fredag 26. februar 2010

Outfit-blogging og en liten overraskelse

Det er vel på tide at også interiørinteresserte kan få skrive noen outfit-innlegg, eller hva? Du vet, sånne hvor man tar bilde av seg selv i speilet og så skriver man om hva man har på seg...

Det er nok ikke akkurat slik det blir i dette innlegget, men det er nok så nært outfit-blogging som denne bloggen kommer til å komme tror jeg. Nå har nemlig ansatte i butikkene våre fått en egen 'uniform' å gå med når de er på jobb. Sånn sett skal det bli lett for deg som kunde å se hvem det er som jobber i butikken - og det er også fint for våre ansatte som da slipper å slite på sine egne klær der de løper rundt og løfter, klatrer og ordner.


Og det beste av alt; Det er kjempefine topper fra Lama de får gå med, så forhåpentligvis er alle fornøyde!

Jeg oppdaget dette da jeg var innom Vinterbrobutikken (ja, jeg har vært der igjen - det er den nærmeste butikken for meg privat) og jentene der stilte villig opp på et bilde. Beklager dårlig kvalitet, men det skyldes ikke jentene - kun mitt mobilkamera.

Takk til Trude, Line og Elisabeth på Vinterbro for at dere er så sporty og stiller smilende blide opp på det jeg spør om! Så, hva synes dere om uniformene våre folkens?

Og - så over til den lille overraskelsen...
Vel, egentlig kan jeg ikke si så veldig mye enda. Bare at jeg har håpet lenge på at vi skulle få til noe slikt som dette og at det nå endelig er i boks! Og veldig, veldig snart så skal dere få vite hva jeg snakker om - så følg med!

Håper dere vil synes det er like spennende som jeg synes! Pin It

7 kommentarer:

 1. Åhh.. nå er jeg bra spent!
  Ikke hold oss på pinebenken så lenge..

  Kjempeflotte "uniformer" :) Blir jo enklere for kundene å finne den rette å spørre også nå da ;)

  SvarSlett
 2. Å smeis...nå ble jeg nysgjerrig,nesten så er en pine!!!!!!!!!!!!!!! Kan ikke få vite den overraskelsen fort nok:) Spennende!!!!!!!!!!
  Har jobber 11 år i interiørbutik selv,så jeg vet hvordan man kan slite ut klær...praktisk med de fine toppene,lurt :)
  Koslig at dere hadde lagt merke til kommentaren min om at dere må komme på Devold-fabrikken .... det er jo lov å prøve seg sier nå jeg:)
  Hadde vært midt i blinken :)

  SvarSlett
 3. Smart med en egen "uniform" og disse plaggene ser da både anvendelige og deilige ut for de ansatte. Ikke rart de gliser ;-)

  Vi eeeelsker overraskelser, så ikke hold oss for lenge på pinebenken da!

  Marit

  SvarSlett
 4. Hei, for en fin blog!! Her må jeg romstere mye mer! Må si meg fullstendig misunnelig på uniformene deres... litt annet enn hva jeg blir tilbudt på jobb (helsevesenet!)!

  SvarSlett
 5. Snakk om å være kryptisk da, Astrid!! Hva er det som skjer?? *spent*

  Og utrolig gode forslag med romsprayen, det skal jeg definitivt følge opp! :D

  Må si de ansatte er heldige som får så smashing uniformer!!

  SvarSlett
 6. Dette vekker jo nyskjerrighetn,,,,,Blir spennende å følge med.
  Syntes "uniformene" så fine ut jeg,,,,viktig at de er funksjonelle og behagelige og gå i,,,jentene har jo litt sjaue jobb innimellom og da må det jo fungere.
  Ha en fin helg.
  Anne

  SvarSlett
 7. Tre søte jenter jeg hjalp under oppstarten med det nye datasystemet til HC :)

  SvarSlett