fredag 22. januar 2016

Vårnyheter fra Home&Cottage

Ja, vi vet det kun er januar, og når man ser ut av vinduet innser man at det ennå er lenge til snøen smelter og våren blomstrer fram. Men vi gleder oss veldig over å kunne vise dere vårnyhetene våre. I går var markeds- og sortimentsavdelingen på Formex messen i Stockholm, hvor også Home&Cottage hadde sin egen stand. Lene og resten av teamet hennes hadde gjort en flott jobb med å style standen sommerlig, og vi håper dere finner inspirasjon til å fornye med nye sommerlige tekstiler og interiørgjenstander. Noen av tekstilene har allerede ankommet butikkene, mens andre ankommer i tiden framover.


Vår populære sofa Bronx med et vårlig lintrekk er fylt med puter i deilige blåtoner. Legg også merke til den flotte skilleveggen. 


Bohemske print og macrame er en av vårens store trender. Det gir i hvertfall oss en skikkelig vår-boost. 


Borddekking med et sommerlig servise. Vi gleder oss til å servere skalldyr i disse til sommeren. 


Skapet Victor er fylt med nyheter innen keramikk og borddekking. De flotte koppene finner du allerede i butikkene.

Vi synes disse bildene er så fine, perfekte på veggen på hytta!


Vårlige, bohemske puter og kurver


Perler og makrame er noe du finner hos oss til våren. Vi er forelsket i denne lysekronen, og dere, den kommer snart i butikk! 
Vi får også inn en stor kolleksjon med puter, tekstiler og kurver med et maritimt preg

Sommerlige bomullsryer i flere design og farger. Dette tror vi blir sommerens store teppe hit!Det kommer også inn en tekstilkolleksjon i spreke, deilige farger som gir oss den rette sommerstemningen


Hva synes du om vårens- og sommeren nyheter? Vi gleder oss veldig til dette ankommer butikkene og våren og sommeren kan sette i gang for fullt. Pin It

3 kommentarer: