torsdag 6. oktober 2011

Vi presenterer; India Hicks


Har du sett produkter med navnet India Hicks i våre butikker? Du har kanskje prøvd noen kremer, såper eller andre ting fra dette merket? India Hicks er et merke, men det det er en dame bak dette merket. En helt spesiell dame, som inspirerer på mange områder. En dame som er modell, designer og forfatter - blant mange ting.


La oss presentere; India Hicks

India Hicks er født i 1967, hennes far er den berømte interiørarkitekten David Hicks og hennes mor er Lady Pamela Hicks. Moren er datter av Grevinnen og Jarlen av Mountbatten av Burma. Med en bestefar som var den siste visekongen av India, og som også var med på gi landet sin uavhengighet, var det kanskje ikke unaturlig at barnebarnet fikk navn oppkalt etter dette landet, nemlig India Hicks.

India har Prinsen av Wales, altså Prins Charles, som Gudfar og hun var en av brudepikene under Prins Charles og Lady Dianas bryllup i sin tid. India kommer uten tvil fra en fornem og fin familie, og har et stort nettverk av mektige mennesker rundt seg.

Desto mer imponerende synes vi derfor India Hicks historie er. Etter endt skolegang backpacket hun rundt i verden et år, for så å returnere til London og deretter videre til Boston, hvor henholdsvis kunstkurs og utdanning som fotograf sto på plakaten. Hun uteksaminerte med laud begge steder.

Image courtesy of www.louloumagazine.com
Kort tid etter ble hun en av "New Beauties" i magasinet W, hvor ingen ringere enn Ralph Lauren så bilde av henne - og brått hadde hun sitt første modelloppdrag. Hun som utdannet seg til å stå bak kameraet, var nå plutselig foran kameraene. Midt i blitzregnet og et hett modellnavn på store deler av 80- og 90-tallet.Hun har  fire barn med sin mann, David Flint Woods.

Image courtesy of http://celebritybabies.people.com/2008/02/

I tillegg til å oppdra 4 barn har de sammen laget den flotte boken "Island Life" - en bok full av øyinspirerte ideer og tips. Ikke bare på interiør siden, men også mat og livsstil, trening og meditering. Her finner du oppskrifter på hvordan man enkelt kan lage naturlig mat og ikke minst; ditt eget naturlige hjemmespa. En bok full av flotte bilder tatt av en av englands mest anerkjente fotografer, David Loftus. En flott 'coffee-table' bok som kan inspirere deg til avslapping og til å nyte hverdagen både enkelt og sunt. I boken "Island Interior" har de også fått med mye øyinspirert interiørdesign, med vakre bilder av miljøer både ute og inne. I tillegg inneholder boken en rekke "stjel stilen"-tips og slikt liker vi jo alltid!

De har også bygget og restaurert fire hus, i tillegg til at de har startet et hotel. Hotellet, med det velklingende navnet The Landing, har 12 rom og er blitt designet av India Hicks. Hotellet inneholder blant annet vinkjeller og et bibliotek hvor man sette seg godt til rette og virkelig finne og roen. Videre fasiliteter er fantastisk natur i umiddelbar nærhet, en fantastisk restaurant og en deilig bar/lounge. Vi tror at alle og enhver vil trives særs godt på hotellet The Landing.


Begge The Landing bildene er lånt fra bloggen andreascarribean.blogspot.com

Vi tror ikke vi tar veldig feil hvis vi antar at India Hicks og hennes familie rett og slett ikke har tid til å kjede seg! De virkelig vet å fylle tiden med meningsfulle gjøremål.

Hvis du vil ha en smakebit av noen av India Hicks produkter, kan du ta en tur i en av våre butikker. Vi fører blant annet produkter fra serien 'India Hicks - Island Living'; produkter fra India Hicks sitt samarbeid med Crabtree & Evelyn. Dette er personlig pleie, kremer og såper som er skapt gjennom et kreativt partnerskap mellom Crabtree & Evelyn og India Hicks. Hicks mål med samarbeidet er å gjenskape hennes eget, personlige Island Living, med den livstilen det medfører, og kunne gjøre den tilgjengelig for deg. Hun står selv bak den kreative prossessen med produktene, med alt fra innhold, konsistens og duft, til pakning og utseende på produktene.


Synes du India Hicks er like spennende som det vi synes hun er, så kan du følge henne i flere sosiale medier. Hun har egen blogg, facebookside og twitterprofil - så her er det bare å følge med videre!


Likte du å få vite mer om mennesket bak et merke/produkt?
Vi lager gjerne flere slike profiler om dere likte dette! 


Hva er din store livsdrøm,
om du kunne velge på øverste hylle?

Pin It

1 kommentar: