søndag 27. november 2011

Vil du ha 25% RABATT på hele butikken vår?

I disse førjulstider er det sikkert flere enn oss som løper rundt med julegavelisten under armen, innimellom juleavslutninger både her og der, julegrantenning og andre sosiale lag. Vil vi jo sørge for at menneskene vi er glad i får en fin oppmerksomhet til jul.

Du trenger ikke klikke på noen knapp her inne på bloggen
- men klikk gjerne på bildet over, så tas du rett til facebooksiden vår!

Vi gir herved våre facebookvenner en mulighet til å få unna noen julegaver i en feil - og att på til med 25% rabatt! Neste uke har vi satt av to dager til våre kjære facebookvenner, og for å få vite mer om dette, må du klikke her. Da får du vite når og hvordan du kan handle i hvilken som helst av våre butikker med 25% rabatt!


God første søndag i advent alle sammen! Pin It

5 kommentarer:

 1. Har ikke facebook, men elsker å lese bloggen deres - uhuuu :(

  SvarSlett
 2. Ja, jeg har heller ikke har facebook, men er inne på bloggen hver dag og handler også i butikkene. Får ikke jeg 25% på varer bare fordi jeg ikke har facebook, da? Kan ikke slike tilbud omfatte begge to av disse sosiale mediene?

  SvarSlett
 3. Hei Solveig og Anonym!

  Såklart dere også skal få komme og handle med 25% rabatt på hele butikken - trofaste blogglesere uten facebookprofil skal så absolutt få invitasjon. Send en mail til astrid @ valen-utvik.no, så sender jeg dere dokumentet dere må printe ut.

  Kos dere på shopping og god tirsdag så lenge!

  SvarSlett
 4. Så fint det bildet var som vi skulle printe ut. Skjønne små engler :)
  Klart jeg må få med meg dette. Takk for invitasjonen.
  KLEM

  SvarSlett
 5. Utrolig masse fint, skulle gjerne hatt tak i et digert vitrineskap, men hva hjelper det når jeg ikke har butikk i "min by". Skifter stil fra hvit til mer H&C men etter hva jeg forstår har dere ikke noe i Rogaland

  SvarSlett