onsdag 24. februar 2010

Bygging av butikk på CC Vest


Som jeg allerede har skrevet om på bloggen tidligere, så åpner vi ny butikk i Oslo - nærmere bestemt på shoppingsenteret CC vest. Alt skal være klart til åpning 12. mars og jeg tenkte det kunne være interessant for dere blogglesere å følge prosessen fra A til Å, få se hvordan en butikk bygges. Hva synes dere?

Jeg besøkte CC vest i slutten av forrige uke og det var ikke akkurat mye som minnet om en fin, koselig Home&Cottage-butikk der da. Plasseringen på CC vest er det ingenting å si på - forholdsvis midt i senteret, rett ved den store dagligvarebutikken - men foreløpig er det kun noen segl som er bevis på at det snart skal komme en av våre butikker dit. Og bakenfor disse seglene - vel, da finner dere dette;

(Klikk på bildene om du vil se de større.)

 


Mange kommenterer gulvene i butikken vår og den dagen jeg var der, la håndtverkerne gulv så svetten silte. Gulvet er noe av det fineste ved interiøret i butikkene våre, etter min mening, så det smøg seg på litt god stemning bare ved å se de fine, slitte og fullstendig ulike gulvplankene ligge der.
Alle veggene skal males hvite og vi skal ta ned all belysning, for å sette opp ny belysning. Det kommer naturligvis til å gjøre lokalene mye lysere enn de var den dagen jeg var på besøk og følgelig gjøre det mye lettere å ta bilder der inne uten at alt blir gult. Jeg klarte å ta bilde av en ting som ikke ble gul og det var kassadisken. Den stod i det best opplyste området, så den ble fin og lys og akkurat som den bør være!


Enten er det noe med min timing eller så er det sånn at veldig mange av de flinke folkene i Home & Cottage allerede har begynt å være mye i disse nye butikklokalene våre, for jeg traff så mange av kollegaene mine der. Morsomst var det kanskje at jeg traff han som er butikksjef for denne nye butikken, Stian og en av hans butikkansatte, Birgitte. Og - er man en riktig så skarp leser av denne bloggen så kjenner man igjen Birgitte fra et tidligere innlegg jeg har skrevet........ Ja, hun flytter nå over fra butikken vår i Bogstadveien til butikken på CC vest. Og både hun og Stian gledet seg veldig til endelig å kunne åpne butikken!Det er mange mennesker involvert under en slik bygging av en helt ny butikk. Det er butikkansatte som skal læres opp, innkjøperne har ansvar for nok og riktige varer til butikkene - og så er det dekoratørene da. Det er Lene, en av de flinke dekoratørene våre som er prosjektleder for byggingen av denne butikken, men hun har mange flinke folk med seg. Både av Home&Cottage-ansatte og av håndtverkere. Alle står på for fullt for å få alt ferdig til 12. mars!

Så - hva tror dere folkens, er det håp for at dette kan bli en koselig butikk om drøye to uker? Jeg tror definitivt det og jeg gleder meg til å kunne fortsette denne dokumentasjonen av butikkbyggingen.

Kanskje jeg skal snike meg inn på nytt igjen allerede i morgen... Pin It

26 kommentarer:

 1. Takk for en koselig kommentar på bloggen. Nå krysser jeg fingrene for at vi får en i Stavanger snart:)Har vært med å bygge butikk og det er jobb det. Når åpningsdagen kommer trenger man 14 dagers ferie. he he.
  Ha en nydelig kveld.
  Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. ELSKER gulvene deres! Helt unike i butikksammenheng! Spennende å se hvordan byggingen går! :)

  SvarSlett
 3. Veldig spennende, gleder meg til å se ferdig resultat live :)

  SvarSlett
 4. Benedicte heter egentlig Birgitte;) og vi i Bogstadveien er veldig lei oss for å "miste" henne;) Men som vi gleder oss til å få en butikk til i Oslo! Fin blir den også;)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. En slik butikk skulle vi hatt på Kongsberg også, det hadde vi trengt! Blir nok en fin butikk og gulvene er bare så fine!

  SvarSlett
 7. Jeg koser meg så i butikkene deres:) Nå har jeg en butikk i umiddelbar nærhet i Skien som jeg ofte drømmer meg bort i. Når drømmehuset er funnet skal det shoppes:) Masse lykke til med ny butikk:)

  Klem Cecilie

  SvarSlett
 8. Ser ut til å bli bra! Når kommer dere til Nord-Norge?

  SvarSlett
 9. jeg har også lagt merke til de nydelig gulvene:)

  SvarSlett
 10. Ja nå er jeg/vi spent på hvordan den nye butikken kommer til å se ut. Håper du vil oppdatere oss under veis;o)

  SvarSlett
 11. Så spennede.:-) og ja snik deg inn igjen i morgen.:-) morsomt å følge dette .:-)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for hyggelig kommentar og opplysning ang. serviset. Jeg vil ike så godt være tidlig ute og gratulere med nok en butikk. Det må være veldig gøy og inspirerende og få være en del av et slikt team.
  Gulvet i butikkene deres er helt fantstiske.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 13. Gøy å følge med på dette.. da jeg selv går interiørkonsulent skole nå og holder på med offentlig miljø for tiden. Regner med dere bruker samme konsept på innredning i alle butikker. Har vært på H&C i Åsane Bergen, og liker veldig godt de kraftige hyllene de har i utstillingen. Er dette varer dere også selger, evt på bestilling??
  Hadde vært perfekte bibliotekshyller...
  Helena

  SvarSlett
 14. Så deilig å få lage butikken helt fra skratch,og jeg er helt sikker på at dere kommer i mål! Blir helt garantert et pes siste dagene før åpningen,men kjempegøy.Ser jo at det nye teamet er klare og spente allerede,så de er nok klar til å gi alt:) Blir nok supert på alle måter.Og hva annet er supert tror dere??? Joda,jeg har funnet et yooerlig lokale til dere i Ålesundsområdet.Nemlig på Devolds gamle fabrikk i Langevåg....der mangler vi noen leietakere som dere...lokalene har en helt spesiell egenart i en gammel fabrikk - kosta boda /orrefors har nylig åpnet norges første outlet store her og i tillegg er her café og fabrikkutsalg av devold ullprodukter.Det kommer maaaaange tilreisende hit daglig,og det ligger fint til ved en havn og i sentrum,-virkelig et lokale med særpreg og STORE muligheter:))))
  Så jeg ønsker meg Home & Cottage akkurat dit!!!!!!!!! Sjekk opp da vel,-husk her i Sunnmørsalpene er det massevis av hytte-eiere i tilleg til mange generelt interiørintereserte mennesker rundt omkring :)

  SvarSlett
 15. Å! Så moro å få følge med på at butikken blir til! :)

  Jeg simpeltenn ELSKER gulvene dere har i deres butikker!! Fra første skritt jeg tar på det, kjenner jeg liksom at jeg trer inn i drømmeland! :) Blir så inspirert av dere! Og ELSKER å både shoppe og titte hos dere!

  Stå på!!

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 16. Jada...MÅ jo legge deler av ferien innom butikken..hm, egentlig ikke så dum tanke:)))

  Morsomt å følge bygging av butikken

  SvarSlett
 17. Åhh så spennende :)9 Gleder meg til å se flere bilder ;)
  Nå venter mange her nede på Sørlandet på litt mere informasjon om hvor "vår" butikke kommer til å ligge og ikke minst NÅR dere kommer?? Vet du noe mer om det eller ??

  Klem, Kari

  SvarSlett
 18. Spennende! Liker så godt gulvet deres. De har det i Skien, men ikke i Porsgrunn...

  Spennnende å følge med videre:)

  God natt!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 19. Er det planer om butikk i Tondheim snart ??? Vi venter med lengsel :-)

  SvarSlett
 20. Jippi en butikk i nabolaget!! Det blir stas, gleder meg! Knall bra konsept...

  SvarSlett
 21. Så fint at dere likte denne "dokumentar av bygging av butikk"-blogginen - for da kan jeg jo fortsette med det da :) Tar meg en ny tur i morgen tenker jeg, så følg med!

  Og til dere som gjerne vil ha en H&C-butikk til deres trakter; Takk for engasjementet!!! Jeg lover at jeg skal holde dere blogglesere oppdatert om evt planer om nye butikker, men enn så lenge er det kun denne på CC Vest og -om alt går som det skal- en butikk i Kristiansand til sommeren.

  Ønsker alle en strålende ettermiddag!

  SvarSlett
 22. så vidt vi vet åpner det en butikk i Mo i Rana i april, eller tar vi helt feil? det har vært søkt etter folk der i hvert fall

  SvarSlett
 23. Igjen- Tusen takk for info om serviset. Jeg begynner bare å spare når og frem til sommeren. Kjenner jeg meg selv rett så tar det ikke så så lang tid før jeg har hele serviset. Om bare alt går som det skal og dere kommer til Kristiansand til sommeren.
  Øsnker deg og alle de andre jentene på H&C en riktig fin helg.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 24. Vill bara säga att jag bara ÄLSKAR Home and Cottage. Stilen i tidningen är så UNDERBAR fortsätt /bitte

  SvarSlett
 25. Gleder meg sånn til åpningen!! Er kjempe glad for at dere er kommet til Bærum! Morsomt å få følge med på byggingen av butikken "vår"!

  SvarSlett
 26. Kjempefine gulv ja ! Hvordan får man til finnisjen ? Må det evt pusses fritt for lakk for så å sette det inn med noe ?

  SvarSlett