tirsdag 5. januar 2016

Vi søker engasjert ekstrahjelp til vår butikk på CC-vest


Har du en drøm om å jobbe i den hyggeligste "interiør-boutiquen" du kan tenke deg? Ønsker du å jobbe med salg i en butikk hvor det nesten alltid er hektisk?  Vil du ha en arbeidsplass hvor hver dag er som å gå på oppdagelsesferd i et hav av møbler, boligtekstiler, tepper, lamper og boliginteriør?

Dette er deg:
Du er over 20 år og elsker å jobbe med salg og kundebehandling. Du setter alltid kunden i fokus. I tillegg er du langt over middels interessert i møbler og interiør, med sans for den uformelle stilen.
Vi vektlegger din butikkerfaring. Arbeidskapasiteten din er stor og du liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er fleksibel og kan jobbe et par kvelder i uken, i tillegg til annenhver helg - samt ekstra i ferie/høytid. Du er både kreativ og strukturert - og vet hva som gjør at en butikk ser tiltalende og innbydende ut. Innehar du kunnskap om et eller flere av produktene våre, er det bare en bonus.

Føler du at vi snakker til deg?
Send en kortfattet søknad med CV til ccvest@homeandcottage.no snarest. Merk søknaden med "Ekstrahjelp CC Vest".
Pin It

5 kommentarer:

 1. Hei, lurer på hvilKen butikk det er snakk om? CC vest, kr.sand? Ss?
  Mvh interessert

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Juni, dette er i butikken vår på CC-vest på Lysaker :)

   Slett
 2. I can only express a word of thanks. Because with the content on this blog I can add knowledge I, thank has been sharing this information. Do not forget to visit our website to share information and knowledge about health.
  obat kliyengan alami
  cara mengatasi penyakit pes
  thank has been sharing this information. Do not forget to visit our website to share information and knowledge about health.
  distributor gamat emas kapsul
  cara mengobati sakit kepala

  SvarSlett