mandag 7. november 2011

Ekstrahjelper Laksevåg og Vinterbro

Vi trenger flere medlemmer i Home&Cottage-familien igjen og denne gangen er det våre butikker,  Laksevåg, Bergen, og Vinterbro i Akershus som trenger flinke folk.Laksevåg
Til butikken vår på Laksevåg senter har vi behov for deg som er langt over middels interessert i møbler og interiør, og har sans for den uformelle stilen. Du er jevnlig i interiørbutikker eller og leser det du kommer over av interiørmagasiner.

Du over 18 år og er fleksibel med tanke på arbeidstid, men ønsker helst jobbe noen kvelder i uken, i tillegg til helgen.

Vi ser for oss en person som har høy arbeidskapasitet og er både kreativ og strukturert, og at du rett og slett elsker å jobbe med kunder. Dersom du i tillegg har sans og "øye" for hva som er butikk-tiltalende og hva som gjør at en butikk er spennende å bruke noe timer i, så har vi truffet blink.

Kunnskap om et eller flere av våre produktgrupper er kjempepositivt!

Kjenner du deg igjen i denne beskivelsen så syns vi du skal sende oss en søknad snarests merket med Ekstrahjelp. Denne sender du rett til butikkens epost som er Laksevag@homeandcottage.no


Vinterbro
Derom du ikke bor i Bergensområdet, men på Østlandet, og nærme eller har reisemulighet til Vinterbro senter i Akersus, så trenger også den butikken ekstrahjelp og julehjelp. Vi tror du innehar mange av kriteriene ovenfor, men denne stillingen er litt løsere i snippen i den forstand av vi trenger deg vi kan ringe etter når det er behov for det. Etterhvert som vi nærmer oss jul, trenger vi det vi kaller julehjelp og pakkehjelp, da spesielt når julerushet er godt igang.

Syns du dette hørtes spennende ut, så må du ikke nøle, men rett og slett sende oss en søknad pr epost til Vinterbro@homeandcottage.no

Stillingene til Vinterbro er besatt - men TAKK for strålende interesse!

Vi ser virkelig frem til å motta deres søknader! Her er det bare å finne frem pennen eller PCen og sende oss en søknad. Vi gleder oss til å se hvem som skal bli våre nye familiemedlemmer!

Lykke til alle sammen! 

 
Pin It

4 kommentarer:

 1. Spennende! Mitt spørsmål som ikke har noenting med dette å gjøre, er derimot: Når starter julen hos dere? Alle andre har begynt og nå lengter jeg etter en ekte homendcottagejul! :)

  SvarSlett
 2. Jeg lurer også på noe annet: Jeg har lett etter et bilde jeg så på Vinterbro for en stund siden.
  Det er høyt, smalt og mørkebrunt. Og så har det en slags tekst på seg; tror det var amerikanske stedsnavn? Har spurt etter det i Sarpsborg, men der hadde de det ikke...
  Så da lurer jeg på om det finnes på Vinterbro fortatt, og hva det koster? Var det bare en plakat, eller var det et bilde spent på ramme?
  Veldig takknemlig for svar!
  Mvh Mona.

  SvarSlett