tirsdag 26. januar 2016

Rapport fra Formex - tendenser for vår og sommer

Som tidligere nevnt har sortimentsjentene vært på Formex og både funnet nye spennende produkter til butikkene og mye inspirasjon. Vi så også mange tendenser til hva innredningsbransjen mener vil prege hjemmene våre fremover. I dette blogginnlegget vil vi vise dere noen godbiter fra messen, og noe av det fine innkjøperne våre kjøpte inn til vår- og sommersesongen. 
Mye fint å se hos PB Home både innen tekstil og interiørdetaljer. De flotte lysglassene blir å finne i butikkene våre etterhvert, det samme blir noen av disse putetrekkene. 


Flotte krukker i betong, de kommer i flere størrelser og blir superlekre på uteplassen eller på spisebordet. 

Sommerstemningen er til å ta og føle på hos Himla. De har sammen med Sköna hem designet en tekstilkolleksjon i nydelig lin som virkelig inspirererer! Kolleksjonen er en bohoromantisk miks av farger, mønster og strukturer som inspirerer til nye kombinasjoner - både til hverdags og fest. Vi ble ihvertfall inspirert og kan nesten ikke vente til sol, sommer og god stemning rundt bordet. Våg å tenke farge og mix & match med det du har av gamle nostalgiske teksturer og detaljer. Dette er også en av tendensene vi så mye av på messen. Vi går tilbake til det koselige, nostalgiske og håndverket vinner over masseproduserte produkter. 

Papirposene fra Le sac en papier har tatt Norge med storm, snart kommer de også til butikkene våre. Bruk de til oppbevaring av leker, kildesortering, skittentøy, som potteskjulere osv


Inspirerende styling hos Olsson & Jensen. Det er etnisk, mye mønster og eklektisk. Dette kan også oppsummere mye av det vi så på messen, interiøret skal være personlig, og vi blander nytt med gammelt. 
Den store trendfargen, som dukket opp i alle mulige valører var blå, så dette er en farge du garantert vil se mye av i butikkene framover. 

Det var en liten sniktitt fra Formex, hvis du vil se smakebiter på våre egne vår- og sommernyheter kan du trykke deg inn herPin It

1 kommentar: