
I forkant av min tur til butikken for å ta bilder for å vise dere, spurte jeg om det var noe spesielt dere ville jeg skulle ta bilder av. Det var det visst. Takk til Ina, Signe, Camilla, Heidi, Nina, Cecilie, Ingunn, Tone, Eva og Lisbeth for innspill - håper dere finner det dere ønsket blant bildene i dette innlegget. Og skulle dere ikke gjøre det, så si inderlig ifra, så legger jeg turen innom en av våre butikker på nytt!


Flere ønsket bilder fra utemøbler og tips til hvordan man kan pynte sin terrasse og med en vårkatalog rett rundt hjørnet, kan jeg glede dere med noen bilder av varer som allerede er i butikken. Se bare her;Så, en liten pause i bildene for å gå over til min varslede hverdagsglede; 
Med så enormt hyggelig respons på facebook, god hjelp til utvelging av bilder og generelt positive og konstruktive tilbakemeldinger, så er det klart vi vil feire vår nyombygde Alnabru-butikk med en aldri så liten kampanje for våre kjære facebookvenner!

Onsdag denne uken, altså 28. april 2010, vil vi gi våre facebookvenner 15% rabatt i butikken vår på Alnabru!  For å vise at du er en av våre facebookvenner, så må du gå inn på vår facebookside etter tirsdag 27. april kl 21 for å notere deg passordet jeg da kommer til å legge ut der! Dette passordet legger du på harddisken (dvs du husker det), tar det med deg i butikken og opplyser våre butikkansatte om det - så slår de inn 15% på alt du kjøper denne dagen. (Rabatten gjelder på ordinære priser, ikke allerede nedsatte varer.)

Dette tilbudet gjelder kun for butikken vår på Alnabru i denne omgang, men om dere synes dette er stas, så gjør vi gjerne det flere ganger. Håper dere synes dette var en liten hverdagsglede - kom gjerne med tilbakemeldinger!

Så - tid for flere bilder fra Alnabru. Gjør dere klar for bildedryss - håper alle finner noe for sin egen smak!


 

Nydelig servise fra TineK!
Våre blide ansatte står klare til å ta imot dere!
Håper dere synes butikken vår har blitt fin - vi er i alle fall veldig fornøyd med den! Vi har gitt vekk litt av arealet i forkant av butikken til en kafe som er under bygging og vi gleder oss veldig til den er på plass. Hva er vel bedre enn å tusle rundt blant fine interiørvarer mens man har en deilig kaffe i hånden?

Ønsker alle en strålende mandags ettermiddag og til dere som bor i nærheten av Alnabru; Husk å kom innom facebooksiden vår i morgen etter kl 21 for å plukke med deg koden - om du har lyst på en tur til butikken vår på onsdag med 15% på det du kjøper! Pin It

24 kommentarer:

 1. Om det var noe som falt i smak????? Jeg kunne visst tatt med meg halve butikken. Masse fint!

  SvarSlett
 2. Her var det mye fristende - må nok ta meg en tur etterhvert.

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert! Da blir det en tur til Alnabru eller Vinterbro :o))
  Nå har jeg lyst til å "kaste" ut alt i stua og kjøpe nytt. Finnes det hjelp å få til en
  ide-skisse - hvordan jeg kan møblere stue/spisestue ??

  SvarSlett
 4. Gratulerer med "ny" butikk!! Så mange flotte bilder!!! Her var det myyye som fristet! Gleder meg til å besøke butikken igjen:)

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 5. Oi, oi,oi .............
  OM det var noe som falt i smak ???
  Ja, her kunne jeg tatt mye med meg hjem ;)
  Gleder meg enda mer til dere kommer til kristiansand :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 6. Kjempe fin butikk!!!
  hilsen fra oss i nabobutikken

  SvarSlett
 7. Åååh, så flott. Jeg fikk en skikkelig bomtur sist da alt var i endring. Skal jammen meg ta en tur innom dere onsdag :-). Kjempeflott buikk. Ser farlig fristende ut spør dere meg! SÅ utrolig gøy at man får rabatt onsdag. Jeg skal notere meg passord.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 8. WOW - gjett om jeg gleder meg til å besøke butikken igjen! Jeg bare elsker stilen og i den nye drakten så blir jo alle de fine varene enda mer fristende.. :0)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder. Jeg kjenner at det bare kribler i magen ettersom det nærmer seg sommer, juni og Home & Cottage butikk i Kristiansand. Det blir rett og slett FANTASTISK!
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 10. Helt suverent! Jeg kommer og handler på onsdag!!

  SvarSlett
 11. ÅÅåh, så utrolig mye fint!!:)
  Må si jeg gleder meg masse til dere får flyttet inn i lokalene i Kristiansand, da skal det shoppes!:)

  SvarSlett
 12. Gleeeder meg til å ta turen innom!

  SvarSlett
 13. Så utrolig mye fint, må nok ta en tur til Alnabru med det første :-) Var innom butikken på Vinterbro på fredag og der var det også kommet inn MASSE fint til sommeren - det blir nok noen turer innom her utover våren og sommeren :-)
  Netta

  SvarSlett
 14. Fantastisk. Stikker innom en tur i kveld. Fikk salongbordet vi bestilte veldig raskt og gleder meg nå til å ta det ut av esken og innrede vår nye leilighet.

  SvarSlett
 15. Så hyggelig at dere likte bildene! Jeg virkelig storkoste meg i den nybygde butikken og blir glad når jeg skjønner at dere har fått litt av den stemningen gjennom bildene :) Håper de av dere som tok turen dit i dag, fant noe fint - og ikke minst; husket å oppgi koden for å få rabatt!

  Anonym; Det finnes helt klart hjelp å få. Søk på 'interiørkonsulent' i ditt området på nettet, så finner du sikker mange i ulike prisklasser. Om du ikke ønsker å gå så langt, bare ønsker litt tips og ideer, så er de som er ansatt hos oss veldig flinke til å sette sammen ulike løsninger - og de hjelper deg gjerne, så bare spør!

  SvarSlett
 16. Koser meg gløgg med denne bloggen og H&C med ny kjøpt hus:) Gleder meg så til å begynne å handle:)

  SvarSlett
 17. Hei, nå gleder jeg meg virkelig til butikken kommer hit til Mo i Rana også, det trenger vi. Kommer sikkert til å bruke noene av bildene i bloggen min.

  SvarSlett
 18. Hei masse lekre bilder får lyst på noe nytt når man ser disse. Takk for kommentaren på siden min har helt glemt å svare deg,vet ikke noe mere om stolene mine enn at de skal komme i mai/juni så jeg håper det stemmer.
  Lykke til med "ny" butikk på Alnabru.
  Ha en fin dag.
  klem Anita

  SvarSlett
 19. solarmovies antrekkelijk en elega

  SvarSlett
 20. 123movies. address could not be found.

  SvarSlett
 21. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett