fredag 18. mars 2011

Vi presenterer butikk; Sandefjord

Det er på tide å ta dere med inn i en av våre butikker i Vestfold, nemlig Sandefjord. Vi ble møtt av blide medarbeidere og ble vist rundt av Home&Cottages egen Merchandiser, Hege, som var i denne butikken for anledningen.

Dette er butikken som for kort tid siden var på jakt etter DEG fordi de trenger ekstrahjelp i sin butikk. Vi har fremdeles ikke ansatt noen i vår butikk, så ta gjerne kontakt med Philip om det er interessant.

Her er noen av godbitene fra Sandefjord:

 
Det er ofte lite som skal til for å få et vakkert møbel eller en fin vare til å få nytt liv bare ved å flytte det fra et sted til et annet eller sette det inn i et nytt miljø eller en ny sammenheng. Det er enkelt og fort gjort og ofte blir uttrykket helt anderledes. Nesten som følelsen av å kjøpe seg noe helt nytt! Dette er et lurt tips som alle kan gjøre i en håndvending også hjemme i sitt eget hus.Vår Merchandiser Hege opplever dette stadig vekk når hun flytter på møbler og varer som har kommet litt i "skjul" i butikkene; hun lager utstillinger på nytt og fremhever andre ting, kun ved å vise de frem på en ny måte. Ofte er det ikke så mye som skal til...

Er du en av de som ommøblerer og gjør om titt og ofte hjemme?



Butikken i Sandefjord ville vise frem noen av de mest populære teppene de hadde og viste også frem noen av sine nyheter på teppefronten. Er du glad i tepper? Finner du en favoritt blant de under?











På det personlige planet kan jeg informere om at vi i denne butikken gikk bananas i forhold til det å handle inn ulike bokser, kurver og andre oppbevaringsremedier. Barnas rom står på agandaen og nå skal det sorteres, kastes og ryddes! Da er det kjekt å ha fine, koselige bokser som pynter fint på barnas pulter. Jeg er strålende fornøyd med boksene under og sikret meg i hopetall. Kanskje dette er noe for deg?



Og helt til slutt;
Her er noen av de fine folkene som jobber i denne butikken!



Det var en titt inn i enda en av våre butikker. Vi har enda et par butikker pågang her på bloggen, så snart kommer Tønsberg og Skien også, i tillegg vil vi også publisere bilder fra den aller siste fotoshooten vi har gjort - med bildetaking til en katalog som enda ikke har kommet ut.

Vi ønsker alle våre lesere en strålende helg! 
Håper dere får tilbrakt den på beste mulige måte ♥

Pin It

13 kommentarer:

  1. Her er det masse lekkert!!!

    men det er ingen butikk i Stavanger? (hvor jeg bor nå) eler i Fredrikstad (hvor jeg flytter nå i sommer). Kunne gjerne jobbet her selv :)

    Liza

    SvarSlett
  2. Skulle gjerne jobbet hos Home & Cottage i nærhetetn av her jeg bor, men kanskje i fremtiden, er gravid og skal snart ut i permisjon. Interiør er en stooor interesse!
    Tusen takk for svar om stigen:)

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  3. Supre innlegg;)
    Blir misunnelig, da vi ikke har en Home & Cottage i Ålesund. Er alltid innom dere i Oslo:)
    Hadde vært kjekt med nettbutikk, bla på møbler ;)) Ønske, ønske ;)
    God helg!
    Takk for bloggen;)
    Kristine

    SvarSlett
  4. Så koslig at dere liker bloggen vår og har lyst til å få oss dit dere bor!

    @ I stua til Liza;
    Vi har ikke planer om Stavanger eller Fredrikstad akkurat for øyeblikket, men jeg kan glede deg med at vi åpner butikk i Sarsborg i løpet av sommer, og det er jo slettes ikke langt unna Fredrikstad :) Vet at de trenger folk til den butikken etterhvert også, så følg med :)@

    @ Precious Home;
    Lykke til med svangerskapet og kos deg med interiørinteressen. Håper du følger med oss videre!

    @ Kristin;
    Hvem vet, kanskje vi dukker opp i nærheten av deg en vakker dag? Håper du følger med oss videre, så holder vi deg oppdatert! Takk for at du liker og leser bloggen vår - GOD helg til deg!

    SvarSlett
  5. Hmm ja det er jo absolutt aktuelt for meg :)
    Er ferdig utdannet Interiørkonsulent til sommeren, og på jakt etter jobb jeg da! Spennende!

    SvarSlett
  6. Masse lekkert her også :-))
    Astrid ,lurte på om du har mulighet til å svare på noen spørsmål som jeg skrev i forrige innlegg, hadde blitt veldig glad

    Klem Anita

    SvarSlett
  7. JOOO! Kom til Stavanger!! Det ville definitivt vært marked for det her!! Men jeg lurer på én ting: selger dere rustikke litt store bokstaver?

    SvarSlett
  8. Hei Astrid!

    Wow, så mye fint du viser her. Likte veldig godt teppene. Hvor er de fra? Finnes de i Bogstadveien også?

    Klemmer fra Maia

    SvarSlett
  9. Hei hei.har noen spørsmål angående ett bilde.lurer litt på det bildet med serveringsbrettet og de små glassene i blått...står brettet på ett bord og i tilfelle hva heter bordet,str og pris???Var bare så utrolig lekker farge på det...Mvh Lene

    SvarSlett
  10. hei. jeg lurer på det sofa borde som dere sitter med heter?

    SvarSlett
  11. massage is a great way to relieve muscle pain, soreness, and tension. It doesn’t matter whether this pain was caused by physical or mental stress Visit full body spa in bangalore

    SvarSlett