onsdag 7. september 2011

Gave- og Interiør; MilleMoi og Senze of Joy

Vi fortsetter vår presentasjon av Gave & Interiørmessen 2011. Del en finner du her.

Våre sprudlende innkjøpere tar turen videre på Gave- og interiørmessen 2011, til MilleMoi/Bastion og Senze of Joy. Her finner vi de myke verdiene i ordrets rette forstand. Store deilige skjerf i hopetall, puter og putetrekk, florlette klær i duse deilige farger; en fryd for øyne, kropp og sjel.
Mer håndfaste interiørvarer finnes også selvfølgelig. Store, gode krus løftes og veies i hendene, vris og helles på, alt for å finne den perfekte koppen. Lysestakene er flotte og rustikke,  stoler med gode puter blir prøvd ut og her overlates ingenting til tilfeldighetene.

Velkommen til MilleMoi/Bastion og Senze of Joy


MilleMoi
 
Senze of JoySom deres ser så går våre Home&Cottage-kollegaer inn for jobben med stor iver. Det er ikke et eneste putevar eller sjal som ikke skal kjennes og klemmes på. Alt vurderes nøye og ingen forhastede avgjørelser tas. Dette kommer selvfølgelig dere til gode, ved at de forhåpentligvis hjelper dere med å finne nettopp deres kommende favoritter.

Dersom dere vil ha en titt innom Gave & Interiørmessen på nett, ta en titt på messens nye hjemmeside - her finner dere fine smakebiter fra de andre utstillerne også.
  
Hva ser du mest frem til den kommende høsten?

 
Pin It

3 kommentarer:

  1. Masse levende lys! Gode, store kopper med varm drikke. Myke pledd og generøse puter.
    Forhåpentligvis en ny soppkurv som stadig fylles på klare, fine høstdager.

    Denne høsten skal jeg utvide lysestakesamlingen min samt investere inn nytt saueskinn til godstolen.

    SvarSlett
  2. Når kommer stjerneskjerfene og resten av varene fra Mille Moi inn i butikken?

    SvarSlett