fredag 9. september 2011

Gave- og Interiør; Willumsen og Terrigeno

Vandringen på Gave- og Interiørmessen fortsetter her med sin tredje del (du finner del 1 og del 2 her) - og denne gangen stopper vi innom standen til Terrigeno, forhandler av blant annet Durance og M. Willumsen, forhandler av blant annet Pukka, EOS og annet.

Produktene til Durance er vi veldig glade i og det er gøy å se at det stadig blir flere produkter fra dette merket. Vi kan ikke dy oss, og må både prøve og lukte på de deilige produktene. Vi prøvde også Greenscape, som fører organiske produkter som Organic Cocaobutter allover bodylotion og hand- and naillotion. Er noen av disse dine favoritter, kanskje?

Møt disse leverandørene sammen med oss!
Flinke Monika forklarer og forteller om de deilige virkningene av produkteneM.Willumsens stand var som å komme til en ekte godtebutikk for innkjøperene. Vi fikk en se på nyheter fra Pukka Te og fikk også prøve et nytt produkt som våre innkjøpere har bestemt at vi skal selge i våre butikker; SteamCream. Denne kremen er virkelig et multiprodukt med uante bruksmuligheter, så her er det bare å glede seg til de kommer i butikk! Vakre, fargerike små bokser var det også - brukes både på hender, kropp, ansikt - og vel så gjerne på mor som barn. Spennende produkter og en engasjert Marianne Willumsen forteller fra sin fargerike stand.  Riktig duft?


Fant du noe du har lyst til å sikre deg fra disse leverandørene? 

Vi ønsker alle våre lesere en strålende helg!
Takk for at dere følger med!


Pin It

4 kommentarer: