tirsdag 15. november 2011

Vi gleder oss til desember!

Det er ikke så alt for lenge til det skrives 1. desember på kalenderen - og vi mange av oss går inn i en god, koselig og muligens litt stressende juleforberedelsesmåned.

Vi gleder oss! Den deilige, lune adventstiden med tradisjoner, tenning av adventslys og å sakte, men sikkert finne frem litt julepynt og se et hus som stadig blir finere i sin juleprakt. Deilige tanker og stunder med kos, varme, familie og venner. Fine stunder, sammen.

I disse dager kommer ny katalog fra oss ut i butikkene våre og med lokalavisene i områdene rundt butikkene, men såklart våre blogglesere skal få den aller første titten!


Klikk på bildet under for å bla i katalogen vårI denne katalogen får du se bilder av mange av våre kjære Home&Cottage-medarbeidere. Våre flinke jenter på innkjøpsteamet pryder flere av bildene, og Ida, Lene og Kristin har tatt med seg noen av sine egne barn og tantebarn til et skikkelig juleverksted!


Vi gleder oss ikke bare til jul, men aller mest til måneden i forkant. Alle juleforberedelsene, all kosen, de hyggelige stundene og de kreative aktivitetene. 

Hva gleder DU deg mest til? 
Pin It

2 kommentarer:

  1. Hei, julekatalogen er skikkelig fin! Kan jeg få lov til å bruke noen av bildene på bloggen min hvis jeg lenker til hjemmesidene og denne bloggen? På forhånd takk!

    SvarSlett
  2. Jeg er i gang med juleforberedelsene og skal vaske filleryer. Da er jeg litt i tvil om hvordan den LONE-ryen jeg kjøpte hos dere skal rengjøres. Jeg var inne på LONE-tepper sin nettside og der står det at enkelte ryer kan vaskes på 30 grader, men ikke hvilke.

    Min rye er: Harmonie fra LONE.

    SvarSlett