fredag 30. september 2011

Mannen i fokus ♥

Denne fredags ettermiddagen, med en forhåpentligvis fin og ganske sommerlig helg foran oss, fikk vi lyst til å lage et helt blogginnlegg med mannen i fullt fokus! 

Det er ingen tvil om at majoriteten av dere som leser og kommenterer på vår blogg og der vi er i andre sosiale medier, er kvinner. Likevel; vi ser på statistikken at vi får stadig flere mannlige følgere - og nå begynner det rett og slett å bli en ganske så stor gruppe. Da er det klart at vi må trekke frem noen av våre varer rettet mot menn, eller hva?

Det er tid for å la mannen unne seg noen deilige spastunder!


Noen av spaproduktene vi fører for menn er alt fra gode kremer til dusjsåpe, barbersaker som barberhøvler og barbersåpe, til deodorant og aftershave. Gode kremer, flotte og klassiske barbersaker, deilig dusjsåpe, i kledd en maskulin og klassisk innpakning! Har du prøvd noen av våre produkter eller kjøpt de i gave til noen? Del gjerne dine kommentarer og tilbakemeldinger med oss!


Innen bolig- og interiør er vi selv glad i å blande mykt interiør som puter, tepper og store, deilige sofaer, med mer industriel stil på hyller og skap for eksempel. Vi ser at den industrielle stilen nok appelerer mer til våre mannlige kunder enn kanskje det den mer romantiske, myke stilen gjør - men her er smaken som baken; meningene er delte. Vi hører gjerne fra deg, enten du er mann eller kvinne,  for å høre hva du liker best i våre butikker!


Ettersom vi nå vet at mange menn følger oss, må vi naturligvis komme med en liten oppfordring til slutt; 

Legg igjen et lite spor etter deg davel!
En liten kommentar, en tilbakemelding eller kanskje et spørsmål?


H&C er glad i alle våre kunder
- uansett om du er mann eller kvinne ;) 

Med ønsker om en riktig
GOD HELG
!


Pin It

15 kommentarer:

  1. Nydelig! Følger ivrig med på bloggen her inne og må si at noe for oss gutta har vært dypt savnet, så keep it coming!

    SvarSlett
  2. Den siste erobringen fra butikken deres var to (svin)dyre, men akk så fantastiske dundyner. Så de koser jeg meg med akkurat nå. Neste på kjøpeplanen er stuebord..

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett