søndag 28. august 2011

Vi trenger folk - og gir DEG ekstra tilbud!

Har du lyst til å bli en del av Home&Cottage teamet? 

Vi er på jakt etter deg som har sans for interiør og møbler, og som vet du har god kremmerånd og stor vinnervilje! Vi tror du har lyst til å være med og skape noe, i tillegg til at vi håper du har ledererfaring fra butikk eller kjededrift fra tidligere.

Vi håper du har ordensans, men at du samtidig liker at det bugner av varer i en både frodig og hyggelig butikk. En butikk som får kunden til å føle seg hjemme. Dersom du passer beskrivelsen ovenfor, tror vi at du vet hvor viktig det er å ta i mot kundene med åpne armer, og vi tror også du ser viktigheten av å hjelpe og rådgi kundene der de ønsker det. Når kundene går ut igjen av butikken, er de blitt ønsket hjertlig velkommen tilbake - og du vet at de kommer tilbake. Ikke bare fordi de er blitt tatt imot med åpne armer og et stort smil, men også fordi butikken du er assisterende butikkskjef i, er innbydende, oversiktlig og hjemmekoselig for våre kunder.

Dersom du tror du får kundene våre til å sitte igjen med en følelse av at det er godt å være i butikken din og at der føler seg hjemme der, tror vi at vi har funnet vår Assisterende Butikksjef til vår butikk i Tønsberg. Vi vet at DU er der ute, vi er bare veldig, veldig spent på hvem du er... 

Stillingen som Assisterende Butikksjef er lyst ut på finn.no og mer informasjon kan du finne der.

Du kan også rette spørsmål til vår hyggelige Driftsjef Roar Skjelland på mobil 95 15 84 79 - men om du vet at du har lyst til å søke, så gjør du det innen 11. september ved å sende en kortfattet søknad med CV til følgende epost; roar.skjelland@homeandcottage.no

 ♥

...og så til vårt ekstra tilbud!
Til dere som leser bloggen år og som kanskje følger oss i andre sosiale medier også; Neste uke er vår siste uke med salg i våre butikker for denne omgang, og i den forbindelse har vi lyst til å gjøre litt ekstra stas på våre venner i sosiale medier;Tar du turen til våre butikker førstkommende uke tror du? 
Vet du i så fall hva du skal sikre deg?  
Fortell, fortell! 
 
Pin It

11 kommentarer:

 1. Jeg kommer! Og planen er å sikre meg noe lekkert sengetøy og kanskje noen puter <3 <3 Fortsatt god søndag! Klem

  SvarSlett
 2. Så spennende! Jeg hadde tenkt meg en tur innom, og nå har jeg jo enda en god grunn til å ta turen!

  Klem Kaja :)

  SvarSlett
 3. Har nå funnet en Home&Cottage butikk som er nærmere her jeg bor, så ja...jeg tar turen innome:) "Lønningsposen" er akkurat fyllt opp, og jeg pleier ikke ha noe problem med å finne noe lekkert på Home&Cottage...
  Sikler blandt annet på ett lekkert servise hos dere:)

  SvarSlett
 4. Gjelder dette også vis man betaler en allerede forhåndsbestilt vare???
  Vi har nemlig igjen 15 000 å betale på vår nye sofa...?

  SvarSlett
 5. Så hyggelig tilbakemeldinger, folkens! :)

  Til deg, Anette L. Moe;
  Ja, man får gavekort for betalinger denne uken, så om du betaler dine varer hos oss innen lørdag denne uken, så får du gavekort pålydende 20% av verdien.

  Velkommen inn skal dere alle være!

  SvarSlett
 6. Vi var innom og kjøpte et skap og betalte 30% i depositum. Er det 20% av disse 30% eller 20 prosent av kjøpssummen? Kan vi få gavekortet når vi betaler det resterende og henter skapet eller må alt gjøres nå denne uken?

  SvarSlett
 7. Hei. Var på Home and Cottage på Gullskogensenteret i Drammen, der hadde de noe lekkre gardiner. Dersom jeg kjøper disse og henviser til bloggen, får jeg da 20% ? Hisen Kjersti :-)

  SvarSlett
 8. Hei.
  Tenkte jeg skulle kjøpe et skap hos dere. Jeg har ikke blogg eller facebook, men følger med på bloggen deres. Får jeg da denne rabatten?

  SvarSlett
 9. Anonym 1;
  Om du ønsker 20% gavekort på kjøpet ditt, så må du betale ut hele kjøpet denne uken, ettersom kampanjen kun er denne uken.

  Anonym 2;
  Hei Kjersti! Ja, det gjør du - om du kjøper disse innen lørdag 3. sept, og henviser til at du følger oss i sosiale medier, så får du et gavekort pålydende 20% av kjøpesummen din.

  Anonym 3;
  Så hyggelig at du vil kjøpe skap hos oss! Du trenger slett ikke ha egen blogg eller facebook, for denne rabatten gjelder alle som følger oss ett av stedene vi er i sosiale medier. Altså det at du leser bloggen vår kvalifiserer så absolutt! Men du må altså komme ila denne uken :)

  Velkommen skal dere være alle sammen!

  SvarSlett
 10. Hei!!

  Jeg har vært og handlet to hyller som jeg har venta på,disse blir utsolgt så fort de kommer inn.På fredag kom det to,og jeg reiv de til meg.Nå henger de opp å pryder kjøkkenet mitt.Har blogget om det i dag:)Da jeg kom til kassen kom jeg på dette tilbudet,og jammen har jeg ikke et gavekort i vesken min nå..Det skal brukes på hjerte kopper som jeg samler på:)

  Nyt søndag:)

  Så mye fint på messen forresten,gleder meg til flere bilder der i fra.

  Klem Linda

  SvarSlett