fredag 2. september 2011

Gave- og Interiørmessa; Lama


I forrige uke var det Gave- og Interiørmesse på Lillestrøm, og vi var så heldige at vi nok en gang fikk være med våre skjønne innkjøpere på besøk til de ulike leverandørene. Messen er det perfekte stedet for å snuse litt på hva som er hot og hva som er not, for ikke å snakke om at det er et perfekt sted å møte være nåværende leverandører, i tillegg å titte på noen potensielt nye leverandører. 

Det kommer flere innlegg i rask rekkefølge fra denne messen, og først ut er; 
Lama

Hanne, Kristin, Lene og Ida

 Er dere klare for et skikkelig bildeinspirasjonsinnlegg?Vårt første møte med Lama var denne fine koselige skigarden av en krok. Deilig retro fjellfølelse med skiene som står plassert opp etter veggen. Benkene var fylt med deilige varmende og myke puter med både skimotiv og mer tradisjonelle farger og mønstre.
Lama fører egne produkter, med høy nytteverdi og med produksjonsfokus på høy etisk- og miljøvennlig produksjon. Naturmaterialer tas så ofte som mulig i bruk med materialer som ull, bomull, kokos, tre, hamp og silke. Vi ser tre og naturlige farger går igjen i produktene fra Lama - og vi elsker det! Lama forbereder julen;

Vi er allerede inne i høstmånedene og det er ikke lenge til jul. Det var faktisk mange juletrær på messen i nå, men kanskje det tøffeste og mest originale var juletreet vi fant hos Lama? Det ble jo introdusert på enkelte blogger allerede før julen i fjor, så kanskje vi får se flere slike som hovedjuletre i folk stuer i år? Det blir spennende å følge med.

Finner du en favoritt blant tingene til Lama? Pin It

5 kommentarer:

 1. Supert at dere får inn Halvor Bakke :))

  Klem, Kari

  SvarSlett
 2. Liker tingene fra Lama veldig godt, passer godt inn i mine gamledagse hytter. Favoritten her tror jeg må bli de vegghengte lampene hvis de hadde vært å få i 12V slik at de kan brukes på hytter med med solcelle/ aggregat/batteristrøm. Lite å velge i på den fronten hvis man ikke vil ha enten " 80-talls hyttestil" eller high tech..... Kanskje noen har tips?

  Hilsen Gry K

  Sandorenogblaasten.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Min favoritt er hjortene I metall, Eller kanskje lyslykten med hjerte Eller begge to!

  SvarSlett