mandag 18. januar 2016

Vi åpner ny butikk på Lillehammer og trenger dyktige medarbeidere

Det er en glede å avsløre at vi åpner ny butikk på Strandtorget på Lillehammer i juni, og vi er derfor på jakt etter dyktige medarbeidere som vil bli med på laget vårt. 

Vi trenger både butikksjef, Visual Merchandiser, butikkselgere og ekstrahjelper så dersom du bor i Lillehammer området og kunne tenke deg å jobbe i Home&Cottage, les videre! 


Butikksjef
Du er en kremmer med sterkt engasjement og stor vinnervilje. Du har lyst til å være med å skape noe og du har flere års ledererfaring fra butikk og kjededrift, gjerne innenfor mote.

Din viktigste oppgave vil være å få kundene til å trives, slik at de synes det er spennene å stikke innom en gang i blant. Da kreves det at du har "guts" til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Du er strukturert og liker å jobbe mot "deadlines" - i tillegg er du vant med bruk av moderne butikkdatasystemer.
Kanskje har du tilsvarende jobb i dag, men har lyst på nye utfordringer?

Dette beskriver deg: 

·       Resultatorientert
·       Trygg og motiverende leder som er tydelig i sitt lederskap
·       Ryddig og strukturert
·       Kommunikativ og initiativrik
·       Stor arbeidskapasitet og gjennomføringskraft
·       Erfaring med butikkdata

Visual Merchandiser (50 % stilling, men kan evt. kombineres med 50% selgerstilling)
Du får ansvar for det visuelle uttrykket i butikken. I samarbeid med butikksjef skal du bidra til at butikkene fremstår iht. kjedens eksponerings-, kommunikasjons- og sesongmanual.
Du blir butikkens faglige veileder og utøver innenfor butikkens visuelle uttrykk, utstillingsmiljøer, kommunikasjon og øvrige eksponeringer.

Du har sannsynligvis tilsvarende jobb i dag, men har lyst på nye spennende utfordringer?

Dette beskriver deg:

·       Du har interiør som lidenskap, du "sluker" interiørmagasiner og er opptatt av hva som skjer i bransjen
·       Du har noen års erfaring fra butikk- og kjededrift hvor du trolig har jobbet som visual merchandiser eller dekoratør
·       Du er effektiv og strukturert, og har stor arbeidskapasitet
·       Du er glad i å jobbe i team, men trives også når du jobber selvstendig
·       Du har kunnskap om flere av våre produktgrupper og har stor sans for det estetiske

Butikkselgere (70 % stilling, 50 % stilling og ekstrahjelper)
Du er en kremmer med sterkt engasjement og stor vinnervilje. Du elsker å jobbe med salg og kundebehandling og har lyst til å være med å skape noe. Du er fleksibel og kan jobbe både dagtid, ettermiddag og helg. Du har "guts" til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Du er strukturert og liker å jobbe mot deadlines - i tillegg er du vant med bruk av moderne butikkdatasystemer. Har du i tillegg kjennskap til noen av våre produktgrupper er det bare en bonus.
Kjenner du deg igjen i dette, vil vi svært gjerne at du sender oss en kortfattet søknad m/CV innen 7. februar (butikksjef) og 21. februar (øvrige stillinger)

Merk søknaden med «Strandtorget» og «Stillingen som søker». Søknad sendes pr. e-post til roar.skjelland@homeandcottage.no


Spørsmål om stillingene kan rettes kjedesjef Roar Skjelland på mob. 95 15 84 79.
Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar