torsdag 24. november 2011

Moderne leilighet innredet i Home&Cottage-stil

I vår nettvandring på jakt etter spennende bruk av Home&Cottage-stilen, kom vi over denne leiligheten, i bloggen Interiør 63´n. Bloggeren har lånt bilder fra en Finn.no-annonse som nå er satt passiv, men vi deler gjerne disse bildene videre - for dette var spennende å se!

En vågal og spennende miks, synes vi!


En byleilighet, med sine moderne, stilrene elementer, glatte hvite flater, enorm takhøyde - og som suppleres med store, gode møbler og interiør fra vår egen kolleksjon.

Bli med på videre visning! Det er utrolig gøy å se de store, hvite, glatte flatene i kontrast med møblene og interiøret. Både stilrent og avslappet. Deilig å synke ned og nyte den store leiligheten! HERLIG!

 
Se på kjøkkenskapene, den moderne, store avlange peisen på den nakne veggen. Deretter; se på trappen, med blankt rekkverk i stål og plexiglass. Moderne og med nesten svevende trinn.Den store speilgarderoben er en perfekt effekt for å få gangen til å virke større enn den er. Her opplever man å komme inn i en stor, spennende hall.


Vi syns virkelig denne miksen her var både vågal og kul!
Et bevis på at man gjerne kan blande moderne interiørstil med den rustikke!

Hva synes du? 


Pin It

10 kommentarer:

 1. Kjempestilig leilighet! Herlig med kontraster!

  SvarSlett
 2. Lekkert! Vet du om dere har Vince sjenk enda?

  SvarSlett
 3. Lekkert!

  Har ett spørsmål til dere...Dere har ikke lyst til å skrive innlegg om hvordan gjøre ulike stiler med interiør fra Home&Cottage?

  Dere har så flotte "showroom" i butikkene, og elsker å drømme meg bort og ta til meg inspirasjon. Jeg henter alltid den nye katalogen så fort den er i butikken:) (for inspirasjon)
  Liker Home&Cottage stilen, men liker også å kombinere både klassisk og landlig osv:)

  SvarSlett
 4. Wow... førr ei nydelig leilighet :)
  Dokker e å blir en stor favoritt interiørmessig, skulle bare ønske æ hadde dokker nærmere! (les:Narvik)

  SvarSlett
 5. Helt nydelig!!! Dette var skikkelig inspirerende :)
  Klem fra Maia

  SvarSlett