mandag 25. januar 2016

Rene, velduftende produkter fra C

I disse dager er de økologiske og miljøvennlige produktene fra C på vei inn i butikkhyllene våre. 

Dette er rene, grønne produkter helt uten unødig kjemi som syntetiske vaskestoffer, farge, parfyme og rare navn som ftalater. Produktene er ikke testet på dyr, og Caroline Heyerdahl, kvinnen bak C garanterer at serien er både mild og god, uten innblanding fra kjemibransjen. 


"Serien er laget fordi jeg ikke lenger ville kjøpe det jeg fant i butikkhyllen, og jeg kjøpte i hvert fall ikke ingrediensene på etikettene. Alt jeg så som var sunt og skikkelig så kjedelig ut, men jeg ønsket meg noe som var trygt, grønt og kanskje til og med litt skjønt? Du skal ikke måtte holde pusten når du vasker speilet på badet. Det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Serien skulle også tåle å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes under vasken. Kort sagt gode greier for lure folk som deg, en grønn hverdagstornado."  - Caroline Heyerdahl

Vi har tatt inn et utvalg av disse fantastiske rengjøringsproduktene til hjemmet i duftene Lavendel og Agurk & Mynte , og håper dere blir like fornøyde med disse som vi har blitt!

Multispray - Når du har dårlig tid og kjøkkenbenken eller bordet er skittent. Spray på, dra kluten over og bingo, det er rent. Den er topp til alle overflater, også inne i bilen, og behøver ikke skylles av. C er vaskemidler som vasker hjemmet ditt trygt og effektivt, helt uten unødig kjemi. Produktfamilien er utviklet i Norge og er garantert uten gufne greier, men lukter himmelsk. 


Husvask - Denne hverdagshelten vasker skitne gulv og støvete flater som en hvit, unnskyld grønn tornado. Ta et dypt pust over bøtten før du begynner, da blir jobben kanskje enda greiere. Godt lukter det i hvert fall og etterlater ingen kjemiske skumle spor.


Oppvaskmiddel - Alt du vil vaske for hånd blir skikkelig rent og så er bonusen at det lukter himmelsk godt på kjøkkenet. Flasken er akkurat så fin at du ikke behøver gjemme den bort under benken. Kanskje dette er den første oppvasksåpen som både er litt lur og litt pen?
                                                                              
    Glass og speil - Vil du ha blanke speil og glassflater uten skumle stoffer som lukter ugreit? Ingen flere skitne hemmeligheter. Vi synes mynte, agurk og lavendel lukter mye bedre enn plastikkblomster og stoffer besteforeldrene våre klarte seg fint uten.

Oppvaskkosten kan ligge i vasken eller henges opp, lene seg på en fin avlagt tallerken, brukes au naturel eller males.
Gryteskrubb fjerner alle matrester uten å belaste miljøet. Og så er den så fin i formen der den ligger ved vasken.


(Produktbilder og bildetekster lånt fra http://www.cheyerdahl.no)

Pin It

5 kommentarer:

 1. Jeg er så og si avhengig av Durance sine vaskemidler... betyr det at dere ikke kommer til å ta inn de lenger? Husvask, oppvaskmiddel og klesvask?

  Kunne gitt dette en sjanse selvfølgelig, men de har ikke klesvasken og på benken ser det finest ut med alt i samme serie:)) Her er nemlig vaskemaskinen på kjøkkenet (jepp, det går an, trangt rekkehusvettu... )

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Vi kommer ikke til å ta ut Durance med det første ettersom det er så mange som er avhengig av disse produktene ;)

   Slett