torsdag 3. november 2011

Flerbruk er perfekt gjenbruk!

Gjenbruk og flerbruk er ord vi stadig ser igjen - og det liker vi godt!

I vår siste katalog har vi selv benyttet enkelte av våre møbler på fler måter, altså sett flerbruksmuligheten. Noen av møblene har vært varer vi har hatt i butikkene i lang tid, andre er nye. Vi syns dette er en spennende måte å bruke fine møbler på - både kreativt og økonomisk, og det kan være plassbesparende.

La oss dele noen flerbruksideér med dere!


Ideen her er ikke ny, men vi syns det passer veldig bra med en liten krakk,
som et lite settebord, ved siden av godstolen.Tinnbordet fra TineK er et kjempefint coffetable, da naturligvis med ben under seg. Her er bordplaten blitt hengt opp på veggen. Et stort, vakkert og svært dekorativt element som virkelig gjør rommet.


Bildet er tatt fra katalogen, og kampanjen med 25% gavekort på møbelkjøp gjelder dessverre ikke lenger.
Sist, men ikke minst; Et Milano bord/hylle som her er blitt benyttet som sittebenk.
Ideen er fantastisk, enkel og plassbesparende. Plasser noen gode sitteputer på toppen av benken og du har en kjempeflott sittebenk - som i tillegg har lagringsplass under!


La du forresten merke til løperen på bordet i bilde nr to? Vi har rett og slett vært til "crazy" og benyttet en matte som normalt brukes på gulvet som en heldekkende løper på bordet. Smart, enkelt og dekorativt, synes vi - hva synes du? 

Det er viktig å være kreativ når man innreder sitt hos med møbler og interiør. Det er lov å tenke alternativ, og det er lov å bruke møbler til annet enn de egentlig er tiltenkt.

 Det er bare din fantasi som setter grensene!

Har du noen kreative løsninger hjemme hos deg? Møbler eller interiør du har gjenbrukt på alternativ måte, og som du vil dele med våre følgere? Legg igjen spor i kommentarfeltet!

Pin It

4 kommentarer:

 1. Gjenbruk og flerbruk like vi godt. Jeg syns bordet/ fatet på veggen var en kjempegod ide og virkelig "satte" rommet.


  God helg

  SvarSlett
 2. Jeg elsker å bruke ting på andre måter...
  Jeg bruker en gammel kommode som tv-benk, en stige som ramme, en gren som lyse"krone, En gammelt kjøkkenbord til stuebord osv.
  Har tenkt på denne benken deres som benk til spisestua...er på ønskelisten;)

  SvarSlett
 3. Gjenbruk. flerbruk er topp !
  Tinnbrettet på veggen var smart.
  Mulig jeg skal benytte meg av det tipset.
  Har ei hytte med ett soverom hvor temaet er: "Marrakesh og gjenbruk møter den Norske fjellheimen". Rommet heter Tiurrommet.
  Takk for flott reportasje,flott blad og nyttig reportasje over yndlingstemaet mitt.

  SvarSlett