mandag 19. september 2011

Gave- og Interiørmessen; PB Home

Da er vi kommet til veis ende i årets presentasjon av Gave- og Interiørmessen 2011. Vi har vært innom mange spennende forhandlere og føler at tråden i år blant annet har vært myke verdier.

Når vi nå runder av følger vi den røde tråden og avslutter med en presentasjon av PB Home. Myke puter i fokus!

PB Homes har en deilig blanding av hvite, tunge glassmugger og kopper, store dype skap, flotte stearinlysholdere og fine fuglebur. En deilig mix av lett, industrielt, hvitt og glass.

Vi sier takk for en fantastisk Gave- og Interiørmesse 
med en god bunke bilder fra PB Homes;


Christine tar en siste pust i bakken før vi går hjem!

Som lovet innledningsvis; dette innlegget handler mye om puter. Å velge ut de rette putene er ikke gjort i en håndvending. Som dere kan se av bildene over, startet vi med 3 puter og endte opp med et lite, mykt berg. Her må selfølgelig den ene puta matche den neste, ingen tilfeldigheter rår. Til tross for en lang dag med mange inntrykk, er Home&Cottage-damene raske og engasjerte, tar effektive avgjørelser og finner raskt den perfekte putesammensetningen.

Vi gleder oss til å vise de endelige nyhetene i butikkene! 
Hvilke puter håper dere vi endte med opp med?
Vi fant mange godsaker vi kunne tenke oss og kanskje finner du noen av varene i våre butikkhyller denne høsten? Den lille glassmonteren vi har avbildet på det siste bildet over her, likte vi skikkelig godt, og funderer på om den skal være til flotte smykker eller kanskje rett og slett som et skrinet-med-det-rare-i skrin? Messing og glass er iallefall en perfekt match!

Vi håper du har fått en liten smakebit av årets Gave- & Interiørmesse.
Våre tidligere innlegg fra messen finner du her, her og her! 


Hva er høstens must-buy for deg?

Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar