mandag 15. februar 2010

Presentasjon; Florence - leverandør

Det er på høy tid jeg presenterer dere for en ny leverandør. Denne gangen går vi rett videre fra Lama til et annet norsk selskap, nemlig Florence. (NB! Alle bildene i innlegget kan klikkes på for å se de større.)


Dette selskapet drives av to veldig positive og serviceinnstilte jenter og deres fokus er innenfor fire produktgrupper; Bedding, Living, Bath og KitchenJeg fikk være med rundt på standen til Florence, da vår innkjøper tok produktene nærmere i øyesyn og bestemte hvilke varer Home&Cottage skal ta inn - og jeg kan bare si en ting; Vi har mye å glede oss til!Bilder er fra Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm og de er tatt med mobil, med dertil dårligere kvalitet enn det bør være. Håper dere likevel får et lite inntrykk av alt det fine de har.


Tusen takk for titten, Florence - det var veldig hyggelig å få hilse på dere og få en liten titt på varene som vi etterhvert vil finne i butikkene.

Fant dere en spesiell favoritt blant Florence' varer?

Pin It

13 kommentarer:

 1. Åå.. når vil dere får dette inn i butikken på SKI? Jeg har lett etter en leverandør på Florence en stund.. syntes det ser ut som om de har såå mye fint på hjemmesiden :)
  Gleder meg til jeg får tatt turen til en H&C butikk nå merker jeg :)
  klem Hege

  SvarSlett
 2. Å mye fint ja. Kunne tenke meg den vesken i beige. Gleder meg. Er på utkikk etter et nytt teppe i stuen - får ta meg en tur i løpet av uken. Syn dere ikke har avdelinge i Buskerud. Ha en fin dag.
  Britt Eva.

  SvarSlett
 3. Her var det rett og slett mye søtt.:-)

  SvarSlett
 4. Oioi... Gleder meg til disse varne kommer i butikkene! Da skal jeg handle "litt";)

  SvarSlett
 5. Her var det mye lekkert, falt for sengetøyet jeg;)

  SvarSlett
 6. Deilige farger! Liker "skitten-pasteller" og dette ser slik ut, i hvertfall på din mobil ;-) Jeg falt for stoffbagene, tror det var det første jeg så gitt, hehe

  SvarSlett
 7. Mye flott her ja.. likte godt de skjønne fargene.

  SvarSlett
 8. Det så bare helt nydelig ut! Gleder meg til det kommer ut i butikkene. Vet du når?

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 9. Florence har mye fint, hyggelig at dere satser på de også. Gleder meg til å følge Home & Cottage på blogg. Jeg har selvfølgelig lagt meg til som følger.

  Har akkurat selv startet blogg. Håper dere har lyst til å komme en tur innom.

  Akkurat nå har dere mulighet for å være med i en liten giveaway også.

  Gleder meg til å følge bloggen.

  :-)

  SvarSlett
 10. Herlig sengetøy, MÅ HA <3 Jeg har introdusert masse venner og kjente for Home & Cottage - vi drar til Alna og storkoser oss - men, vi savner butikk i Drammen!

  SvarSlett
 11. Huff, og jeg som allerede har handlet for titusener til nytt hus på H&C...
  Får bare mer og mer jeg må handle. :-D

  SvarSlett

 12. Så hyggelig at dere liker Florence, synes det er veldig gøy at de flinke jentene bak det merket får den ros og heder de fortjener!

  Ang når varene kommer i butikken, så vil det snike seg inn litt vårvarer i tiden fremover nå, så det er bare å følge med :)

  SvarSlett
 13. Jeg har kjøpt to sett med sengetøy fra Florence. Ett som er blått og hvitt rutete, og ett annet sett som er brunt, lyseblått og hvit rutete- Jeg ELSKER dette sengetøyet. Er verd hver krone! Tusen takk Florence

  SvarSlett